Modernizacja stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#661 Post autor: gerhat » 26 paź 2007, o 21:02

uRodzony na sektoRze pisze:Tak sobie gadamy o tej grze na ślaskim ale chyba nikt nie napisał ileby musialy kosztować bilety na jakiegoś nieatrakcyjnego rywala (gdzie ludzi byłoby mało) żeby się wróciła organizacja?
Skoro Klimek tak bardzo chce grac na Śląskim to chyba z tymi kosztami nie jest tak źle. W klubie liczy sie kozdy pieciok i nikt nie będzie zwiększał kosztów.
Po pierwsze koszty, głupcze - chciałoby sie powiedziec parafrazując znane powiedzenie.

*głupcze - oczywiście nie do ciebie ;)

Elmer
Kontakt:

#662 Post autor: Elmer » 26 paź 2007, o 21:41

może chodzi tylko o mecze z atrakcyjnymi rywalami? Derby, mecze z Wisłą, Legią.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Damiano
Kontakt:

#663 Post autor: Damiano » 26 paź 2007, o 22:59

A czy ktoś się zastanowił dlaczego Pan Klimek chce grać na Śląskim? Ciągle walczył o podgrzewaną na Cichej nawet sam szukał (za pana prezydenta inwestora) ale się nie udało. Ja uważam, że jego marzenie to stworzyć potężny klub na poziomie europejskim. Mam nadzieje, że prędzej czy później mu się to uda. Ale aby mieć taki klub to po pierwsze trzeba mieć arenę aby móc bez wstydu rozgrywać mecze. W Polsce są dwa może trzy kluby które mają zalążki takich stadionów. My go mamy i niestety nie możemy patrzeć na tradycje choć jest bardzo ważna my musimy patrzeć w przyszłość. Na taki stadion napewno szybciej sprowadzimy potężnego sponsora niż na naszą ukochaną ale przestarzałą Cichą. Byłem zawsze przeciwny gry na Śląskim ale po głębszym zastanowieniu jestem na TAK. Kopel nic dla Ruchu dobrego już nie zrobi.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

ENDZA
Kontakt:

#664 Post autor: ENDZA » 26 paź 2007, o 23:18

Najlepiej skwitował to Darek Gesior we wczorajszym Sporcie
Nie wyobraza sobie przenosin na Slaski bo dla kazdego kibica Ruchu stadion bedzie zawsze na Cichej 6 Mozna na Slaskim grac ale tylko w czasie remontu naszego stadionu :padam: :padam: :padam:

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#665 Post autor: Goscioo » 27 paź 2007, o 10:02

simonsays pisze:
Slawko pisze:Przy ogromnej reklamie, mobilizacji, swietnym przeciwniku - na Interze bylo 18tys.
To samo przy najwazniejszym szpilu od wielu lat - awans do 1 ligi z Podbeskidziem 15tys.
Jakim cudem chcesz przyciagnac na Polska LIGE 25tys?????
Porownujemy inne czasy. Pamietacie jak na Pogon lazilo po 25 000? A teraz? Nie mozna porownywac ze soba dwoch skrajnie innych sytuacji.

Kurde, mi sie marzy 45000 na szpilu Ruch-Gornik. I to jest chyba nawet mozliwe...
ja i w tym chyba ale 25 tys zaboli bo nasze mozliwosci na dzien dzisiejszy narazie nie sa wieksze
ile byle na Guci, i ile w tym bylo przypadkowych osob ? a byl to chyba szczyt szczytow naszych mozliwosci na dzisiejsze czasy

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#666 Post autor: Simone » 28 paź 2007, o 14:43

co wy za bzdury opowiadacie z tymi zabolami Ich 25 tys na slaskim ? chyba zartujecie

Polowa by odpadla z powodu odleglosci , reszta z powodu ceny biletow i jakby bylo 10 tys to i tak rekord

My sami jestesmy w stanie zapelnic Slaski tylko trzeba grac o mistrzostwo kilka lat
Leciutko sie go zapelni przy takich wynikach i pozadnym marketingu

Na Podbeskidziu 15 tys ? hehe Powien tak zabole przy takiej frekwencji napsialiby 30 tys

