Działania marketingowe
-
- Kontakt:
"Światelko w tunelu zapalilo sie dopiero za sprawa obecnego wiekszościowego udziałowca. Mariusz Klimek , szef firmy handlowej i marki "Reporter" , buduje przy Cichej klub mający funkcjonować według zasad profesjonalnego sportowego biznesu.Dlatego prezesem została Katarzyna Sobstyl(..)Na razie zainicjowane działania nie gwarantuja sukcesu sportowego, choc za taki mozna by uznac powrót do ekstraklasy w ubiegłym roku. I na pewno fakt fakt ,że na mecze Ruchu przychodzi coraz więcej kibiców. Biletny na derby z Górnikiem rozchodziły sie znakomicie.Ta dobrze ,że wykorzystali to..złodzieje.Zrabowali cały utarg z pierwszego dnia sprzedaży wejściówek po nocnym włamaniu do siedziby Ruchu.
Źródło: Magazyn futbol
Mi się podoba nowy pomysł i podoba mi się to ,że kierownictwo klubu chce wejśc na Giełdę Papierów Wartościowych i to w najtrudniejszy segment...to wszystko ma przynieść Ruchowi 10 milionów nowych złotych. Ja mam nadzieję ,że to sie uda bo klub potrzebuje pieniędzy..Mam tylko nadzieję ,że nie będzie krachu na giełdzie...
Źródło: Magazyn futbol
Mi się podoba nowy pomysł i podoba mi się to ,że kierownictwo klubu chce wejśc na Giełdę Papierów Wartościowych i to w najtrudniejszy segment...to wszystko ma przynieść Ruchowi 10 milionów nowych złotych. Ja mam nadzieję ,że to sie uda bo klub potrzebuje pieniędzy..Mam tylko nadzieję ,że nie będzie krachu na giełdzie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
powiem tak o tym meczu pisało wiele gazet sportowych - doda to według mnie doskonały zabieg marketingowy, ponieważ napisano o tym wszędzie - doda na derbach - zabieg marketingowy który według mnie nie miał przyciągnąć kibiców na stadion tylko zrobić jeszcze większy szum przed wejściem Niebieskich na giełdepokrzywa85 pisze:w sprawie długów....
Ruch zarobił troche kaski na derbachi mógł sie troszke odbić
ale PO CO TAM BYŁA DODA?
chyba tylko po to żeby dużą kwote od Ruchu wysępić...
zmarnowane pieniądze moim zdaniem-wyrzucone w błoto
Pozdrawiam ASTE
- ch-R
Panowie co tu pisac , same derby to czysty marketing , wystarczy pierszy przyklad ze Canal + zdecydowol sie na transmisja meczu z Widzewem . Dla mnie to jest szok bo obie ekipy w tabeli sa da dole 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- ch-R
Idiotyczny post po raz 2niebo1 pisze:Nie wiem po co była tam doda pewnie mało wzięła bo ona sie ceni..! ale pewnie za to na kolejnych derbach przybędzie dzięki temu więcej kibiców..na pewno na derbach zarobili i to sporo...przeciez można zarobic w inny sposób niż na giełdzie prawda???od dwóch lat są spadki jak już wspomniałem..

ps. odnisnie dody napisol ci ASTE
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
- Kirek
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
http://www.pudelek.pl/artykul/8690/doda ... koncercie/niebo1 pisze:Nie wiem po co była tam doda pewnie mało wzięła bo ona sie ceni..! ale pewnie za to na kolejnych derbach przybędzie dzięki temu więcej kibiców..na pewno na derbach zarobili i to sporo...przeciez można zarobic w inny sposób niż na giełdzie prawda???od dwóch lat są spadki jak już wspomniałem..
tak jak pisałem - nawet tu napisali o Ruchu /przy okazji/ śmiejąc się z "DODY Elektrody" pudelka dziennie czyta kilka milionów nie koniecznie tych co się interesują sportem - o Ruchu usłyszeli - działanie marketingowe zadziałało
pudelek.pl pisze: Co ciekawe - kibice wrogich klubów zjednoczyli się przeciwko niechcianemu gościowi i skandowali na zmianę:
Górnik Zabrze: Doda, Doda
Ruch Chorzów: Zrób mi loda
40 tysięcy kibiców!

Pozdrawiam ASTE
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-