WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Marco_84

#661 Post autor: Marco_84 » 19 kwie 2006, o 11:57

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale kary od PZPN otrzymują tylko śląskie kluby (GKS usunięty do 4 ligi, ujemne punkty dla Piasta i ukochanego RUCHU). Pytam dlaczego "Ekipa z Miodowej" nie weżmie się np. za PolonieWarszawa???? Jest to pytanie retoryczne na które znamy odpowiedż. Ale Ruch musi zostać w 2 lidze, a my swoim dopingiem im w tym pomożemy.

Do zobaczenia na meczu.

Panewniki
Kontakt:

#662 Post autor: Panewniki » 19 kwie 2006, o 14:27

:lol: Chopie dzieki za cynk bo my by sie nie domyslili :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

zbyt1

#663 Post autor: zbyt1 » 19 kwie 2006, o 15:51

PZPN ch*** i zlodzieje z warszawki!! Cała Polska kręci wszystkie polskie kluby robiom przekrety a karzą ino naszych. Jo wom powiem Magnat był jaki byl ale u niego panował jakiś ordnung i niy bylo tyle walków. Teraz został ino Listek i warszawioki czuja sie bezkarne.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#664 Post autor: Goscioo » 20 kwie 2006, o 17:41

i co z tymi punktami , dostal nasz Ruch juz uzasadnienie? poszlo jakies odwolanie? jakie jest oficialne stanowisku klubu co do tego ?, jest pewnie duzo wiencej takich pytan
znacie moze odpowiedz na choc jedno z nich ?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#665 Post autor: spyru » 20 kwie 2006, o 20:18

Ja znam odpowiedz na pytanie: Czy w tym klubie ktoś coś wie?
Odpowiedź jest taka: U nas nikt nic nie wie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Panewniki
Kontakt:

#666 Post autor: Panewniki » 20 kwie 2006, o 20:20

Napewno za dwa tygodnie :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Stary kibic

#667 Post autor: Stary kibic » 20 kwie 2006, o 20:27

Moze to jest "Tabu" Tajemnica sluzbowa.
Wlasnie mnie tez troche dziwi ze nic w tej rzeczy sie nie porusza. Moze nalezalo by naglosnic ta sprawe? Niewiem ale to jest dzialka kierownictwa klubu. Tam tez chyba jest prawnik, prawnik z dziedziny PZPN-u .

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#668 Post autor: Goscioo » 20 kwie 2006, o 21:56

albo klub sie oswoil z mysla ze momy 6 pkt w plecy bo nie splacajom i wiedza ze tak z tym nic nie zrobia albo poprostu leca w bambuko i na jakis cud czekaja ze warszawioki im same oddajom .... ?

Sruti

#669 Post autor: Sruti » 20 kwie 2006, o 22:35

warszawioki to takie ci*** ze nam te punkty kaj w pi*** wy***ali, ino hu* by ich piznol.

EDIT ADMIN: ostrzezenie - wiecej bluzgow niz tresci.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#670 Post autor: L_M » 20 kwie 2006, o 22:41

spyru pisze:Ja znam odpowiedz na pytanie: Czy w tym klubie ktoś coś wie?
Odpowiedź jest taka: U nas nikt nic nie wie
na jakiej to mowisz podstawie ze nikt nie wie?

a co do odwolania pisalem, ze jeszcze nie dotarlo uzasadnienie a PZPN wyraznie przygrywa w ch***. Na wczorajszy wieczor uzasadnienia nie bylo, co blokuje mozliwosc jakiegokolwiek odwolania.
Rowniez do dzis ma byc jasna sprawa Pasnika i Norko, jutro postaram sie dowiedziec co i jak.
pozdRawiam

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#671 Post autor: spyru » 21 kwie 2006, o 07:51

Lukas bo tak to wygląda z perspektywy kibica. A jak ktoś coś wie to i tak nie powie. Informacje jak były przekazywane pare lat temu tak są przekazywane teraz. Każdy z nas sie zastanawia co bedzie dalej. Temat ma 35 stron, a jedyne co można usłyszeć od działaczy, i to bardzo żadko, to to, że ktoś sie w pzpenie pomylił i że to skandal. Tyle. Troche mało. Czyli dalej nic nie wiemy.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#672 Post autor: L_M » 21 kwie 2006, o 09:24

spyru pisze:Lukas bo tak to wygląda z perspektywy kibica. A jak ktoś coś wie to i tak nie powie. Informacje jak były przekazywane pare lat temu tak są przekazywane teraz. Każdy z nas sie zastanawia co bedzie dalej. Temat ma 35 stron, a jedyne co można usłyszeć od działaczy, i to bardzo żadko, to to, że ktoś sie w pzpenie pomylił i że to skandal. Tyle. Troche mało. Czyli dalej nic nie wiemy.
Spyru przeciez byla na ten temat specjalna konferencja prasowa. Co chcialbys wiedziec w takim razie czego nie wiesz? Moze da sie to jakos wyjasnic.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#673 Post autor: spyru » 21 kwie 2006, o 09:42

