Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Działania marketingowe

#6526 Post autor: Ozor » 31 sie 2017, o 13:04

west72 pisze:
Ozor pisze:
grzechub pisze:Nowych kibiców stadionem, czy wynikami i tak nie przyciągniemy, a te ceny może wpłyną mobilizująco na potencjalnych karnetowiczów. Moim zdaniem dobry ruch.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
super jeszcze lepiej po 50 zł na sektory a może i 100 wtedy dobijemy do 3000 karnetów a jak będzie deszczowo to wspomniani karnetowicze zostaną sobie w domu lub piwiarni .
Naprawdę wyniki mocno zbudowały i zmobilizowały środowisko kibicowskie podobnie jak potężny rywal który nas odwiedzał w 200 osób to przecież GKS Tychy :oczami:

Wszyscy sie na tym forum jarają Widzewiakami i ich frekwencją,a przepraszam na Ich stadion co dwa tygodnie zjeżdżają potęgi piłkarskie.........?
Nie wiec dosyć pierdolenia ....czas ujawnić nasz potencjał bo teraz go potrzebujemy ,skoro w Łodzi może przyjść po 15 koła ludzi co mecz to dlaczego w Chorzowie nie da rady 10?
Wszyscy którym naprawdę leży na sercu dobro RUCHU powinni uderzyć się w pierś i zapełniać co mecz Cichą zarówno Karnetowicze jak i Ci których stać wydać co mecz 35 ,60,80 zeta.

Tu nie chodzi o wyniki na boisku tu chodzi o ratowanie klubu
chyba o pewnym bardzo ważnym fakcie zapomniałeś.

Awatar użytkownika
Bartorus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6527 Post autor: Bartorus » 31 sie 2017, o 13:09

Chcecie znać ciekawostkę? Bilety miały być jeszcze droższe. Jeśli takie ceny są na Tychy to co będzie na Katowice

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6528 Post autor: west72 » 31 sie 2017, o 13:21

Ozor pisze: chyba o pewnym bardzo ważnym fakcie zapomniałeś.
Wiem stadion ,nowe rozdanie lepszy klimat bo budują od podstaw ,wszystko powoli sie toczy w dobrym kierunku ,pojawił sie inwestor,sponsorzy,legendarny Franek.......
Fakt my mamy inne realia ,co nie znaczy ,że inaczej kochamy ten Klub,chyba ,że jest nas faktycznie w granicach 8000 a reszta to kibice sukcesu ..
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

koller
Kontakt:

#6529 Post autor: koller » 31 sie 2017, o 13:22

Popierdolilo ich już tam całkiem . Jo mom karnet to i tak byda ale chciolech wziąć kuzyna kery boł ostatnio na Ruchu we 2012 i wiem że niy do za tako padlina 30 złotych . Szczewa mieli o połowa tońsze na 1 liga mając dużo lepszo kadra i stadion . W eklapie Wisła mo tońsze niż ostatnio drużyna 1 ligi . Wos tam pogięło w tym marketingu . A potym się dziwimy bo za miedza maja foll a u nos pustki . Dla potencjalnego kibica kerego można zarazić klubem w duży mierze cena bierze górę . I powiem wom tyla co Jo mom teraz zaoferować kumplowi kerego teoretycznie chciolbych zebrać na szpil . Że Som my na dnie totalnym bez trenera , ze nic nie gromy , ze niy do się na to paczeć i ze musisz za te atrakcje dać 30 złotych a jak bydzie loło to jemu prosto na łeb ...

Ostatnio zmieniony 31 sie 2017, o 13:29 przez koller, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#6530 Post autor: Biszkopt » 31 sie 2017, o 13:25

Chcecie wielkiego Ruchu? Kupując bilet za 10 zł w tym nie pomożecie, a może za piątkę i do tego krupnioka jeszcze w cenie? ;)
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#6531 Post autor: Scypion » 31 sie 2017, o 13:26

No cóż. Nie jestem fanem nowych cen. Ale teraz z pełną brutalnością okaże się ile znaczy Ruch dla kibiców.

ewald
Kontakt:

#6532 Post autor: ewald » 31 sie 2017, o 13:27

Pojebane te ceny. Nie mamy wyników, drużyny, stadionu. Nie ma żadnego argumentu dla tak wysokich cen. Ale co się dziwicie, skoro za politykę cenową biletów naszego klubu odpowiada jakiś młokos z... Będzina!

Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6533 Post autor: Ozor » 31 sie 2017, o 13:28

Scypion pisze:No cóż. Nie jestem fanem nowych cen. Ale teraz z pełną brutalnością okaże się ile znaczy Ruch dla kibiców.
mamy kryzys zaufania społecznego do władzy(uzasadniony) dlatego myślę że aż tak czarno-biało to nie wygląda.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#6534 Post autor: Scypion » 31 sie 2017, o 13:29

Ozor pisze:
Scypion pisze:No cóż. Nie jestem fanem nowych cen. Ale teraz z pełną brutalnością okaże się ile znaczy Ruch dla kibiców.
mamy kryzys zaufania społecznego do władzy(uzasadniony) dlatego myślę że aż tak czarno-biało to nie wygląda.
Pewnie masz rację. Ale co innego może zrobić kibic?

