mie uswiadamiac niy musisz, granica przebiego na rzece Biala. Samo Podbeskidzie kontynuuje tradycja bielskiego klubu.krisbaum pisze:No noTak tylko przypomnę, że część miasta Bielsko Biała, przed połączeniem nazywała się Biała Krakowska
Licencja
-
- Kontakt:
Re: Licencja
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
czuja ze nie dostaną i pojademy zas na Arka
Ps.
Sport Śląski ;-) komentarze
Ciekawe ile prawdy 

Ps.
GKSazZABRZA • 31 maja 2011, godz. 13:20
Nie dostali! info pewne (telefoniczne)!
Sport Śląski ;-) komentarze

-
- Kontakt:
info telefoniczne sprawdzone mo ino Lysy 

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na sport Śląski jest dwóch magików gkszchorzowa i gkszzabrza 

- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
som nick godo ze konfabulacje to jest jego zywiol
dychnijcie se od newsow na temat rusów
dychnijcie se od newsow na temat rusów

-
- Kontakt:
przeca to hagi
wyscie go nie poznali

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na gibkiej bali ulizany pajac kołodziejczyk dupnoł tako wiązanka superlatyw na temat szczew i tego że bankowo licencja dostana ze aż spodłech z fotela ale za chwila już miołech kupa uciechy bo widziołech jego smutno geba z powodu faktu ze jest knebel po raz ostatni w tym programie i nie bydzie już leber "błyszczoł" na szklanym ekranie (mom nadzieja że chody mo ino w tvp) a i durnych wypocin iwańskiego na temat legii nie bydzie trza słuchac. Jednym słowem cieszy że program zakonczył działalność choć w sumie teraz do polsatu i nie wiem czy słuchanie dyrdymał kretynów kołtonia i borka bedzie lepsze... 

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
bredni kołtonia , borek od biedy może być
- Chudy81
- Kontakt:
cytat z sportu śląskiego potwierdzi ktoś ??
:peno • 31 maja 2011, godz. 14:07
gadali na TVS że nie dostaliśmy, aczkolwiek ten dziennikarzyna nie miał jeszcze oficjalnej info. Ktoś wie coś więcej?
A Bytom dostał na grę w 1 lidze.
To wszystko nie potwierdzone, na tvs gadali.
z forum GZ ...czyżby ?
gadali na TVS że nie dostaliśmy, aczkolwiek ten dziennikarzyna nie miał jeszcze oficjalnej info. Ktoś wie coś więcej?
z forum GZ ...czyżby ?

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Ale się jaja robią ze szczew na tvs od 13 sa telezakupy....Chudy81 pisze:cytat z sportu śląskiego potwierdzi ktoś ??
z forum GZ ...czyżby ?

-
- Kontakt:
ktoś tam naskwol robi szpana żabom.miasto sie za tymi glombami zaś wstawiło i pewno dostaną bez problemu ta licyncjaChudy81 pisze:cytat z sportu śląskiego potwierdzi ktoś ??
z forum GZ ...czyżby ?
-
- Kontakt:
jo ino powiem tyla, ze musi byc goraco tam
podobno wszystko mialo sie zaczac o 12:00 (posiedzenie komisji), ale juz o 11:15 zaczeli
prezes naszych ''przyjaciol'' pedziol nieoficjalnie, ze decyzja bedzie kajs kolo 13:00 (nie do kamer)
a ktos z pzpn (baba), chyba rzecznik Olejkowska czy jakos tak... ze kajs o 12:30 powinno byc po wszystkim
podobno wszystko mialo sie zaczac o 12:00 (posiedzenie komisji), ale juz o 11:15 zaczeli
prezes naszych ''przyjaciol'' pedziol nieoficjalnie, ze decyzja bedzie kajs kolo 13:00 (nie do kamer)
a ktos z pzpn (baba), chyba rzecznik Olejkowska czy jakos tak... ze kajs o 12:30 powinno byc po wszystkim
- Chudy81
- Kontakt:
To sam dałem dupy po całości, nie oglądałem TVS dlatego zapytałem co nie zmienia faktu że chciałbym żeby te ci*** nie dostały tej licencji. Piszcie co chcecie, zielone stoliki, kompleksy itp nie dla płazów ekstraklasa.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taaa...zielone stoliki, żebyście tak za rok nie musieli dupskiem trząś jak oni teroz...co z tego że bedzie stadion, jak w kasie puki co to szczury resztki wpierdalają ???
-
- Kontakt:
Ci co sie tu tak ekscytujom licyncjom do szczew powinni sie dychnoc troszka od neta. Dostanom to dostanom, niy to niy. Kolo hu** mi to loto.