ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ZIBI13
Kontakt:

#631 Post autor: ZIBI13 » 18 lip 2006, o 18:53

Nikt na Srutwe publicznie nie wypowiedzial jeszcze zlego slowa ,a on caly czas obraza nasz klub.Dostal jedno ostrzezenie od Klimka w zimie ze ma przestac gadac i zaczac grac,albo sie rozstana.Nie bal sie niech wiec teraz wypije to piwo co sobie nawarzyl.A jakby jakiemus zawodnikowi sie to nie podobalo to niech mu Srutwa da robote . Po co Srutwa pojechol na sparing do Ustronia, niepotrzebnie stresuje zawodnikow ,jemu nie chodzi juz o dobro klubu,gorzej jak by na niego wyciagneli brudy a maja wpierony,ale madrzejsi musza ustapic,boje sie ze Srutwa bedzie mieszal jeszcze jak pujda mecze, poprostu sloma wylazi mu z butow.A wartosc Srutwy jaka jest to wszyscy widza ,NIKT GO NIE CHCE Kupic ,moze za drmo,ale tez chyba nie bo by rozpieprzyl kazdy klub.
Podobno graja z Koszarawa w sobote w Zywcu o 11,w Koszarawie gra teraz Bizak to z przyjemnoscia i z lezka w oku go obejrze moze nasi daca mu co strzelic? :D
Chyba Starowicz tez tam gra ale nie jestem pewny.Trzeba byc optymista ,bedzie dobrze. :flaga:

Stary kibic

#632 Post autor: Stary kibic » 18 lip 2006, o 19:21

ZIBI13 pisze:Nikt na Srutwe publicznie nie wypowiedzial jeszcze zlego slowa ,a on caly czas obraza nasz klub.Dostal jedno ostrzezenie od Klimka w zimie ze ma przestac gadac i zaczac grac,albo sie rozstana.Nie bal sie niech wiec teraz wypije to piwo co sobie nawarzyl.A jakby jakiemus zawodnikowi sie to nie podobalo to niech mu Srutwa da robote . Po co Srutwa pojechol na sparing do Ustronia, niepotrzebnie stresuje zawodnikow ,jemu nie chodzi juz o dobro klubu,gorzej jak by na niego wyciagneli brudy a maja wpierony,ale madrzejsi musza ustapic,boje sie ze Srutwa bedzie mieszal jeszcze jak pujda mecze, poprostu sloma wylazi mu z butow.A wartosc Srutwy jaka jest to wszyscy widza ,NIKT GO NIE CHCE Kupic ,moze za drmo,ale tez chyba nie bo by rozpieprzyl kazdy klub.
Podobno graja z Koszarawa w sobote w Zywcu o 11,w Koszarawie gra teraz Bizak to z przyjemnoscia i z lezka w oku go obejrze moze nasi daca mu co strzelic? :D
Chyba Starowicz tez tam gra ale nie jestem pewny.Trzeba byc optymista ,bedzie dobrze. :flaga:
Niewiem jak to skomentowac? Bo jezeli to co piszesz jest prawda, to jest juz naprawde nie skandal lecz cos gorszego.Niewiem ,ale warto zadac M.Srutwie pytanie. Co on chce przez to mieszanie osagnac? Czy chce wypierd.... do 3-ciej ligi? Jaki mialby w tym cel. Chyba zeby pozniej sie chwalic ze jak by on gral to by druzyna byla nie 3-ciel lecz w 1-szej. Przeciez gdzie on byl jak Ruch musial wygrywac , to zapierdalal 100%.towki i nie strzelal 11-stek. No to oco chodzi?

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#633 Post autor: L_M » 18 lip 2006, o 19:29

Rece opadaja :roll:

Stary kibic a co ZIBI napisal? nic same domysly. widzisz mi sie niezrecznie troche wypowiadac o podejsciu pilkarzy do trenera, ale to nie jest tak, ze ci ktorzy o tym pisza urwali sie z choinki. oni w wiekszosci dobze wiedza o czym mowia i nie wyniesli tego tylko ze spotkania Mariusza z kibicami.
Co ZIBI jeszcze napisal? ze Mario pojechal na sparing do Ustronia. no ku*** karygodne :lol: zaden z zawodnikow ktory rozstal sie z klubem by tego nie zrobil, a ze Mario ma Ruch w sercu niezalezne od tego czy gra czy nie, to sobie pojechal przy okazji spotkal sie z kolegami. masz brudy to je wyjmij a nie mow ogolnikami bo to jest smieszne. nikt go nie chce kupic - a co on w komis poszedl? :lol: a powiedz mi jaki Polski klub KUPUJE 35latkow? natomiast oferty gry Mariusz ma... tyle ze nie skorzysta.