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6535 Post autor: west72 » 31 sie 2017, o 13:30

koller pisze:Popierdolilo ich już tam całkiem . Jo mom karnet to i tak byda ale chciolech wziąć kuzyna kery boł ostatnio na Ruchu we 2012 i wiem że niy do za tako padlina 30 złotych . Szczewa mieli o połowa tońsze na 1 liga mając dużo lepszo kadra i stadion . W eklapie Wisła mo tońsze niż ostatnio drużyna 1 ligi . Wos tam pogięło w tym marketingu

Jak nie chce dać na Padlina to niech do na szczewo tam .............wymiato Gwiazdor niejaki Angulo :zdegustowany: :zdegustowany:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

koller
Kontakt:

#6536 Post autor: koller » 31 sie 2017, o 13:32

Biszkopt pisze:Chcecie wielkiego Ruchu? Kupując bilet za 10 zł w tym nie pomożecie, a może za piątkę i do tego krupnioka jeszcze w cenie? ;)

Wiesz mi biletami za pięć czy 10 zł szybciej zbudujemy Niebieskie Imperium niż za 30 zł . Jak nos bydzie 2,5 - 3 tysiące to się możno oczy otworzą

perula4
Kontakt:

#6537 Post autor: perula4 » 31 sie 2017, o 13:36

Ceny z dupy Panowie 35 zł za bilet na jeden mecz, ten co to wymyślił to idiita

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6538 Post autor: Slawko » 31 sie 2017, o 13:37

Zrob na legii, lechu, wisle itd najtansze bilety za 100zl i zobaczysz ile dla nich znaczy klub...
Na ten stadion, poziom gry, miejsce w tabeli - 10zl to jest maks. i w tym wuszt i piwo.
To na katowice ile? 60zl i 2500 frekwencji

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

koller
Kontakt:

#6539 Post autor: koller » 31 sie 2017, o 13:39

west72 pisze:
koller pisze:Popierdolilo ich już tam całkiem . Jo mom karnet to i tak byda ale chciolech wziąć kuzyna kery boł ostatnio na Ruchu we 2012 i wiem że niy do za tako padlina 30 złotych . Szczewa mieli o połowa tońsze na 1 liga mając dużo lepszo kadra i stadion . W eklapie Wisła mo tońsze niż ostatnio drużyna 1 ligi . Wos tam pogięło w tym marketingu

Jak nie chce dać na Padlina to niech do na szczewo tam .............wymiato Gwiazdor niejaki Angulo :zdegustowany: :zdegustowany:

Czekolech na takiego geniusza . Jak takie mądry to sprowadz ze swojego rewiru 5-10 nowych i powiedz im ze musza dać za tyn szpil 30 zł . Powodzenio

Awatar użytkownika
Stasiu19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6540 Post autor: Stasiu19R20 » 31 sie 2017, o 13:42

west72 pisze:
Stasiu19R20 pisze:35zl za bilet, na ostatnia drużynę 1 ligi z przed wojennym stadionem. Brawo My

Kup karnet bydzie taniej.
Nie bedzie rai przed meczem do Kas.
U nos sie nic nie zmieni jak bydymy budować frekwencja jak szczewo bo nos w życiu tyle nie przyjdzie : :znudzony: :znudzony:
Ruch potrzebuje kibiców właśnie teraz bo teraz mamy najtrudniejsze chwile w historii i jako kibice tylko w taki sposób (kupując bilety i karnety) realnie możemy mu pomóc.
Frazesów o naszym potencjale jest w co drugim wątku a jak przychodzi pora meczu to zjawia się w porywach 7 Koła.
Zamiast spinać sie w necie idź po karnet albo bilet..........
W koło wszyscy najeżdżamy na sytuację w klubie ale dotychczas zrobiliśmy niewiele ,żeby coś się zmieniło.
Pewnie po takim cenniku Fanatycy którzy są zawsze ruszą po karnety a a Ci którzy odwiedzają Cichą sporadycznie raz dwa razy w rundzie kupią sobie bilet za 35 zeta w dniu meczu.
W koło tylko czytam ,że Pat taki ,że bajkopisarz,że oderwany od rzeczywistości ,że pościągał szrot ,że nie mamy kim grać ale prawda jest taka ,że ani Ja ,ani Marek,Mirek,Mietek ,Adam czy inny Darkaras nie mają tyle Kasy aby przejąć władzę w klubie i poukładać tak jak wielu specjalistów na tym forum sobie wyobraża.Pat na dziś ma najwięcej udziałów i próbuje jakoś to poskładać do kupy, lepiej lub gorzej ale jednak. Nie znam gościa nie wiem jaką kasą dysponuje ,czy ma jakieś zaplecze finansowe i dłuższy plan działania bo dostajemy tylko frazesy ,że będzie lepiej ,że płacimy w termie,że zaczniemy wygrywać a poprawy przynajmniej na boisku nie widać ale taką mamy na dziś drużynę .Odbiegłem od tematu biletów ale tak na prawdę jest ciągle do przejęcia pakiet większościowy Miasto +Kurczyk więc Niech w końcu się znajdzie jakiś filantrop z niebieskim sercem i postawi ten klub na nogi i przywróci mu dawny BLASK.
Dopóki się jednak taki nie ujawni to będziemy zmuszeni liczyć na Pata KARCZMARZA ,że uda mu się utrzymać ten dryfujący wrak na powierzchni i jeśli dopłynie szczęśliwie do portu(utrzymanie i wyprostowanie finansów)to mozolnie deska po desce poprzez wsparcie kibiców(zakup biletów,reklama firm na stadionie,drobny sponsoring) poskładać okręt do kupy.Tak to widzę na dziś.......
Karnet mam już od dawna kupiony ;)
Chodzi mi o pozyskiwanie nowych kibiców. Spróbuj zaprosić na szpil jakiegoś kumpla, który nigdy u nas nie był i powiedź mu że ma zapłacić 35 zł za ostatnią drużynę 1 ligi, która zbiera notoryczny wpierdziel od tuzów typu Bytovia albo Chrobry głogów, na stadionie który pamięta lata 30 ubiegłego wieku.
Obrazek
Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!

ODPOWIEDZ