Panowie mi tego tlumaczyc nie musicie. Sam poszedlem na wakacje robić na taśmę zeby kupic meczowke i karnet ale sami sobie odpowiedzcie ilu zostalo takich jak my?! Kreple przyjdą na Cy9anow i altreich ale musimy pozyskiwac nowych kibiców, wlasnie takimi szpilami jak z Tychami i moim zdaniem cena 35 zl to strzal w szwaje.Mazy R pisze:I to mi sie podobo! Coroz mniej takich wpisowa! Ludzie krotko Wom wytlumacza na szybko... 2 pierwsze szpile zakaz!(dosc spora strata kasy). Moze i jest wygorowana cena ale to pewnie dlatego co napisalem. Dowidzenia.west72 pisze:Stasiu19R20 pisze:35zl za bilet, na ostatnia drużynę 1 ligi z przed wojennym stadionem. Brawo My
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Kup karnet bydzie taniej.
Nie bedzie rai przed meczem do Kas.
U nos sie nic nie zmieni jak bydymy budować frekwencja jak szczewo bo nos w życiu tyle nie przyjdzie :![]()
![]()
Ruch potrzebuje kibiców właśnie teraz bo teraz mamy najtrudniejsze chwile w historii i jako kibice tylko w taki sposób (kupując bilety i karnety) realnie możemy mu pomóc.
Frazesów o naszym potencjale jest w co drugim wątku a jak przychodzi pora meczu to zjawia się w porywach 7 Koła.
Zamiast spinać sie w necie idź po karnet albo bilet..........
W koło wszyscy najeżdżamy na sytuację w klubie ale dotychczas zrobiliśmy niewiele ,żeby coś się zmieniło.
Pewnie po takim cenniku Fanatycy którzy są zawsze ruszą po karnety a a Ci którzy odwiedzają Cichą sporadycznie raz dwa razy w rundzie kupią sobie bilet za 35 zeta w dniu meczu.
W koło tylko czytam ,że Pat taki ,że bajkopisarz,że oderwany od rzeczywistości ,że pościągał szrot ,że nie mamy kim grać ale prawda jest taka ,że ani Ja ,ani Marek,Mirek,Mietek ,Adam czy inny Darkaras nie mają tyle Kasy aby przejąć władzę w klubie i poukładać tak jak wielu specjalistów na tym forum sobie wyobraża.Pat na dziś ma najwięcej udziałów i próbuje jakoś to poskładać do kupy, lepiej lub gorzej ale jednak. Nie znam gościa nie wiem jaką kasą dysponuje ,czy ma jakieś zaplecze finansowe i dłuższy plan działania bo dostajemy tylko frazesy ,że będzie lepiej ,że płacimy w termie,że zaczniemy wygrywać a poprawy przynajmniej na boisku nie widać ale taką mamy na dziś drużynę .Odbiegłem od tematu biletów ale tak na prawdę jest ciągle do przejęcia pakiet większościowy Miasto +Kurczyk więc Niech w końcu się znajdzie jakiś filantrop z niebieskim sercem i postawi ten klub na nogi i przywróci mu dawny BLASK.
Dopóki się jednak taki nie ujawni to będziemy zmuszeni liczyć na Pata KARCZMARZA ,że uda mu się utrzymać ten dryfujący wrak na powierzchni i jeśli dopłynie szczęśliwie do portu(utrzymanie i wyprostowanie finansów)to mozolnie deska po desce poprzez wsparcie kibiców(zakup biletów,reklama firm na stadionie,drobny sponsoring) poskładać okręt do kupy.Tak to widzę na dziś.......