Borg

#634 Post autor: Borg » 18 lip 2006, o 21:24

Lukas Michalski pisze:Rece opadaja :roll:

Stary kibic a co ZIBI napisal? nic same domysly. widzisz mi sie niezrecznie troche wypowiadac o podejsciu pilkarzy do trenera, ale to nie jest tak, ze ci ktorzy o tym pisza urwali sie z choinki. oni w wiekszosci dobze wiedza o czym mowia i nie wyniesli tego tylko ze spotkania Mariusza z kibicami.
Co ZIBI jeszcze napisal? ze Mario pojechal na sparing do Ustronia. no ku*** karygodne :lol: zaden z zawodnikow ktory rozstal sie z klubem by tego nie zrobil, a ze Mario ma Ruch w sercu niezalezne od tego czy gra czy nie, to sobie pojechal przy okazji spotkal sie z kolegami. masz brudy to je wyjmij a nie mow ogolnikami bo to jest smieszne. nikt go nie chce kupic - a co on w komis poszedl? :lol: a powiedz mi jaki Polski klub KUPUJE 35latkow? natomiast oferty gry Mariusz ma... tyle ze nie skorzysta.

A jakie sa te oferty Mariusza Srutwy???? -:) jakie kluby go tak chca,a on nie chce tam isc?? a to ze on taki mily i jedzie do Ustronia....prosze Cie...niech sobie odpusci,bo nawet nie potrafil skomentowac tego jak zdemolowali nam stadion,a jakby nie bylo byl strona w tej sprawie.NIebieskie serce hihihih Poki co to Mariusz sie wypowiada jak jest zrzyty z druzyna,ale od pewnego czasu juz nikt z druzyny tego nie mowi o nim.Co najlepsze w Srutwie to to ze byl i juz go nie bedzie.

slavo
Kontakt:

#635 Post autor: slavo » 18 lip 2006, o 21:59

Lukas. Jednym zarzucasz, że wypisają tu przypuszczenia i domysły po czym parę liniek niżej wypisujaesz takie same przypuszczenia i plotki.
Jak każdy masz prawo do swojego zdania, a tym samym mozesz wierzyć jak w najświetszy sakrament w każde słowo i każde hasło jakie padnie z ust Srutwy lecz pomimo tej wiary, bez potwierdzenia osób trzecich pozostaną jedynie napuszonym pustosłowiem.
Nie minęły jeszcze dwa miesiące jak p. Bizacki odgrażał się, że jeśli będzie wchodził z ławy, a nie w podstawowym to odejdzie gdzies bo oferty ma (np. Sosnowiec :-) )))) i co ? Nawet III liga okazała się wyzwaniem przekraczającym możliwości.

ps. Wisi mi gdzie jeżdzi p. Srutwa i czy był na sparingu czy nie.

Stary kibic

#636 Post autor: Stary kibic » 18 lip 2006, o 22:10

Moze faktycznie juz ten temat zamknac.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#637 Post autor: gerhat » 18 lip 2006, o 22:21

slavo tak było zawsze że dla niektórych nawet kichniecie Mariusza Śrutwy było komentowane jako ożywczy zefirek zbawienny dla Ruchu, dlatego wiele wpisów mnie nie dziwi, z tym że Lukas akurat w temacie tej osoby od dłuższego czasu wypowiada się powściągliwie i jego wypowiedzi są na innym poziomie aniżeli np. kao-wca z siemianowic, z kim dyskutwoać tu chyba nikt nie bedzie.

