Podobno graja z Koszarawa w sobote w Zywcu o 11,w Koszarawie gra teraz Bizak to z przyjemnoscia i z lezka w oku go obejrze moze nasi daca mu co strzelic?

Chyba Starowicz tez tam gra ale nie jestem pewny.Trzeba byc optymista ,bedzie dobrze. :flaga:
Niewiem jak to skomentowac? Bo jezeli to co piszesz jest prawda, to jest juz naprawde nie skandal lecz cos gorszego.Niewiem ,ale warto zadac M.Srutwie pytanie. Co on chce przez to mieszanie osagnac? Czy chce wypierd.... do 3-ciej ligi? Jaki mialby w tym cel. Chyba zeby pozniej sie chwalic ze jak by on gral to by druzyna byla nie 3-ciel lecz w 1-szej. Przeciez gdzie on byl jak Ruch musial wygrywac , to zapierdalal 100%.towki i nie strzelal 11-stek. No to oco chodzi?ZIBI13 pisze:Nikt na Srutwe publicznie nie wypowiedzial jeszcze zlego slowa ,a on caly czas obraza nasz klub.Dostal jedno ostrzezenie od Klimka w zimie ze ma przestac gadac i zaczac grac,albo sie rozstana.Nie bal sie niech wiec teraz wypije to piwo co sobie nawarzyl.A jakby jakiemus zawodnikowi sie to nie podobalo to niech mu Srutwa da robote . Po co Srutwa pojechol na sparing do Ustronia, niepotrzebnie stresuje zawodnikow ,jemu nie chodzi juz o dobro klubu,gorzej jak by na niego wyciagneli brudy a maja wpierony,ale madrzejsi musza ustapic,boje sie ze Srutwa bedzie mieszal jeszcze jak pujda mecze, poprostu sloma wylazi mu z butow.A wartosc Srutwy jaka jest to wszyscy widza ,NIKT GO NIE CHCE Kupic ,moze za drmo,ale tez chyba nie bo by rozpieprzyl kazdy klub.
Podobno graja z Koszarawa w sobote w Zywcu o 11,w Koszarawie gra teraz Bizak to z przyjemnoscia i z lezka w oku go obejrze moze nasi daca mu co strzelic?![]()
Chyba Starowicz tez tam gra ale nie jestem pewny.Trzeba byc optymista ,bedzie dobrze. :flaga:
Lukas Michalski pisze:Rece opadaja :roll:
Stary kibic a co ZIBI napisal? nic same domysly. widzisz mi sie niezrecznie troche wypowiadac o podejsciu pilkarzy do trenera, ale to nie jest tak, ze ci ktorzy o tym pisza urwali sie z choinki. oni w wiekszosci dobze wiedza o czym mowia i nie wyniesli tego tylko ze spotkania Mariusza z kibicami.
Co ZIBI jeszcze napisal? ze Mario pojechal na sparing do Ustronia. no ku*** karygodne :lol: zaden z zawodnikow ktory rozstal sie z klubem by tego nie zrobil, a ze Mario ma Ruch w sercu niezalezne od tego czy gra czy nie, to sobie pojechal przy okazji spotkal sie z kolegami. masz brudy to je wyjmij a nie mow ogolnikami bo to jest smieszne. nikt go nie chce kupic - a co on w komis poszedl? :lol: a powiedz mi jaki Polski klub KUPUJE 35latkow? natomiast oferty gry Mariusz ma... tyle ze nie skorzysta.
