Jak niy momy kasy to trzimiemy pyski i niy fulomy nic o transferach abo godomy że ich niy bydzie. Nowy chop powinien mieć okazja przepracować cały okres przygotowawczy z drużynom. Potym bydzie jak za Kociana : jeszcze niy ma gotowy , jeszcze niy je fertiś , abo jeszcze uczy sie ty naszy tajemniczy taktiku.no ja, przecież momy tyla kasy co abramowicz, powinni my przebierać w zawodnikach jak ten rusek z czukotki. obudź sie chopie, od roku kibicujesz Ruchowi? tak było, jest i pewnie jeszcze długo będzie. nie ma fufu nie ma transferów. szukanie grajków którzy przyjdą na zasadzie wolnego transferu nie jest łatwe.
Transfery - zima 14/15
- Lutz
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 14/15
-
- Kontakt:
Ale przynajmniej u nas placa, nie czepiajcie sie 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tym bardziej że większość "Jego wywiadów" była mocno koloryzowana.. Prawda jest taka że Danch mieszkał na Bykowinie , a nie na Wirku to raz , dwa jeździł na Ruch i mogę potwierdzić że był Kibicem Niebieskich podobnie jak Jego Ojciec i bracik, miałem okazję być z Nim kilka razy na meczu...., Totalną brednią jest jednak pisanie że górnik był Jego ukochanym klubem co jest kompletną nieprawdą... Tak jak pisze Scypion dostoł szansa w górniku i tam zaczął zarabiać na życie , co nie znaczy że jest oddanym kibicem Szczewogrodu....Scypion pisze:A co miol zrobić tak swoja droga? W Ruchu nie dostol szansy. A tam kozdego kto przejechol kiedykolwiek kolo stadionu już od razu robiom wielkim kibicem i miłośnikiem. Przykład Malyszaadamo_R pisze:Danch był zadeklarowanym kibicem Ruchu. Jeździł swojego czasu w barwach Ruchu na szpile u siebie, ale też można było go widzieć na wyjazdach.
Nie mom wiecej słów.Pamietocie Gorawskiego jak musiol wywiadow przed tymi ciulami udzielac? A Danch? Dostol szansa dobrego życia i zrobiol tak zeby ja wykorzytac. Wiec moze nie "sciagejmy" go do Ruchu, ale nie jezdzmy po nim od nojgorszych. Postepowanie górniczka a zwłaszcza jego żałosnych kibiców pokazuje bezbrzeżność kompleksu na tle Ruchu. Nie rywalizujemy z nimi na tym polu.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Sam w jakims wywiadzie gadal ze jest!
-
- Kontakt:
COBRA pisze:Sam w jakims wywiadzie gadal ze jest!
Cobra Tyś je chyba szczewo bo wierzysz w to co pisze prasa.
Pisze Ci chop co go zno od bajtla jak sprawa wyglondo. W prasie pisze ze my sa bankrutym a szczewa to kraina miodem plynaca.
-
- Kontakt:
A co mioł godać grając w Górniku? Że jest kibicem RuchuCOBRA pisze:Sam w jakims wywiadzie gadal ze jest!

