Zdaje się że przynależność do pzpn-u jest dobrowolna. Więc skoro dobrowolnie wchodzisz w jakieś towarzystwo to wypada przestrzegać panujących tam reguł...Stary kibic pisze: No to jedna chwilka. Na jakiej podstawie PZPN zycza sobie aby kluby 1.szo i 2-go ligowe mialy takie a nie inne warunki. Pogrzewana plyta, bardzo wygodne zaplecze , szatnie itd. Cos tu mi nie pasuje?
czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
- vahanara
- Kontakt:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
Tak w tej strefie to niema roznicy. Tu sie zgadzam,ale pomiedzy nawet Berlinem a Paryzem? Juz nie powiem Lizbonie czy nawet Amsterdamem. Jest wielka roznica. Porownaj temperatury i opady sniegu. Ba nawet takie miejscowosci jak Chorzow a Dortmunt ,Kolonia , Essen. W tych miejscowoscia opady sniegu to masz jak na lekarstwo, bardzo rzadka.a same temperatury to w stosunku do chorzowa sa wyzsze.W tej czesci niemiec jest strefa klimatyczna tzw. oceaniczna, ktora ma wielki wplyw na klimat.
Stary Kibic
Inow Polsce jest przerwa miedzy rundami kera trwo 5 miesiecy. W Niemczech taka przerwa trwa jeden miesiac a roznice klimatyczne az tak welkie nie sa jak godosz. Mysla ze spokojnie do grudnia i od lutege w Polsce mozna grac bezproblemowo. Zreszta grajki graja w sezonie max 30 spotkan w Polsce co w porpownaniu do zachodnich lig jest liczba kompromitujaco smieszna. A gadanie pilkarzy ze sa zmeczeni bo zagral miesiac w systemie sroda-sobota budzi smiech i politowanie. Benitez dobrze pedziol Pilkarz to zawod w ktorym zarabhia sie tak duzo za tak niewiele wysilku. I niegodom tu o naszych chopcach tylko ogolnie
Inow Polsce jest przerwa miedzy rundami kera trwo 5 miesiecy. W Niemczech taka przerwa trwa jeden miesiac a roznice klimatyczne az tak welkie nie sa jak godosz. Mysla ze spokojnie do grudnia i od lutege w Polsce mozna grac bezproblemowo. Zreszta grajki graja w sezonie max 30 spotkan w Polsce co w porpownaniu do zachodnich lig jest liczba kompromitujaco smieszna. A gadanie pilkarzy ze sa zmeczeni bo zagral miesiac w systemie sroda-sobota budzi smiech i politowanie. Benitez dobrze pedziol Pilkarz to zawod w ktorym zarabhia sie tak duzo za tak niewiele wysilku. I niegodom tu o naszych chopcach tylko ogolnie
- amra
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a gdzie nasze radne ??????Firma Blachy Pruszyński będzie sponsorem beniaminka Orange Ekstraklasy Łódzkiego Klubu Sportowego - dowiedziała się nieoficjalnie w środę PAP. Umowa, która zostanie podpisana w czwartek, ma obowiązywać do końca rundy jesiennej.
Logo firmy, oferującej pokrycia dachowe, znajdzie się na koszulkach zawodników łódzkiego zespołu. Do tej pory podopieczni Marka Chojnickiego byli jedyną drużyną w lidze, która poza spodenkami i rękawami koszulek, nie sprzedała pozostałej części stroju reklamodawcom.
W znalezieniu sponsora pomogli kandydaci na radnych związani z Łódzkim Klubem Sportowym, którzy wystartują z różnych list wyborczych.
Łódzki Klub Sportowy zagra w koszulkach z logo nowego sponsora w najbliższym meczu Orange Ekstraklasy przeciwko Górnikowi Zabrze.
nigdy nie jest za późno
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czytałem w Sporcie że zainteresowany sponsorowaniem Apatora jest Pan Roman Karkosik. Ale podobno nie odpowiadają mu ludzie z zarządu czy coś takiego. Karkosik jest podobno 5 na liście najbogatszych Polaków. Do swojej "kolekcji" kupił niedawno dwa wydziały Huty Batory i jest teraz właścicielem spółki Huta Batory Sp. z o.o. Podobno przymierza się żeby kupić jeszcze jeden wydział z huty a także Walcownię Rur Jedność. Nie wiem czy już o nim było pisane. Jak tak i to już historia to sorry za zaśmiecanie tematu. Jak nie to może warto by...