ja nie napisalem 'mnostwo' tylko ze je mial. to jest roznica. poza tym mam na tyle w glowie ze nie staje twardo po jednej stronie, stad tez gdybym informacje czerpal od Mariusza to rzeczywiscie nawet bym sie na ten temat nie zajaknal. traktujcie sobie jako plotki co chcecie, ja swoje wiem. i wiem tez ze po pierwsze - byl oboz, chlopaki w zasadzie nie wypowiadali sie w prasie na zaden z tematow, na temat MAriusza tez. po drugie mamy sklad naprawde poukladanych ludzi ktorzy swoje juz zamanifestowali, swoje na caly temat mysla, ale oni zarabiaja w tym klubie i nikt nie bedzie sie specjalnie wychylal. oni beda robili swoje, bez wzgledu na Mariusza, i bez wzgledu tez na trenera...slavo pisze:Gerhat ja sobie bardzo cenię wypowiedzi Lukasa i cenię go za zdroworozsądkowe podejscie do wielu tematów ale w poprzednim poście odnoszę się jedynie do deklarowanych legendarnych już "niezliczonych propozycji dla naszej byłej gwiazdy". Które funkcjonują na zasadzie: "Mariusz ma mnóstwo ofert, wiem, bo Mariusz mi powiedział"
pozdrawiam
Tu Cie rozumiem Lukas ze miol prawo tam być i kibicować Ruchowi w sparingu i nikt nie powinien sie do tego dowalać o ile takie newsy jak "Mario ciągle trenuje i liczy że wszystko się odmieni", "po meczu grupka kibicow jeszcze raz udała się do trenera Wlecialowskiego aby zmienił decyzje" (sorry jeżeli cytaty są niedokładne) nie sa efektem jego pobytu na tym sparingu.Lukas Michalski pisze:co do zefirkow i huraganow - nie gerhat. wlasnie to mnie smieszy ze gosciu sie pojawil na sparingu bo ma do tego prawo, przyjechal sobie popatrzec jak jego koledzy graja, jak jego Ruch gra, a juz mowimy o sklocaniu druzyny i maceniu. czy wy naprawde myslicie ze zeby namacic trzeba jechac do ustronia na sparing? :lol: Mariusz byl sobie tam jak kilkadziesiat innych osob i ja sie pytam co z tego?
a moze tylko nie odniosl sie tak jak bys tego chcial? powiedzial 'jestem przeciwny temu co szkodzi klubowi' czy jakos tak, pytany o profanacjegerhat pisze:Tu Cie rozumiem Lukas ze miol prawo tam być i kibicować Ruchowi w sparingu i nikt nie powinien sie do tego dowalać o ile takie newsy jak "Mario ciągle trenuje i liczy że wszystko się odmieni", "po meczu grupka kibicow jeszcze raz udała się do trenera Wlecialowskiego aby zmienił decyzje" (sorry jeżeli cytaty są niedokładne) nie sa efektem jego pobytu na tym sparingu.Lukas Michalski pisze:co do zefirkow i huraganow - nie gerhat. wlasnie to mnie smieszy ze gosciu sie pojawil na sparingu bo ma do tego prawo, przyjechal sobie popatrzec jak jego koledzy graja, jak jego Ruch gra, a juz mowimy o sklocaniu druzyny i maceniu. czy wy naprawde myslicie ze zeby namacic trzeba jechac do ustronia na sparing? :lol: Mariusz byl sobie tam jak kilkadziesiat innych osob i ja sie pytam co z tego?
Wierza że tak nie jest i to czysty przypadek, tak jak tylko przypadek sprawił że Mario zapomnił się odnieść do profanacji murawy mimo swoje wielkiej miłości dla Ruchu i sparingów w wykonaniu Ruchu.
pozamykac wszystkie tematy? nawet w oczekiwaniach co do najblizszego sezonu zdan jest wiele - lekarstwo - pozamykac?bary pisze:Po jaką cholere prowadzicie tą dyskusje na temat Śrutwy,przecież to do niczego nie prowadzi,tylko do kłutni i niesnasek,każdy z nas nie raz mówił,że zawodnicy przychodzą i odchodzą,dlatego kibicujemy klubowi a nie zawodniką(chyba,że się myle).
Możemy mieć do zawodnika szacunek i okażmy mu go(np jakiś transparent),ale nie popadajmy w paranoje,że Ruch bez Mariusza sobie nie poradzi,on ma 35 lat i w drugiej lidze dla napastnika w tym wieku nie ma już miejsca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiler1989, Pulocini, uszy i 68 gości