Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
A Ty sie z choinki urwales ? Kiedy bilety byly po 15 zl na Ruchu ? Dwa lata temu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
25 zł od poczatku sezonu,
15 złotych to chyba w sezonie 2008/09 bylo
15 złotych to chyba w sezonie 2008/09 bylo
- Lutz
- Kontakt:
25 złoty !! Pierd ol to niy idź !!!!!!!!! a nojlepi rycz że chcesz nowego stadionu i bilety po pinycioku.Witam. Cena biletu na jutrzejszy szpil to 15zł? Czy kochany zarzad zmienił cene w gore? Bo na oficjalnej gowno piszeZ gory dziekuja
-
- Kontakt:
i tela o tym. amen.Lutz pisze:25 złoty !! Pierd ol to niy idź !!!!!!!!! a nojlepi rycz że chcesz nowego stadionu i bilety po pinycioku.Witam. Cena biletu na jutrzejszy szpil to 15zł? Czy kochany zarzad zmienił cene w gore? Bo na oficjalnej gowno piszeZ gory dziekuja
-
- Kontakt:
batonax pisze:Witam. Cena biletu na jutrzejszy szpil to 15zł? Czy kochany zarzad zmienił cene w gore? Bo na oficjalnej gowno piszeZ gory dziekuja
edit: W tym sezonie jeszcze niebylech na C6 wiec jestem niezorientowany, a w 09/10 chyba byly za 15.
widzisz nie wiesz a juz piszesz kochany zarząd
a wlasnie ze nasz kochany zarzad czy Ci sie podoba czy nie zmienił cenę biletu do końca rundy na 1 zł
P.S. do 16 lat
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chora jest jedna rzecz. Przez pół rundy wchodziłem na stadion wejściem od strony dziesiony, bo tak mi jest wygodniej. Od meczu z Arką nie ma takiej możliwości, bo..... mam karnet gdzieś tam na prostą, wiec ochrona odesłała mnie kulturalnie do wejść od Al. bojowników. Tak samo jest w drugą stronę. Np ktoś z Klimzowca zamiast wejść pierwszym wejściem, musi zapieprzać na drugą stronę stadionu, często gdy wchodzą przyjezdni, bardzo dużym kołem. Nie wiem co za debil to wymyślił, takie rzeczy tylko na Ruchu 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja mam za kazdym razem bilet na 10 i za kazdym razem wchodze od alejii bojownikow i wchodze przez bramki na sektory 6-4
i nie mam problemu nie wiem moze trafiłes na upierdliwego ochroniarza
i nie mam problemu nie wiem moze trafiłes na upierdliwego ochroniarza
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Na Widzewie jest to samo, ino tam niy trza takiego koła zadupiać.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spyruspyru pisze:Chora jest jedna rzecz. Przez pół rundy wchodziłem na stadion wejściem od strony dziesiony, bo tak mi jest wygodniej. Od meczu z Arką nie ma takiej możliwości, bo..... mam karnet gdzieś tam na prostą, wiec ochrona odesłała mnie kulturalnie do wejść od Al. bojowników. Tak samo jest w drugą stronę. Np ktoś z Klimzowca zamiast wejść pierwszym wejściem, musi zapieprzać na drugą stronę stadionu, często gdy wchodzą przyjezdni, bardzo dużym kołem. Nie wiem co za debil to wymyślił, takie rzeczy tylko na Ruchu
takie rzeczy są na wszystkich cywilizowanych stadionach i nareszcie na Ruchu, gdyby jeszcze oddzielili dziesiona od reszty sektorów to może nie byłoby takich akcji jak wczoraj, że paru malolatów z prostej idzie zobaczyć jak wyprowadzają pyry a z dziesiony zaroz zaczynajom się biegi na orientacje po całym stadionie
-
- Kontakt:
spyru to się nazywa normalność, choć patrząc na nasz (pseudo)stadion jest to śmieszne
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mnie zastanowio natomiast tako rzecz,
Jak to jest
jak jest karta teraz dla bajtli doładowywano za nie wiem ile 5,1 w sumie nie ważne, i mo ktoś doładowanie na wszystkie mecze do końca rundy, to czy to jest automatycznie zablokowanie miejsc na naszym stadionie i nie możliwość wejścia na stadion przez jakąś osobe na to miejsce, bo patrząc ile w ostatnim czasie przybyło tych kart w niektórych miastach jestem ciekawy czy tak nie jest, bo wczorej podobno ludzie, którzy chcieli kupić normalnie bilet już dostali informacje, że nie ma miejsc (informacja zasłyszana na stadionie), a nie można zaś powiedzieć, że był full.
Stąd moja ciekawość jak to jest.
Jak to jest
jak jest karta teraz dla bajtli doładowywano za nie wiem ile 5,1 w sumie nie ważne, i mo ktoś doładowanie na wszystkie mecze do końca rundy, to czy to jest automatycznie zablokowanie miejsc na naszym stadionie i nie możliwość wejścia na stadion przez jakąś osobe na to miejsce, bo patrząc ile w ostatnim czasie przybyło tych kart w niektórych miastach jestem ciekawy czy tak nie jest, bo wczorej podobno ludzie, którzy chcieli kupić normalnie bilet już dostali informacje, że nie ma miejsc (informacja zasłyszana na stadionie), a nie można zaś powiedzieć, że był full.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Bardzo interesujące pytanie i ciekawe czy w klubie to przewidzieli. Ciekawe też czy w bilansie zysków i strat przewidziano, że kibice po złotówce pierwsze co zrobią to narozrabiają (takie głosy pojawiły się na forum), co może się skończyć grą przy pustych trybunach. I ciekawe czy zwolennicy takich rozwiązań nadal ich bronią.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cywilizacja to jest ostatnie co dotrze na Cichą. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego jak to powinno wyglądać, ale do pewnych zasad potrzebne jest odpowiednia infrastruktura i zaplecze. A na Ruchu jak zwykle zabierają się do wszystkiego od dupy strony i o to mi chodzi.gerhat pisze:spyruspyru pisze:Chora jest jedna rzecz. Przez pół rundy wchodziłem na stadion wejściem od strony dziesiony, bo tak mi jest wygodniej. Od meczu z Arką nie ma takiej możliwości, bo..... mam karnet gdzieś tam na prostą, wiec ochrona odesłała mnie kulturalnie do wejść od Al. bojowników. Tak samo jest w drugą stronę. Np ktoś z Klimzowca zamiast wejść pierwszym wejściem, musi zapieprzać na drugą stronę stadionu, często gdy wchodzą przyjezdni, bardzo dużym kołem. Nie wiem co za debil to wymyślił, takie rzeczy tylko na Ruchu
takie rzeczy są na wszystkich cywilizowanych stadionach i nareszcie na Ruchu, gdyby jeszcze oddzielili dziesiona od reszty sektorów to może nie byłoby takich akcji jak wczoraj, że paru malolatów z prostej idzie zobaczyć jak wyprowadzają pyry a z dziesiony zaroz zaczynajom się biegi na orientacje po całym stadionie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- bluelive
- Kontakt:
Samo KK nie daje ci gwarancji miejsca na stadionie (Wyjątek karnety bo tam se wybierosz swój plac) KK upoważnio cie ino do zakupu biletu. Wiec może byc nawet 20 tyś KK sprzedanych ale co do kupna biletu to zasada kto pierwszy tyn lepszyheli pisze:mnie zastanowio natomiast tako rzecz,
Jak to jest
NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA

-
- Kontakt:
Przeczytaj jeszcze raz co napisał heli i pomyśl czy piszesz na temat
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo