WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale kary od PZPN otrzymują tylko śląskie kluby (GKS usunięty do 4 ligi, ujemne punkty dla Piasta i ukochanego RUCHU). Pytam dlaczego "Ekipa z Miodowej" nie weżmie się np. za PolonieWarszawa???? Jest to pytanie retoryczne na które znamy odpowiedż. Ale Ruch musi zostać w 2 lidze, a my swoim dopingiem im w tym pomożemy.
Do zobaczenia na meczu.
Do zobaczenia na meczu.
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
na jakiej to mowisz podstawie ze nikt nie wie?spyru pisze:Ja znam odpowiedz na pytanie: Czy w tym klubie ktoś coś wie?
Odpowiedź jest taka: U nas nikt nic nie wie
a co do odwolania pisalem, ze jeszcze nie dotarlo uzasadnienie a PZPN wyraznie przygrywa w ch***. Na wczorajszy wieczor uzasadnienia nie bylo, co blokuje mozliwosc jakiegokolwiek odwolania.
Rowniez do dzis ma byc jasna sprawa Pasnika i Norko, jutro postaram sie dowiedziec co i jak.
pozdRawiam
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas bo tak to wygląda z perspektywy kibica. A jak ktoś coś wie to i tak nie powie. Informacje jak były przekazywane pare lat temu tak są przekazywane teraz. Każdy z nas sie zastanawia co bedzie dalej. Temat ma 35 stron, a jedyne co można usłyszeć od działaczy, i to bardzo żadko, to to, że ktoś sie w pzpenie pomylił i że to skandal. Tyle. Troche mało. Czyli dalej nic nie wiemy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- L_M
- Kontakt:
Spyru przeciez byla na ten temat specjalna konferencja prasowa. Co chcialbys wiedziec w takim razie czego nie wiesz? Moze da sie to jakos wyjasnic.spyru pisze:Lukas bo tak to wygląda z perspektywy kibica. A jak ktoś coś wie to i tak nie powie. Informacje jak były przekazywane pare lat temu tak są przekazywane teraz. Każdy z nas sie zastanawia co bedzie dalej. Temat ma 35 stron, a jedyne co można usłyszeć od działaczy, i to bardzo żadko, to to, że ktoś sie w pzpenie pomylił i że to skandal. Tyle. Troche mało. Czyli dalej nic nie wiemy.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie tylko ja, chciałem wiedzieć kto mówi prawde - pzpny czy działacze Ruchu. Czy Ruch ma dowody na to że jest tak jak mówi Ziętek. Czy WD faktycznie podjał decyzje nie konsultując tego z tym organem, któremu Ruch przedstawił plan spłaty zadłużenia. Czy Ruch płaci tyle ile mówi że płaci. Kiedy bedzie prawomocna ostateczna decyzja. Do kiedy trzeba sie odwołać. Jak to uzasadnia pzpn. itd itp.. Chodzi mi o brak jakichkolwiek faktów.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- L_M
- Kontakt:
zakladajac ze to co zostalopowiedziane i opublikowane ze strony Ruchu jest prawda, to informacji brakuje raczej z drugiej strony. Ruch ma dowody i o nich powiedzial, ze przedstawil dokumenty PZPN i ze wysylal comiesieczne raporty. Przeciez nie liczysz chyba na to ze te raporty badz przelewy itd ktos Ci pokaze bo to bylby dopiero brak profesjonalizmu.spyru pisze:Nie tylko ja, chciałem wiedzieć kto mówi prawde - pzpny czy działacze Ruchu. Czy Ruch ma dowody na to że jest tak jak mówi Ziętek. Czy WD faktycznie podjał decyzje nie konsultując tego z tym organem, któremu Ruch przedstawił plan spłaty zadłużenia. Czy Ruch płaci tyle ile mówi że płaci. Kiedy bedzie prawomocna ostateczna decyzja. Do kiedy trzeba sie odwołać. Jak to uzasadnia pzpn. itd itp.. Chodzi mi o brak jakichkolwiek faktów.
Czy WD podjal decyzje nie kosnultuac tego z organem ktoremu przedstawil Ruch plan splaty zadluzenia? Jesli chodzi o informacje klubu, to tez powiedziane bylo ze tak.