Stary kibic - gdzies tam w temacie obok domagosz się powołania jakiegoś niby to rzecznika co będzie informacje z klubu przekazywoł, a ty mosz problemy z odróżnienieniem czyjegos komentarza (subiektywnego zdania, niewazne jakie by było) od faktów i prawdy oczywistej.

slavo
Kontakt:

#638 Post autor: slavo » 18 lip 2006, o 22:26

Gerhat ja sobie bardzo cenię wypowiedzi Lukasa i cenię go za zdroworozsądkowe podejscie do wielu tematów ale w poprzednim poście odnoszę się jedynie do deklarowanych legendarnych już "niezliczonych propozycji dla naszej byłej gwiazdy". Które funkcjonują na zasadzie: "Mariusz ma mnóstwo ofert, wiem, bo Mariusz mi powiedział"

pozdrawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#639 Post autor: gerhat » 18 lip 2006, o 22:30

aaa jo mysloł że poprostu Lukas jest jego agentem transferowym, stąd ta wiedza :wink:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#640 Post autor: L_M » 18 lip 2006, o 22:36

slavo pisze:Gerhat ja sobie bardzo cenię wypowiedzi Lukasa i cenię go za zdroworozsądkowe podejscie do wielu tematów ale w poprzednim poście odnoszę się jedynie do deklarowanych legendarnych już "niezliczonych propozycji dla naszej byłej gwiazdy". Które funkcjonują na zasadzie: "Mariusz ma mnóstwo ofert, wiem, bo Mariusz mi powiedział"

pozdrawiam
ja nie napisalem 'mnostwo' tylko ze je mial. to jest roznica. poza tym mam na tyle w glowie ze nie staje twardo po jednej stronie, stad tez gdybym informacje czerpal od Mariusza to rzeczywiscie nawet bym sie na ten temat nie zajaknal. traktujcie sobie jako plotki co chcecie, ja swoje wiem. i wiem tez ze po pierwsze - byl oboz, chlopaki w zasadzie nie wypowiadali sie w prasie na zaden z tematow, na temat MAriusza tez. po drugie mamy sklad naprawde poukladanych ludzi ktorzy swoje juz zamanifestowali, swoje na caly temat mysla, ale oni zarabiaja w tym klubie i nikt nie bedzie sie specjalnie wychylal. oni beda robili swoje, bez wzgledu na Mariusza, i bez wzgledu tez na trenera...

co do zefirkow i huraganow - nie gerhat. wlasnie to mnie smieszy ze gosciu sie pojawil na sparingu bo ma do tego prawo, przyjechal sobie popatrzec jak jego koledzy graja, jak jego Ruch gra, a juz mowimy o sklocaniu druzyny i maceniu. czy wy naprawde myslicie ze zeby namacic trzeba jechac do ustronia na sparing? :lol: Mariusz byl sobie tam jak kilkadziesiat innych osob i ja sie pytam co z tego?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#641 Post autor: gerhat » 18 lip 2006, o 22:53

Lukas Michalski pisze:co do zefirkow i huraganow - nie gerhat. wlasnie to mnie smieszy ze gosciu sie pojawil na sparingu bo ma do tego prawo, przyjechal sobie popatrzec jak jego koledzy graja, jak jego Ruch gra, a juz mowimy o sklocaniu druzyny i maceniu. czy wy naprawde myslicie ze zeby namacic trzeba jechac do ustronia na sparing? :lol: Mariusz byl sobie tam jak kilkadziesiat innych osob i ja sie pytam co z tego?
Tu Cie rozumiem Lukas ze miol prawo tam być i kibicować Ruchowi w sparingu i nikt nie powinien sie do tego dowalać o ile takie newsy jak "Mario ciągle trenuje i liczy że wszystko się odmieni", "po meczu grupka kibicow jeszcze raz udała się do trenera Wlecialowskiego aby zmienił decyzje" (sorry jeżeli cytaty są niedokładne) nie sa efektem jego pobytu na tym sparingu.

