Byli gracze
-
- Kontakt:
Re: Byli gracze
Ale mnie rozbawił ten "dziennikarz". Wandzik przeszedł do Panathinaikosu z Ruchu
No i nic o "wybitnej" karierze trenerskiej nie napisał.

- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To ostatni piłkarz z najwyższej Niebieskiej półki.
Niepotrzebnie wchodził w tą trenerkę naszego klubu, ale pomimo tego należy Mu się ogromny szacunek, a nie wyłącznie wiadro pomyj od jakiegoś czasu.
Każdy popelnił w życiu jakiś błąd....
Szkoda, że poszedł z Patermanem.
Bez Gucia nie byłoby 14 majstra.
Bez Gucia, nawet z Guardiolą Ruch też pewnie spadłby z ligi.
Niepotrzebnie wchodził w tą trenerkę naszego klubu, ale pomimo tego należy Mu się ogromny szacunek, a nie wyłącznie wiadro pomyj od jakiegoś czasu.
Każdy popelnił w życiu jakiś błąd....
Szkoda, że poszedł z Patermanem.
Bez Gucia nie byłoby 14 majstra.
Bez Gucia, nawet z Guardiolą Ruch też pewnie spadłby z ligi.
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebieskie Mysłowice
-
- Kontakt:
To jeden zgrzyt. A drugi? Twarzą Ruchu przez lata był Krzysztof Warzycha. Niestety, nie przyłączył się do odbudowy klubu. Najpierw powiedział, że zrzeka się należnych mu pieniędzy, a potem walczył o nie w Polskim Związku Piłki Nożnej. Nie zapomniał nawet o odsetkach. Pewnego dnia zadzwonił do prezesa, by przypomnieć o swojej sprawie.
– Słuchaj, ja tu właśnie siedzę z kibicami... – usłyszał w słuchawce.
To był koniec rozmowy.
https://sport.tvp.pl/56251955/druga-lig ... rwsza-lige
Pilkarz kapitalny i nie bedzie dlugo pilkarza w tym klubie na ktorego benefis przyjdzie caly stadion ale niestety wszystko zepsul swoimi decyzjami
-
21. czyste konto Kamila Grabary w lidze duńskiej. Coraz bliżej do mistrzostwa Danii.
https://transfery.info/aktualnosci/kami ... 1zh_OpCZAY
-
- Kontakt:
Jakub Arak wszedł w 80 minucie jako rezerwowy we finale PP. Po czym zszedł. Po 3 minutach, kopiąc ostro Lechite w piszczel. Czerwień zasłużona, ale medal dostanie. Swoją drogą bardzo dobre zawody. Raków zasłużenie wygrał. Zrobili niesamowity postęp trzeba przeznać.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Radvan138
- Kontakt:
On prawdopodobnie interwencja kaj wybil bal z loni po podaniu wlasnego obrony wygrol majstra daniDuRczok pisze: ↑2 maja 2022, o 08:2621. czyste konto Kamila Grabary w lidze duńskiej. Coraz bliżej do mistrzostwa Danii.
-
Radvan138 pisze: ↑2 maja 2022, o 18:26On prawdopodobnie interwencja kaj wybil bal z loni po podaniu wlasnego obrony wygrol majstra daniDuRczok pisze: ↑2 maja 2022, o 08:2621. czyste konto Kamila Grabary w lidze duńskiej. Coraz bliżej do mistrzostwa Danii.
Mieliby fest ciepło, jakby to wpadło. 4 kolejki do końca, powinni to dowieźć.
-
- Kontakt:
Wczoraj dwie bramki Starzyńskiego + jedna Bartolewskiego w meczu z Radomiakiem.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grabara ze łzami w oczach w foot trucku na C+ wspominal nasze wirtualne miestrzostwo w sezonie 11/12.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z finansowego punktu widzenia odejście Kawuli to pewnie dobre wyjście. Z marketingowego, odpalanie gościa który złapał kontuzje i się nie do końca wykurował może nie być najlepszym PRowym zagraniem i wielu piłkarzy potencjalnych może się martwić czy z nimi nie będzie tak samo…
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- laciek20
- Kontakt:
Dziękujemy Kacprowi za grę dla naszego Klubu, zaangażowanie, waleczność i wkład w wywalczenie awansu do II ligi. Choć kontrakt został rozwiązany, nie zostawiamy „Kawula” na lodzie – pomożemy mu w dojściu do pełni zdrowia, pokrywając koszty kolejnej operacji i procesu rehabilitacji. Życzymy Kacprowi szybkiego powrotu na boisku. Do zobaczenia na piłkarskim szlaku!kroy pisze: ↑11 maja 2022, o 15:54Z finansowego punktu widzenia odejście Kawuli to pewnie dobre wyjście. Z marketingowego, odpalanie gościa który złapał kontuzje i się nie do końca wykurował może nie być najlepszym PRowym zagraniem i wielu piłkarzy potencjalnych może się martwić czy z nimi nie będzie tak samo…
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No tak, ale za wiele to jego sytuacji nie poprawia… wiadomo ze klub powinien za to zapłacić tak czy siak jak to był wypadek w pracylaciek20 pisze: ↑11 maja 2022, o 15:59Dziękujemy Kacprowi za grę dla naszego Klubu, zaangażowanie, waleczność i wkład w wywalczenie awansu do II ligi. Choć kontrakt został rozwiązany, nie zostawiamy „Kawula” na lodzie – pomożemy mu w dojściu do pełni zdrowia, pokrywając koszty kolejnej operacji i procesu rehabilitacji. Życzymy Kacprowi szybkiego powrotu na boisku. Do zobaczenia na piłkarskim szlaku!kroy pisze: ↑11 maja 2022, o 15:54Z finansowego punktu widzenia odejście Kawuli to pewnie dobre wyjście. Z marketingowego, odpalanie gościa który złapał kontuzje i się nie do końca wykurował może nie być najlepszym PRowym zagraniem i wielu piłkarzy potencjalnych może się martwić czy z nimi nie będzie tak samo…
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy wy ino poradzicie oblewać ten klub gównem? Nie wiecie jakie są zapisy umowy a już jest osad. Tak szkoda Kawuli ale finanse klubu też są ważne a ile już chłop nie gra, rok? Poza tym nawet nie wiadomo czy by się teraz łapał ale nie wydaje mi się nawet w optymalnej formie. Niektórzy niech se richtig dychna od forum albo chociaż skończą dupic non stop fleki
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem o co te pretensje - po prostu mogę się zastanawiać czy to wyglada ok czy nie. I nie wylewam pomyjow ani nie osadzam wiec proszę nie zrzucać fałszywymi oskarżeniami.Goscioo pisze: ↑11 maja 2022, o 16:49Czy wy ino poradzicie oblewać ten klub gównem? Nie wiecie jakie są zapisy umowy a już jest osad. Tak szkoda Kawuli ale finanse klubu też są ważne a ile już chłop nie gra, rok? Poza tym nawet nie wiadomo czy by się teraz łapał ale nie wydaje mi się nawet w optymalnej formie. Niektórzy niech se richtig dychna od forum albo chociaż skończą dupic non stop fleki