Pytanie trzecie - no placi ile placi i pewnie tyle ile powiedziane bylo. Po raz kolejny powtarzam nikt rachunkow Ci przeciez nie pokaze.
Kiedy bedzie prawomocna decyzja nie wie nikt, bo nikt nie wie kiedy PZPN przysle papiery. maja na to niby dwa tygodnie, liczac ze tyle samo my mamy na odwolanie i pozniej oni na jego rozpatrzenie, to obawiam sie ze pod koniec sezonu sie to wyjasni. choc tego nie wiem ale tak jak mowie w interesie klubu jest zeby spawa wyjasnila sie jak najszybciej, i klub robi co moze (a duzo bez uzasadnienia nie moze

PZPN podal Ci krotko ze uzasadnia to 'niewypelnianiem ustalonego programu splat' czy jakos tak, i to z jego strony nie da uzyskac sie wiecej informacji. a uzasadnienia pisemnego takze w klubie sa ciekawi i tu potwierdzam - nikt nic nie wiem bo jeszcze do klubu nic nie przyszlo.
Reasumujac, wszystkie podane przeze mnie informacje podane juz byly. A mysle ze pytania ktore zadales mozna sprowadzic do jednego - kiedy i czy oddadza nam punkty. Tylko na to nie odpowie Ci ani klub aniPZPN bo sprawa jest w toku. na jakim etapie i z czyjej winy, to juz wyjasnilem powyzej. oczywiscie ktos to co napisalem moze zaraz podwazyc ze 'skad wiem ze to prawda' ale to co napisalem to informacje z klubu, ktore odpowiadaja mozliwie na kazde z wymienionych pytan. pozdRawiam
Ciekawa teza. Swiat zno niy jedna i nie dwie konferencje prasowe i nie dotyczy to tylko świata sportowego, na których rózne dokumenty były prezentowane czy wręcz pozwalano na ich kopiowanie/fotografowanie etc. Nie rozumia co jest nieprofesjonalnego w fakcie przedstawienia dokumentu potwierdzającego moja prawdomówność ?. Osobiście uważom, że wbrew oświadczeniom Ziętka rzeczywistość wcale niy jest tako czorno-bioło jakby chcieli to nom przekazać.Lukas Michalski pisze: Przeciez nie liczysz chyba na to ze te raporty badz przelewy itd ktos Ci pokaze bo to bylby dopiero brak profesjonalizmu.
Noy roz i niy dwa zdarzyłomi sie, że ktoś źle coś zaksięgowoł, a potym domagoł się głośno zapłaty w jego pojęciu niyzapłacony faktury. Niestety moje postepowanie było nieprofesjonalne - tyla, że skuteczne - potwierdzenie przelewu czy zapłaty chop mioł przilepione na czole ew. trafiało do takich rak, kere już wiedziały co z tym zrobić. Wszelkie KaPeki, paragony i potwierdzenia przelewów własnie do takich celów są stworzone, a niy żeby się "profesjonalnie wstydzić" z powodu ich posiadania !Pytanie trzecie - no placi ile placi i pewnie tyle ile powiedziane bylo. Po raz kolejny powtarzam nikt rachunkow Ci przeciez nie pokaze.
a klub to prawnika niy mo, kery bołby rozeznany w terminach obowiązujących PZPN. Ponoć PZPN jakiś statut i przepisy regulujące działnośc posiado ??Kiedy bedzie prawomocna decyzja nie wie nikt, bo nikt nie wie kiedy PZPN przysle papiery. maja na to niby dwa tygodnie, liczac ze tyle samo my mamy na odwolanie i pozniej oni na jego rozpatrzenie, to obawiam sie ze pod koniec sezonu sie to wyjasni. choc tego nie wiem ale tak jak mowie w interesie klubu jest zeby spawa wyjasnila sie jak najszybciej, i klub robi co moze (a duzo bez uzasadnienia nie moze)
Reasumując, niy wierza że wszystko jest tak jak Zietek z Nowakiem twierdzą. A utwierdzo mie ino w tym ich bierność w oczekiwaniu na "łaskawy" ruch ze strony PZPN, kere traktuja raczej jako pozorowanie działań, niy rzeczywiste działanie !