Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#706 Post autor: Ozor » 17 wrz 2010, o 22:45

FredyKruger pisze:No właśnie ma ktoś bilans ile Klimek wyłożył a ile wyjął? Przecież na to muszą być dokumenty. Jak nikt nie ma, to nie pisać w różnych miejscach na forum bzdur, że Klimek jest stratny, że Klimek uratował, że Klimek tamto, że Klimek owo. Na podstawie czego Wy to w ogóle piszecie? Chyba własnego widzimisię, lub pisze to jakiś przydupas/y Klimka na forum.
prawda jest taka że na forum są przydupasy z róznych stron ale tylko Klimek w pewnym czasie wyłozył pieniądze, reszta sie tylko przygladała i chciec aby to zrobił bezinteresownie to jak poprosic własną matke o kredyt a potem go nie płacic.
Ma prawo gosciu zrealizowac zyski kiedy chce i jak chce i lepiej jak tak zrobi jak jest jeszcze z czego.
Nie do koca jest to zgodne z tym czego chce kibic ale dopuki nie będzie dobrego marketingu+bogatych włascicieli tak to będzie wyglądac czy tego chcemy czy nie.

Awatar użytkownika
SODA

#707 Post autor: SODA » 17 wrz 2010, o 22:58

Ozor pisze:
FredyKruger pisze:No właśnie ma ktoś bilans ile Klimek wyłożył a ile wyjął? Przecież na to muszą być dokumenty. Jak nikt nie ma, to nie pisać w różnych miejscach na forum bzdur, że Klimek jest stratny, że Klimek uratował, że Klimek tamto, że Klimek owo. Na podstawie czego Wy to w ogóle piszecie? Chyba własnego widzimisię, lub pisze to jakiś przydupas/y Klimka na forum.
prawda jest taka że na forum są przydupasy z róznych stron ale tylko Klimek w pewnym czasie wyłozył pieniądze, reszta sie tylko przygladała i chciec aby to zrobił bezinteresownie to jak poprosic własną matke o kredyt a potem go nie płacic.
Ma prawo gosciu zrealizowac zyski kiedy chce i jak chce i lepiej jak tak zrobi jak jest jeszcze z czego.
Nie do koca jest to zgodne z tym czego chce kibic ale dopuki nie będzie dobrego marketingu+bogatych włascicieli tak to będzie wyglądac czy tego chcemy czy nie.
:szok: ...ostatni z normalnych
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

FredyKruger
Kontakt:

#708 Post autor: FredyKruger » 18 wrz 2010, o 10:59

Ozor pisze:
Ale ja tego nie neguję, tylko nie może też być tak, że kłopoty finansowe właścicieli mogą przełożyć sie na upadłość likwidacyjną znanej , uznanej, z tradycjami i zasłużonej dla dla polskiej piłki firmy jaką niewątpliwie jest Ruch Chorzów. Mamy zaczynać od IV ligi, bo wybawiciel musi zrealizować satysfakcjonujące go zyski? Ta firma istnieje 90 lat!
pzdr
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

hagi

#709 Post autor: hagi » 19 wrz 2010, o 17:13

niedawno Pilarz sie wypowiadał m.in o sytuacji finansowej klubu ze idzie ku dobremu ze klub jedynie zalega im premie za zajecie 3 miejsca w ekstraklasie 1 mln zl to samo powiedzial Sobiech w wyiadzie po meczu pol -L.od tego czasu nie bylo ifo z kulbu ze jestesmy na czysto czyli to znaczy ze nie wyplacili im tego a te pieniazki wplyneły bo Tauron tak podpisywal wlasnie umowe

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#710 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 21 wrz 2010, o 11:18

Ja tylko marze o takiej jednej firmie aby przejeła Ruch tzn chodzi mi o Besix ale pomarzyć zawsze można a tym chciałem sie podzielić :)
Na miejscu działaczy przynajmniej nawiazał bym jakiś kontakt ale oni to w du*** mają.

gregor
Kontakt:

#711 Post autor: gregor » 21 wrz 2010, o 11:45

hagi pisze:niedawno Pilarz sie wypowiadał m.in o sytuacji finansowej klubu ze idzie ku dobremu ze klub jedynie zalega im premie za zajecie 3 miejsca w ekstraklasie 1 mln zl to samo powiedzial Sobiech w wyiadzie po meczu pol -L.od tego czasu nie bylo ifo z kulbu ze jestesmy na czysto czyli to znaczy ze nie wyplacili im tego a te pieniazki wplyneły bo Tauron tak podpisywal wlasnie umowe
Tauron ma kłopoty finansowe i wycofuje sie z finansoeani 2 szkól wiec może sie okazać że z końcem roku znikną z naszych koszulek.
Obych sie mylił bo liczyłech na niech jak by nie było siedziba mają w niebieskich szopienicach a raczej wilhelminie :(
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

shogi222
Kontakt:

#712 Post autor: shogi222 » 21 wrz 2010, o 22:48

Tauron nie ma klopotow finansowych, tylko tnie wydatki...
mam nadzieje, ze nas nie utnie
nrsl

marek79
Kontakt:

#713 Post autor: marek79 » 22 wrz 2010, o 13:25

Proponuję na sponsora Pana Sławomira Świerzyńskiego.

Kto to?

Lider discopolowej grupy Bayer Full, która właśnie podpisać ma kontrakt na sprzedaż ... 67 mln płyt w Chinach. Tak więc kasa będzie :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#714 Post autor: Adam1983 » 22 wrz 2010, o 15:23

Nowy oficjalny hymn Ruchu...majteczki w kropeczki...Niebieskie wstążeczki ;-)

Ostatnio mojemu wujkowi (deweloper) sugerowałem, żeby sponsorował Ruch, ale okazał się sknerą :(

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#715 Post autor: Blaszany » 22 wrz 2010, o 15:35

zabier go na szpil na trybuna i podczas szpilu poopowiadej mu nojpiykniyjsze momenty z historii i zas go zacznij przekonywac.... ;)

Awatar użytkownika
janusz
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#716 Post autor: janusz » 22 wrz 2010, o 15:57

Adam1983 pisze:Nowy oficjalny hymn Ruchu...majteczki w kropeczki...Niebieskie wstążeczki ;-)

Ostatnio mojemu wujkowi (deweloper) sugerowałem, żeby sponsorował Ruch, ale okazał się sknerą :(
nie godej z ujkiem ino z ciocia ,chyba ze niy ma cioci wtedy wez Go na mecz nasza prezeska ponoc jest samotno to moze sie spikną :rotfl:

marek79
Kontakt:

#717 Post autor: marek79 » 22 wrz 2010, o 16:54

janusz pisze:
Adam1983 pisze:Nowy oficjalny hymn Ruchu...majteczki w kropeczki...Niebieskie wstążeczki ;-)

nie godej z ujkiem ino z ciocia ,chyba ze niy ma cioci wtedy wez Go na mecz nasza prezeska ponoc jest samotno to moze sie spikną :rotfl:

niy godej ze twój onkel to Narwany Józio z Warszawy

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#718 Post autor: Adam1983 » 22 wrz 2010, o 21:08

Nie no co ty...temu z Wawy nie dorosto do pięt...narazie postawioł jedne osiedle, i kombinuje jak by tu fajno reklama zrobić, to mu godom, żeby sie na mecze Ruchu bannery wykupioł, bo to na cało Polska idzie jak jest transmisja...a on mi godo, że narazie nie, bo już 500 tys w promo wpakowoł i na chwila obecno mu styknie...ale nie powiedzioł, że np za rok czegoś nie pokombinuje...oby...bo jak nie to mu na tym osiedlu okna wytrzaskom.

RudaSlaska7
Kontakt:

#719 Post autor: RudaSlaska7 » 22 wrz 2010, o 21:16

załóz sie na tym osiedlu szklorza i łaź i ciulej mu chyrckami po szybach - po roku zysk przeznaczysz na wzmocnienie druzyny :-)

Lipiniorz25
Kontakt:

#720 Post autor: Lipiniorz25 » 4 paź 2010, o 21:00

Wypowiedz Smagorowicza " Podobnie myślą nasi sponsorzy, którzy po takiej akcji zastanowią się pewnie dwa razy, zanim zdecydują się dofinansować klub...

On sie dobrze czuje? :zdziwko:
O jakich sponsorach łon godo? tych co nawet po sukcesie nie potrafia pozyskiwac
Niebieski od uRodzenia

ODPOWIEDZ