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Ale o tym że pedalskie trójkolorowe koszulki rozdowoł chopcom na Bykowinie już nie wspomnisz?! Radości z bramek szczew pewnie też nie słyszysz jak ta 'niebieska rodzina' ogląda mecze....Rafał19R20 pisze:tym bardziej że większość "Jego wywiadów" była mocno koloryzowana.. Prawda jest taka że Danch mieszkał na Bykowinie , a nie na Wirku to raz , dwa jeździł na Ruch i mogę potwierdzić że był Kibicem Niebieskich podobnie jak Jego Ojciec i bracik, miałem okazję być z Nim kilka razy na meczu...., Totalną brednią jest jednak pisanie że górnik był Jego ukochanym klubem co jest kompletną nieprawdą... Tak jak pisze Scypion dostoł szansa w górniku i tam zaczął zarabiać na życie , co nie znaczy że jest oddanym kibicem Szczewogrodu....Scypion pisze:A co miol zrobić tak swoja droga? W Ruchu nie dostol szansy. A tam kozdego kto przejechol kiedykolwiek kolo stadionu już od razu robiom wielkim kibicem i miłośnikiem. Przykład Malyszaadamo_R pisze:Danch był zadeklarowanym kibicem Ruchu. Jeździł swojego czasu w barwach Ruchu na szpile u siebie, ale też można było go widzieć na wyjazdach.
Nie mom wiecej słów.Pamietocie Gorawskiego jak musiol wywiadow przed tymi ciulami udzielac? A Danch? Dostol szansa dobrego życia i zrobiol tak zeby ja wykorzytac. Wiec moze nie "sciagejmy" go do Ruchu, ale nie jezdzmy po nim od nojgorszych. Postepowanie górniczka a zwłaszcza jego żałosnych kibiców pokazuje bezbrzeżność kompleksu na tle Ruchu. Nie rywalizujemy z nimi na tym polu.
-
Aha to jo jest szczewo a on jest chorzowski, czyli nie dej boże gdyby zagrał u nas i powiedział teraz ze jest od małego kibicem Ruchu to było by ok?Won z takimi ciulami.Zieńczuk gra u nas i darzy sympatia Wisłe i jakoś wszystko gra.
http://www.cyfrasport.eu/thumbs/2011/11 ... 20110c.jpg
http://gornikzabrze.pl/sites/default/fi ... -13_10.jpg
Mocie tego dupnego kibica Ruchu!
http://www.cyfrasport.eu/thumbs/2011/11 ... 20110c.jpg
http://gornikzabrze.pl/sites/default/fi ... -13_10.jpg
Mocie tego dupnego kibica Ruchu!
A czemu nie?Gdyby był naprawde to by tak powiedział!A co mioł godać grając w Górniku? Że jest kibicem Ruchu
-
- Kontakt:
Wy sie tukej wadzicie o Dancha a te wszystkie piłkarze to zwykłe najemniki i nic więcej. Czasy piłkarzy wiernych barwom klubowym, bezpowrotnie minęły. U nos ostatnim był Grzybek no i może Malina. Mnie wali komu kibicuje Pan piłkarz byle solidnie wykonywoł swój zawód w Naszym Ruchu i pokazywoł 100% swoich możliwości w każdym szpilu bo mu za to tutaj płacą. A do szatni to może przychodzić nawet w szaliku Cracovii tak jak to robił Grodek.
PS
A całowanie herbu to zwykła obłuda.
PS
-
- Kontakt:
Sportowe FaktyŁukasz Sekulski jednak zostanie w Stali?
Łukasz Sekulski, najlepszy strzelec II-ligowych rozgrywek przechodził testy medyczne w Ruchu Chorzów. Teraz jednak piłkarz zagrał w meczu sparingowym Stali Stalowa Wola, swojego aktualnego klubu.
W sobotę piłkarze II-ligowej Stali Stalowa Wola na nowym stadionie miejskim w Lublinie w spotkaniu sparingowym zmierzyli się z zespołem z T-Mobile Ekstraklasy, Górnikiem Łęczna. Co ciekawe, potyczka toczyła się dość nietypowym wymiarze czasowym - rozegrano trzy partie meczu: 30 minut + 30 + 45. Górnik ostatecznie zwyciężył 2:0.
Co ciekawe, w zielono-czarnych barwach wystąpił także Łukasz Sekulski. "Sekul" w bieżącym sezonie w dziewiętnastu meczach zdobył aż siedemnaście goli i zdecydowanie wyrósł na jedną z największych gwiazd tego poziomu rozgrywkowego. Jego sprowadzeniem zainteresowany jest Ruch Chorzów, piłkarz otrzymał zgodę na przejście badań medycznych w zespole Niebieskich, a oba kluby prowadziły rozmowy na temat ewentualnego transferu zawodnika. Czyżby jednak Sekulski na wiosnę miał zostać w Stali?
Stalówka następny sparing rozegra 31 stycznia z Unią Tarnów, a do tego czasu będzie trenować na własnych obiektach.

- Radvan138
- Kontakt:
i tyla w temaciekattowitz pisze:Wy sie tukej wadzicie o Dancha a te wszystkie piłkarze to zwykłe najemniki i nic więcej. Czasy piłkarzy wiernych barwom klubowym, bezpowrotnie minęły. U nos ostatnim był Grzybek no i może Malina. Mnie wali komu kibicuje Pan piłkarz byle solidnie wykonywoł swój zawód w Naszym Ruchu i pokazywoł 100% swoich możliwości w każdym szpilu bo mu za to tutaj płacą. A do szatni to może przychodzić nawet w szaliku Cracovii tak jak to robił Grodek.
PS
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skupmy się na REALNIEJSZYCH transferach...Już mnie powoli męczy ta gadka o tych "mitycznych" wzmocnieniach z Górnika... 

-
- Kontakt:
Jeśli Sekulskiemu kończy się kontrakt za pół roku to niech podpiszą dziś od 1 lipca a on niech dogra rundę wiosenną w Stali Stalowa Wola i będzie to na rękę nam, nie koniecznie Stali co pewnie by pare groszy chciała zarobić.
Batory Fans
-
- Kontakt:
wczesniej zacytowałem część wywiadu z OFICJALNEJ STRONY szczewa
tu całość
http://gornikzabrze.pl/aktualnosci/wyda ... ozne-gesty
tu całość
http://gornikzabrze.pl/aktualnosci/wyda ... ozne-gesty
-
- Kontakt:
ten Mazek mial kontrakt rozwiazac i wpasc na oboz, tymczasem ciupie w sparingu Dolcana... w sumie z Ząbek do Rybnika niedaleko, natomiast Hanzel w kadrze na obóz Piasta...
ps. zadnych szczew w dRuzynie.

ps. zadnych szczew w dRuzynie.