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#667 Post autor: Goscioo » 28 paź 2007, o 16:30

mogliby i przy takiej frekfencji jak u nas na podbeskidzu se napisac te 30 tys co nie zmienia faktu ze u nich teraz na mecze chodzi 2 razy tyle ludzi co u nas
a jak ktos tego nie widzi to poiprostu albo nie chce tego widziec albo jest slepy

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#668 Post autor: vinc84 » 28 paź 2007, o 16:42

I bardzo dobrze do nos to powinna byc jescze wienkszo mobilizacja zoboczymy na wiosna szpil Ruch - Gornik na Slonskim kto mo jaki potencjal :]
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#669 Post autor: SzaRlin » 28 paź 2007, o 17:27

Goscioo pisze:mogliby i przy takiej frekfencji jak u nas na podbeskidzu se napisac te 30 tys co nie zmienia faktu ze u nich teraz na mecze chodzi 2 razy tyle ludzi co u nas
a jak ktos tego nie widzi to poiprostu albo nie chce tego widziec albo jest slepy
żabole - jest kasa, wyniki dosyć konkretne,
Ruch - kasa jako jest tako jest, wyniki jakie sa takie sa
W tym tkwi szkopuł. Myslicie ze nie pozbierali by my do kupy z Chorzowa, Katowic, Świetochłowic, Rudy Śl., Mikołowa, Siemianowic i pozostałych FC 45 tysiecy ludzi co by poszło na szpil? Z palcym w rzici! Ale kaj Ci kibice tera sa - tego to nie wiem...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#670 Post autor: Goscioo » 28 paź 2007, o 19:08

nie przemawia do mnie takie tlumaczenie, dziwne ze niektorzy umia przyjsc na stadion jak jest pogoda hu.owa jak nie ma wynikow
niektorzy umieli przyjsc nawet jak my byly o krok od 3 ligi (pozdRo dla nich)

zabole do niedawna tez nie mieli wynikow a frekfencje mieli taka jak teraz, fakt faktem mieli tanie bilety i dopoki u nas nie wprowadza takich chocby na kilka meczy to obiektywnie ocenic tego sie nie da bo zawsze sie znajdzie jakies ale

zeby za bardzo nie odbiegac od tematu to moje zdanei jest takei ze przenosiny na slaski sa bezsensowne dopoki frekfencja na cichej sie nie ustabilizuje na poziomie 12-15tys min na kazdym szpilu,

rumcajs_79
Kontakt:

#671 Post autor: rumcajs_79 » 28 paź 2007, o 19:15

ja ino jak zabole zawsze mieli kiepsko sytuacjia w lidze to aolbo włazili za poł darmo albo wcale nie płacili oni mieli tansze bilety na OE niz my na 2 liga wiec te porownania sa bez sensu!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

olej
Kontakt:

#672 Post autor: olej » 28 paź 2007, o 21:02

wystarczy se przypomniec baraz ze Zniczem gdzie wejscie bylo za free stadion byl wypelniony potencjal jest tylko trzeba to wykorzystac

Damiano
Kontakt:

#673 Post autor: Damiano » 28 paź 2007, o 21:04

A może te derby z Górnikiem zrobić za 10 PLN na Śląskim ciekawe ila wtedy by było ludzi
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#674 Post autor: Patton » 30 paź 2007, o 18:27

Bardzo lubie Stadion Śląski. Jakos ciagle podchodzilem sceptycznie do pomyslu rozgrywania na tym obiekcie meczy. Ale po obejrzeniu tych zdjec.......

Sala konferencyjna:
Obrazek
Sale Gimnastyczne:
Obrazek
Obrazek
Szatnie:
Obrazek
Obrazek
Sala do rozgrzewki:
Obrazek

Reszta fotek http://www.edytor.net/fotoag/servlet/ph ... ueryAction

Przeciez to jest na swiatowym poziomie!! :przestraszony: :padam:

EDIT

Nudny jestes Lutz...
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, o 18:48 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#675 Post autor: Lutz » 30 paź 2007, o 18:31

:hyhy: Sarkazm ludzki niy zno granic :P - poszukej jeszcze kajś fotek kaj 3000 ludzi siedzi na San Siro i bydzie prfekt wyglondać.

ODPOWIEDZ