Nie tylko ja, chciałem wiedzieć kto mówi prawde - pzpny czy działacze Ruchu. Czy Ruch ma dowody na to że jest tak jak mówi Ziętek. Czy WD faktycznie podjał decyzje nie konsultując tego z tym organem, któremu Ruch przedstawił plan spłaty zadłużenia. Czy Ruch płaci tyle ile mówi że płaci. Kiedy bedzie prawomocna ostateczna decyzja. Do kiedy trzeba sie odwołać. Jak to uzasadnia pzpn. itd itp.. Chodzi mi o brak jakichkolwiek faktów.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#674 Post autor: L_M » 21 kwie 2006, o 09:55

spyru pisze:Nie tylko ja, chciałem wiedzieć kto mówi prawde - pzpny czy działacze Ruchu. Czy Ruch ma dowody na to że jest tak jak mówi Ziętek. Czy WD faktycznie podjał decyzje nie konsultując tego z tym organem, któremu Ruch przedstawił plan spłaty zadłużenia. Czy Ruch płaci tyle ile mówi że płaci. Kiedy bedzie prawomocna ostateczna decyzja. Do kiedy trzeba sie odwołać. Jak to uzasadnia pzpn. itd itp.. Chodzi mi o brak jakichkolwiek faktów.
zakladajac ze to co zostalopowiedziane i opublikowane ze strony Ruchu jest prawda, to informacji brakuje raczej z drugiej strony. Ruch ma dowody i o nich powiedzial, ze przedstawil dokumenty PZPN i ze wysylal comiesieczne raporty. Przeciez nie liczysz chyba na to ze te raporty badz przelewy itd ktos Ci pokaze bo to bylby dopiero brak profesjonalizmu.

Czy WD podjal decyzje nie kosnultuac tego z organem ktoremu przedstawil Ruch plan splaty zadluzenia? Jesli chodzi o informacje klubu, to tez powiedziane bylo ze tak.

Pytanie trzecie - no placi ile placi i pewnie tyle ile powiedziane bylo. Po raz kolejny powtarzam nikt rachunkow Ci przeciez nie pokaze.

Kiedy bedzie prawomocna decyzja nie wie nikt, bo nikt nie wie kiedy PZPN przysle papiery. maja na to niby dwa tygodnie, liczac ze tyle samo my mamy na odwolanie i pozniej oni na jego rozpatrzenie, to obawiam sie ze pod koniec sezonu sie to wyjasni. choc tego nie wiem ale tak jak mowie w interesie klubu jest zeby spawa wyjasnila sie jak najszybciej, i klub robi co moze (a duzo bez uzasadnienia nie moze ;) )

PZPN podal Ci krotko ze uzasadnia to 'niewypelnianiem ustalonego programu splat' czy jakos tak, i to z jego strony nie da uzyskac sie wiecej informacji. a uzasadnienia pisemnego takze w klubie sa ciekawi i tu potwierdzam - nikt nic nie wiem bo jeszcze do klubu nic nie przyszlo.

Reasumujac, wszystkie podane przeze mnie informacje podane juz byly. A mysle ze pytania ktore zadales mozna sprowadzic do jednego - kiedy i czy oddadza nam punkty. Tylko na to nie odpowie Ci ani klub aniPZPN bo sprawa jest w toku. na jakim etapie i z czyjej winy, to juz wyjasnilem powyzej. oczywiscie ktos to co napisalem moze zaraz podwazyc ze 'skad wiem ze to prawda' ale to co napisalem to informacje z klubu, ktore odpowiadaja mozliwie na kazde z wymienionych pytan. pozdRawiam

piknicfriendly

#675 Post autor: piknicfriendly » 21 kwie 2006, o 10:11

Lukas Michalski pisze: Przeciez nie liczysz chyba na to ze te raporty badz przelewy itd ktos Ci pokaze bo to bylby dopiero brak profesjonalizmu.
Ciekawa teza. Swiat zno niy jedna i nie dwie konferencje prasowe i nie dotyczy to tylko świata sportowego, na których rózne dokumenty były prezentowane czy wręcz pozwalano na ich kopiowanie/fotografowanie etc. Nie rozumia co jest nieprofesjonalnego w fakcie przedstawienia dokumentu potwierdzającego moja prawdomówność ?. Osobiście uważom, że wbrew oświadczeniom Ziętka rzeczywistość wcale niy jest tako czorno-bioło jakby chcieli to nom przekazać.
Pytanie trzecie - no placi ile placi i pewnie tyle ile powiedziane bylo. Po raz kolejny powtarzam nikt rachunkow Ci przeciez nie pokaze.
Noy roz i niy dwa zdarzyłomi sie, że ktoś źle coś zaksięgowoł, a potym domagoł się głośno zapłaty w jego pojęciu niyzapłacony faktury. Niestety moje postepowanie było nieprofesjonalne - tyla, że skuteczne - potwierdzenie przelewu czy zapłaty chop mioł przilepione na czole ew. trafiało do takich rak, kere już wiedziały co z tym zrobić. Wszelkie KaPeki, paragony i potwierdzenia przelewów własnie do takich celów są stworzone, a niy żeby się "profesjonalnie wstydzić" z powodu ich posiadania !
Kiedy bedzie prawomocna decyzja nie wie nikt, bo nikt nie wie kiedy PZPN przysle papiery. maja na to niby dwa tygodnie, liczac ze tyle samo my mamy na odwolanie i pozniej oni na jego rozpatrzenie, to obawiam sie ze pod koniec sezonu sie to wyjasni. choc tego nie wiem ale tak jak mowie w interesie klubu jest zeby spawa wyjasnila sie jak najszybciej, i klub robi co moze (a duzo bez uzasadnienia nie moze ;) )
a klub to prawnika niy mo, kery bołby rozeznany w terminach obowiązujących PZPN. Ponoć PZPN jakiś statut i przepisy regulujące działnośc posiado ??

Reasumując, niy wierza że wszystko jest tak jak Zietek z Nowakiem twierdzą. A utwierdzo mie ino w tym ich bierność w oczekiwaniu na "łaskawy" ruch ze strony PZPN, kere traktuja raczej jako pozorowanie działań, niy rzeczywiste działanie !

ODPOWIEDZ