Wierza że tak nie jest i to czysty przypadek, tak jak tylko przypadek sprawił że Mario zapomnił się odnieść do profanacji murawy mimo swoje wielkiej miłości dla Ruchu i sparingów w wykonaniu Ruchu.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#642 Post autor: L_M » 18 lip 2006, o 23:09

gerhat pisze:
Lukas Michalski pisze:co do zefirkow i huraganow - nie gerhat. wlasnie to mnie smieszy ze gosciu sie pojawil na sparingu bo ma do tego prawo, przyjechal sobie popatrzec jak jego koledzy graja, jak jego Ruch gra, a juz mowimy o sklocaniu druzyny i maceniu. czy wy naprawde myslicie ze zeby namacic trzeba jechac do ustronia na sparing? :lol: Mariusz byl sobie tam jak kilkadziesiat innych osob i ja sie pytam co z tego?
Tu Cie rozumiem Lukas ze miol prawo tam być i kibicować Ruchowi w sparingu i nikt nie powinien sie do tego dowalać o ile takie newsy jak "Mario ciągle trenuje i liczy że wszystko się odmieni", "po meczu grupka kibicow jeszcze raz udała się do trenera Wlecialowskiego aby zmienił decyzje" (sorry jeżeli cytaty są niedokładne) nie sa efektem jego pobytu na tym sparingu.

Wierza że tak nie jest i to czysty przypadek, tak jak tylko przypadek sprawił że Mario zapomnił się odnieść do profanacji murawy mimo swoje wielkiej miłości dla Ruchu i sparingów w wykonaniu Ruchu.
a moze tylko nie odniosl sie tak jak bys tego chcial? powiedzial 'jestem przeciwny temu co szkodzi klubowi' czy jakos tak, pytany o profanacje

bary

#643 Post autor: bary » 18 lip 2006, o 23:19

Po jaką cholere prowadzicie tą dyskusje na temat Śrutwy,przecież to do niczego nie prowadzi,tylko do kłutni i niesnasek,każdy z nas nie raz mówił,że zawodnicy przychodzą i odchodzą,dlatego kibicujemy klubowi a nie zawodniką(chyba,że się myle).
Możemy mieć do zawodnika szacunek i okażmy mu go(np jakiś transparent),ale nie popadajmy w paranoje,że Ruch bez Mariusza sobie nie poradzi,on ma 35 lat i w drugiej lidze dla napastnika w tym wieku nie ma już miejsca.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#644 Post autor: L_M » 18 lip 2006, o 23:22

bary pisze:Po jaką cholere prowadzicie tą dyskusje na temat Śrutwy,przecież to do niczego nie prowadzi,tylko do kłutni i niesnasek,każdy z nas nie raz mówił,że zawodnicy przychodzą i odchodzą,dlatego kibicujemy klubowi a nie zawodniką(chyba,że się myle).
Możemy mieć do zawodnika szacunek i okażmy mu go(np jakiś transparent),ale nie popadajmy w paranoje,że Ruch bez Mariusza sobie nie poradzi,on ma 35 lat i w drugiej lidze dla napastnika w tym wieku nie ma już miejsca.
pozamykac wszystkie tematy? nawet w oczekiwaniach co do najblizszego sezonu zdan jest wiele - lekarstwo - pozamykac?
nie widze narazie tutaj klotni, wymiana zdan i tyle

Borg

#645 Post autor: Borg » 18 lip 2006, o 23:24

Nie odniosl sie jednoznaczenie co od razu zostalo skomentowane przez reportera,ktoremu wywiadu udzielal.
A moze druzyna nie odzywala sie tez nie tylko dlatego ze im w tym klubie placa,ale rowniez dlatego ze tez chcieli sie juz z nim pozegnac,a ze chcieli to zrobic jak nalezy cicho siedzieli.Pamietacie jak Miki strzelil bramke z Polonia i komentarz Srutwy po meczu"jestem przekonany ze tego gola nie strzelil Miki tylko bramkarz,ale jak ma mu to w czyms pomoc to...."ktory kolega powiedzialby tak jeszcze o koledze z klubu,a malo tego koledze do ktorego powinien miec chociaz troche szacunku,bo troche goli strzeli w tamtej rundzie.Gdyby srutwa zrobil to samo w poprzedniej bylibysmy w orange.Moze wystarczyloby zeby strzela setki ktore mial....Poza tym biorac pod uwage ze gral w Legii i Polonii a teraz dostalby oferte tez by poszedl,ale nie mogla by byc gorsza OD pracy w Ruchu wiec w zwiazku z tym juz nigdzie nie zagra,bo juz nie gra na tyle dobrze,aby go chcieli.....i Ruch go juz tez nie wezmie,ale on sie nie moze z tym pogodzic,a szkoda bo myslelismy ze jak kazdy wielki bedzie umial zakonczyc w odpowiednim momencie i odpowiednim stylu.

Zablokowany