Karkosik ma jeszcze parę innych zakładów w okolicy: Katowicach, Świętochłowicach itd. On się nie nadaje na sponsora - gość ma węża w kieszeni, podległe firmy są czyszczone z każdej złotówki. Pozatym, jego zakłady nie oferują towarów konsumpcyjnych. Lepszy byłby taki, któremu zależy na kibicach i trafieniu z produktem do kibiców, ja przez to rozumiem takiego jak (to tylko przykłady): BROWARY,TELEKOMUNIKACJA, CIUCHY, ŻARCIE, a nie surowce i chemikalia, które nawet nie wiadomo, do czego służą.Dorcia pisze:czytałem w Sporcie że zainteresowany sponsorowaniem Apatora jest Pan Roman Karkosik. Ale podobno nie odpowiadają mu ludzie z zarządu czy coś takiego. Karkosik jest podobno 5 na liście najbogatszych Polaków. Do swojej "kolekcji" kupił niedawno dwa wydziały Huty Batory i jest teraz właścicielem spółki Huta Batory Sp. z o.o. Podobno przymierza się żeby kupić jeszcze jeden wydział z huty a także Walcownię Rur Jedność. Nie wiem czy już o nim było pisane. Jak tak i to już historia to sorry za zaśmiecanie tematu. Jak nie to może warto by...
A.Radek nigdy by nie zainwestowal w Ruch bo on jest bylem graczem GornikaMkF pisze:moze by bylo z tej spólki z Klimkiem cos dobregosimonsays pisze:W Sparcie Lubliniec, jesli sie nie myle, jest gosc o nazwisku A. Radek. KOles jest zalozycielem firmy oferujacej uslugi finansowe i zainwetowal w ten klub troszke kasy. Jesli sie nie myle, to podczas naszej rozmowy powiedzial mi, ze prowadzenie 4 ligowej druzyny przez jeden sezon to koszt 500 000. On jest z tej miejscowosci i z sentymentu daje im zastrzyk gotowki. Z tego co wiem, to koles jest dosc dziany, jezdzi po swiecie, zna innych ludzi z branzy, i nie zdziwilbym sie gdyby sie znal z Klimkiem. Lubliniec nie jest tak daleko i moze fajnie by bylo gdyby obaj panowie sie spotkali na herbacie i pogadali.
Sa tu dwa negatywy tej historii:
1. A. Radek jest przez niektorych uwazany za naciagacza i w Lublincu na tylez samo zwolennikow co przeciwnikow. NIektorzy uwazaja, ze im pomogl, inni zas, czuja sie oszukani.
2. Po ostatniej publikacji pzpnu w sprawie Niebieskich moje zaufanie w kierunku Klimka znacznie zmalalo.
http://lubliniec.naszemiasto.pl/sport/503406.html Na fotce nawet jest, ten dzentelman pierwszy z lewej w jasnym gangolu.ale tak sie mysla ze tak ku*** Abramowicz sie nie zno z Klimkiem
:lol:
- osik
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ciekawe czi lon na Ruch lajzi moze by ciepnol jakos kassa na Nowy Stadionscanerboy pisze:Karkosik ma jeszcze parę innych zakładów w okolicy: Katowicach, Świętochłowicach itd. On się nie nadaje na sponsora - gość ma węża w kieszeni, podległe firmy są czyszczone z każdej złotówki. Pozatym, jego zakłady nie oferują towarów konsumpcyjnych. Lepszy byłby taki, któremu zależy na kibicach i trafieniu z produktem do kibiców, ja przez to rozumiem takiego jak (to tylko przykłady): BROWARY,TELEKOMUNIKACJA, CIUCHY, ŻARCIE, a nie surowce i chemikalia, które nawet nie wiadomo, do czego służą.Dorcia pisze:czytałem w Sporcie że zainteresowany sponsorowaniem Apatora jest Pan Roman Karkosik. Ale podobno nie odpowiadają mu ludzie z zarządu czy coś takiego. Karkosik jest podobno 5 na liście najbogatszych Polaków. Do swojej "kolekcji" kupił niedawno dwa wydziały Huty Batory i jest teraz właścicielem spółki Huta Batory Sp. z o.o. Podobno przymierza się żeby kupić jeszcze jeden wydział z huty a także Walcownię Rur Jedność. Nie wiem czy już o nim było pisane. Jak tak i to już historia to sorry za zaśmiecanie tematu. Jak nie to może warto by...