Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
a na Widzew my kurwili, że murawa niw ogarnięta. Niech grajo.. z Bogiem i po zwycięstwo <rotfl>
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i nic to nie dało, trza było grać w terminie lub dzień późniejkoperniol1984 pisze: ↑2 gru 2023, o 00:21a na Widzew my kurwili, że murawa niw ogarnięta. Niech grajo.. z Bogiem i po zwycięstwo <rotfl>
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
im moze akurat dalojalboss pisze: ↑2 gru 2023, o 18:08i nic to nie dało, trza było grać w terminie lub dzień późniejkoperniol1984 pisze: ↑2 gru 2023, o 00:21a na Widzew my kurwili, że murawa niw ogarnięta. Niech grajo.. z Bogiem i po zwycięstwo <rotfl>

nie jestem za tym, zeby oszukiwac i spowodowac, zeby nie zagrac meczu z ZL.
natomiast w temacie, na ktorym nie mamy wplywu, oczywiscie ze wolalbym nei grac w Krakowie. Sztab ma pewnie inne zdanie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żużel wraco na Slonski... 

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Teraz może wrócmy do tematu wielki Ruch na wielkim stadionie wałkowanym X lat temu jest świetna okazja -
1 Czy ten wspaniały obiekt spowodował napływ sponsorów?
2 Czy pomógł w zdobyciu nowego możnego właściciela?
3 Czy dochód z lóż podniósł budżet na nowy poziom finanse klubu
4 Czy został klubem całego regionu kosztem innych?
5 Czy kub na nim zarabia?
Myślę że pora na podsumowanie tego tematu który miał tak zwolenników jak przeciwników .
Myślę że pora na podsumowanie tego tematu który miał tak zwolenników jak przeciwników .
-
- Kontakt:
Po trzech szpilach na tym stadionie chcesz odpowiedzieć na te pytania? Odważnie 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po 3 szpilach? serio?Ozor pisze: ↑7 gru 2023, o 20:52Teraz może wrócmy do tematu wielki Ruch na wielkim stadionie wałkowanym X lat temu jest świetna okazja -
za madry zes jest, zeby nie wiedziec, ze to populizm pod teza.
ale w przypadku pytania nr 1, to jeszcze przed przenosinami gosc z Betclica gadal, ze perspektywa gry na SŚ jest dla nich kuszuaca.
a mowimy o pierwszym koercyjnym sponsorze na klacie od czasow Samsunga?
to jak z myleniem potencjalu z rzeczywista frekwencja.
swoja droga przy tych wszystkich pytaniach i wszystkich watpliwosciach bedzie pasowalo porownanie meczu 1 i 4.
ten ze Slaskiem pewnie pozwolilby odpowiedziec na wszystkie twierdzaco. ten jutrzejszy pewnie negatywnie.
to cos jak z wypasionem autem. jak Ci brakuje na paliwo, to Maybach jest problemem, bo ma wysokie spalanie. Jak Ci sie w zyciu uklada, to oczywiscie jest lepsze auto niz niz 10letni opel astra.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Na wiosna ładujemy 4 komplety i wyjdziemy na plus 

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Po jakich trzech szpilach? Raczej po 20 latach, licząc od słów Kopla "po co w Chorzowie dwie podgrzewane murawy?". Ludzie, którzy te tezy promowali zostali wyjaśnieni, ogólnie mówiąc brak sprawczości albo zła wola - czytaj nabijanie swojej kabzy póki koryto jest blisko.jajo pisze: ↑7 gru 2023, o 21:32po 3 szpilach? serio?Ozor pisze: ↑7 gru 2023, o 20:52Teraz może wrócmy do tematu wielki Ruch na wielkim stadionie wałkowanym X lat temu jest świetna okazja -
za madry zes jest, zeby nie wiedziec, ze to populizm pod teza.
Ja się tak samo przyznaje bez bicia, że był czas kiedy wydawało mi się to sensowne. Myślałem, że skoro władowano 0,7mldPLN w stadion, to te 10-15 baniek na drużyne też się znajdzie (na tamte pieniądze wystarczyło by na podium EX), pełne trybuny na WDŚ, liczące się postacie biznesu i polityki. I co z tego zostało? KATASTROFA i ODCHŁAŃ DŁUGÓW!
Gramy tam tylko dlatego, że jest "taniej" niż w Gliwicach. To "taniej" oznacza, że ktoś do tego dopłaca pieniądz publiczny, prawdopodobnie żeby nie świecić gołym tyłkiem, czyli absurdalnością sytuacji jak z Monthy Pythona, gdzie 14-krotny mistrz Polski nie ma gdzie grać w mieście, w którym stoi największy stadion w Polsce.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Wiadomo coś czy ruszyło z sektorem przyjezdnych na śląskim?
- Rickenn10
- Kontakt:
Napływ pozytywnych informacji powinien ponieść za sobą start sprzedaży biletów na Legię.
Nie ma co czekać tylko zacząć kampanie #misjautrzymanie
Cała runda powinna być poparta jakąś akcją, która po raz kolejny zjednoczy niebieską szarańczę.
Wszyscy powinni się zaangażować a stać nas na wiele... 28 Października byliśmy tego świadkami
Nie ma co czekać tylko zacząć kampanie #misjautrzymanie
Cała runda powinna być poparta jakąś akcją, która po raz kolejny zjednoczy niebieską szarańczę.
Wszyscy powinni się zaangażować a stać nas na wiele... 28 Października byliśmy tego świadkami

-
- Kontakt:
28 października to powinien być przedsmak tego co nastąpi w rundzie wiosennej
#misjautrzymanie

-
- Kontakt:
#misjautRzymanie
wiem, że tam wyżej czytają forum i tak jak piszecie z takim hasłem powinniśmy ruszyć już z nowym rokiem o ile nie teraz. sam przyznam, że wczorajsze info to bomba z nową nadzieją. Powinien zaraz po tym wpaść od razu jakiś piłkarz i ruszać ze sprzedażą na Legię.
wiem, że tam wyżej czytają forum i tak jak piszecie z takim hasłem powinniśmy ruszyć już z nowym rokiem o ile nie teraz. sam przyznam, że wczorajsze info to bomba z nową nadzieją. Powinien zaraz po tym wpaść od razu jakiś piłkarz i ruszać ze sprzedażą na Legię.