Puchar Polski 2012/2013
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
... jak ino wyeliminuje podania do nikogo 
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Remis 2-2 niby dobry, ale jak już ktoś wspomniał posypał się środek. Strach się bać co wymyślą Stawarczyk z Djokicem 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
2 mecz i w plecy moje zdanie jest ze spadek w tym sezonieOberschlesien pisze:1-0 do Wisly 40 min
po 1 polowie 2-0 Wisla sie obudziła a Jaga chyba faktycznie tako cianko niz Podbeskidzie takie dobre ale zoboczymy w nastepnych szpilach.
- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czemu ma zapomnieć?Jest z Warszawy i kibicuje swojemu ukochanemu klubowi.Z twoich wypowiedzi wynika że jak Ty bys się wyprowadził do W-wy to bys sie przeciep.Żal mi Cie.Już podkreslałem wiele razy że za czasów Piecha Jankes zapier...na jego nazwisko.Amela pisze:kolego to nie są kompleksyHarpo pisze:Iskierka nadzieji się pojawiła. Dobry mecz, najlepszy Jankowski.
Prpoponuję porzucić w końcu kompleksy i nienawiść do "goroli z Wa-wy" .nienawiść do goroli z wa-wy jest w naszej krwi od zawsze i tego chyba nawet transfuzja nie zmieni
A Jankowski chociaż też gorol z wa-wy to na razie jest nasz, jak zacznie regularnie strzelać bramki, bo stać go na to, to może jeszcze wyjdzie na ludzi i zapomni o tej starej dziwce z łazienkowskiej
-
- Kontakt:
I po ostatnich dwóch meczach to widać jak na dłoni.Zgadzam sie w 100%fryzjer83 pisze:Już podkreslałem wiele razy że za czasów Piecha Jankes zapier...na jego nazwisko.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Moze narazie wystarczy tych zachwytow ? Niech Jankowski zagra dobra rowna runde gdzie bedzie liderem formacji ofensywnej jak jeszcze niedawno Piech.Mnie Jankowski wciaz niestety sie kojarzy z zawodnikiem apatycznym, ktory zwiesza glowe bo jednym nieudanym zagraniu i siada mu psychika.Poza tym do tej pory unikal meskiej twardej walki z napastnikami co w dzisiejszej pilce jest konieczne.
Dwa ostatnie mecze byly bardzo dobre i oby tak dalej.To narazie tyle.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- _BiADACZ_
- Kontakt:
problem tkwi w tym, że nawet jak Jankes zagro dobry szpil to i tak przez polowa tego forum (które sie potym cieszy z jego bramek) bydzie je***ym Legionistom.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- atleticomadryt
- Kontakt:
Przeciez koncepcja gry w ataku Jankes-Piech byla realizowana tylko nie w jednej lini.Arek Piech ma predyspozycje pomocniczo-zaczepne tak jak Jankes.Waldek zastosowal ten model i wychodzilo, to bardzo dobrze.ruchfans pisze:I po ostatnich dwóch meczach to widać jak na dłoni.Zgadzam sie w 100%fryzjer83 pisze:Już podkreslałem wiele razy że za czasów Piecha Jankes zapier...na jego nazwisko.
Ostatnio Arek mial troche problemow zdrowotnych oraz dosc mocno przeciazony sezon, bo kazdy powie, ze on na boisku harowal nie za dwóch, ale czesto i za trzech.
Zycze Arkowi jak najlepiej za granica niech ugra sobie kasy w obecnym lub nastepnym klubie.Nikomu latwo nie jest przestawic sie z naszej ligi na zagraniczna o czym wielu sie przekonalo lacznie z mlodszym Sobiechem.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kolego to nie zachwyt,zobacz moje posty jak pisałem kilka miesięcy temu i broniłem tego chłopaka jak inni go wyzywali.Ciekawe jak jeden z drugim by się czuli jak zapier...sz kilometry tam i spowrotem mając bardzo dużo zadań defensywnych schodzisz z boiska w 65-70 min (bo w takich minutach ściągał go King)nie mając sił a kibice mają go w du*** bo na to nie patrzą,dlatego nie trawie tych wypowiedzi na tema Jankesa,Grodka,Skutera czy Stawara,bo niektórzy dopiero po czasie oriętują się ile Oni dają drużynie.Jedynie kogo Ja nie trawie to Kikut i Smektała.PozdRowiesiek1 pisze:Moze narazie wystarczy tych zachwytow ? Niech Jankowski zagra dobra rowna runde gdzie bedzie liderem formacji ofensywnej jak jeszcze niedawno Piech.Mnie Jankowski wciaz niestety sie kojarzy z zawodnikiem apatycznym, ktory zwiesza glowe bo jednym nieudanym zagraniu i siada mu psychika.Poza tym do tej pory unikal meskiej twardej walki z napastnikami co w dzisiejszej pilce jest konieczne.
-
- Kontakt:
Dziwię się że dalej nie widzisz jego potencjału...wiesiek1 pisze:Moze narazie wystarczy tych zachwytow ? Niech Jankowski zagra dobra rowna runde gdzie bedzie liderem formacji ofensywnej jak jeszcze niedawno Piech.Mnie Jankowski wciaz niestety sie kojarzy z zawodnikiem apatycznym, ktory zwiesza glowe bo jednym nieudanym zagraniu i siada mu psychika.Poza tym do tej pory unikal meskiej twardej walki z napastnikami co w dzisiejszej pilce jest konieczne.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
hehe powoli otwieraja sie nam oczy na temat Jankesa
Powiedzmy sobie szczerze tylko on i Figo maja szanse grac na poziomie w silnej zagranicznej lidze
i jeszcze kilka spraw
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RCzz6KwFuaw[/youtube]
Kogo 3/4 kibicow Ruchu chwalilo po tej bramce ? Jankesa czy Arka ?
2 Ostatnia
W meczu z Wisla i w jednym z letnich sparingow Jankes probowal wystawic Arkowi na pusta bramke ale nie udalo sie - 3/4 wyzywalo go od goroli legionistow itd ale czy wy tego nie potraficie zauwazyc ze on ma inna wizje grania ? On nie jest jednym z tych naszych zawodnikow na poziomie ekstraklasy Jankes gdy widzi lepiej ustawionego partnera to mu poda a nie wali z kazdej pozycji.
Powiedzmy sobie szczerze tylko on i Figo maja szanse grac na poziomie w silnej zagranicznej lidze
i jeszcze kilka spraw
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RCzz6KwFuaw[/youtube]
Kogo 3/4 kibicow Ruchu chwalilo po tej bramce ? Jankesa czy Arka ?
2 Ostatnia
W meczu z Wisla i w jednym z letnich sparingow Jankes probowal wystawic Arkowi na pusta bramke ale nie udalo sie - 3/4 wyzywalo go od goroli legionistow itd ale czy wy tego nie potraficie zauwazyc ze on ma inna wizje grania ? On nie jest jednym z tych naszych zawodnikow na poziomie ekstraklasy Jankes gdy widzi lepiej ustawionego partnera to mu poda a nie wali z kazdej pozycji.
-
- Kontakt:
Ja potencjal widze od dawna w Jankowskim ale pilka to tez psychika, charakter, niezlomnosc.Nawet nie tez a jest to tak samo wazne jak umiejetnosci.Maciek Jankowski w kwestiach mentalnych mial duze braki odkad do nas przyszedl.A umowmy sie nie patrzy na niego, nie klaszcze i nie gwizdze co 2 tygodnie 30 tys widzow.Tylko miedzy 3 tys a 10 tys powiedzmy.On ma 23 lata i pora wziac sprawy w swoje rece bo sam sobie kariere zniszczy.Szczerze mu zycze zeby gral juz do konca tej rundy jak w dwoch ostatnich meczach gdzie nie dosc, ze dobrze gral to potrafil sie pozastawiac i poprzepychac z takim Banasiem czy Phibelem.Tego mu od dawna brakowalo i wreszcie widze postep.Ale tutaj juz nie ma miejsca na 3 dobre mecze w rundzie i mam nadzieje, ze zdaje sobie z tego sprawe.
A co do Stawarczyka i jego walecznosci, ktorej nie poddaje pod dyskusje to z calym szacunkiem ale ten pilkarz nie powinien grac w ekstraklasie.A juz napewno nie w Ruchu.Poprostu nie ma umiejetnosci a ja chcialbym kiedys doczekac Ruchu gdzie kazdy zawodnik oprocz cech wolicjonalnych(ktore sa dla mnie oczywiste wykonujac ten zawod) potrafi jeszcze grac w pilke na co najmniej przyzwoitym poziomie.
A co do Stawarczyka i jego walecznosci, ktorej nie poddaje pod dyskusje to z calym szacunkiem ale ten pilkarz nie powinien grac w ekstraklasie.A juz napewno nie w Ruchu.Poprostu nie ma umiejetnosci a ja chcialbym kiedys doczekac Ruchu gdzie kazdy zawodnik oprocz cech wolicjonalnych(ktore sa dla mnie oczywiste wykonujac ten zawod) potrafi jeszcze grac w pilke na co najmniej przyzwoitym poziomie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
przekleństwem Jankesa było to że odpalił Arek i on z konieczności grał cofniętego
gdyby od razu grał na szpicy to dziś by go już w Ruchu nie było
Wiesiek piszesz o psychice - jak będzie grał i strzelał to mu się psycha poprawi
on musi po prostu grać i dostawać piłki dlatego ważne jest żeby trójka ofensywna za nim dawała mu możliwość wykazania się
i nie wymagajmy od niego 100% skuteczności - chwalony i ciągle sprzedawany Lewandowski ma 25% skuteczność
gdyby od razu grał na szpicy to dziś by go już w Ruchu nie było
Wiesiek piszesz o psychice - jak będzie grał i strzelał to mu się psycha poprawi
on musi po prostu grać i dostawać piłki dlatego ważne jest żeby trójka ofensywna za nim dawała mu możliwość wykazania się
i nie wymagajmy od niego 100% skuteczności - chwalony i ciągle sprzedawany Lewandowski ma 25% skuteczność
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
wazne jest,zeby sie nie boł uderzac zza pola karnego
przypominocie sie w zeszlym sezonie ,zeby przynajmiej roz próbowoł je***c z 20-25m ? teraz próbowoł lobnac tormana na połowie,strzelił bramka tyz nie z 5 metrów.
oby tak dalej,potencjał jest
przypominocie sie w zeszlym sezonie ,zeby przynajmiej roz próbowoł je***c z 20-25m ? teraz próbowoł lobnac tormana na połowie,strzelił bramka tyz nie z 5 metrów.
oby tak dalej,potencjał jest