Puchar Polski 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
Tuzimek godoł w studiu, że na miejsce Zielinskiego był szykowany jakiś bardzo doświadczony trener, czyżby Lenczyk?
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- jaRo 1920
- Kontakt:
a To mieli w 10 pod grać ofensywnie full pressingiem z dwoma obrońcami bo remis 2;2 to niekorzystny wynik ?
KIKUT STRASZNA PORAŻKA CO ON TU ROBI JESZCZE TO JA NIE MAM POJECIA
Baszczu dobry agresor jak zawsze

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tuzimek to je ciul i tela
wynik niezły, może nawet całkiem dobry biorąc pod uwagę mecz z amiką. momentami zwłaszcza do przerwy mogło to sie nawet podobać, szkoda że Figo nie jest szybszy, byłby już dojebanym grajkiem a tak musi nabyc doświadczenia by te braki nadrabiać. cieszy progres choc w zachwyty nie ma co popadać. Lubin to trudny teren a udało nam sie strzelic dwie bramki. O dziwo Stawar przy Baszczu nie raził inwalidztwem, przypominał bardziej tego Stawara który grał przy Grodzickim czyli bez szału ale w miare stabilnie
wynik niezły, może nawet całkiem dobry biorąc pod uwagę mecz z amiką. momentami zwłaszcza do przerwy mogło to sie nawet podobać, szkoda że Figo nie jest szybszy, byłby już dojebanym grajkiem a tak musi nabyc doświadczenia by te braki nadrabiać. cieszy progres choc w zachwyty nie ma co popadać. Lubin to trudny teren a udało nam sie strzelic dwie bramki. O dziwo Stawar przy Baszczu nie raził inwalidztwem, przypominał bardziej tego Stawara który grał przy Grodzickim czyli bez szału ale w miare stabilnie

-
- Kontakt:
to pomyśl w jakiej formie jest Lewczuk? bo reszta się leczy..co nie zmienia faktu że Kikut słabo,i za dużo nerwów, cieszy że Konczkowski nie pęka chociaż ciśli jego stroną niesamowicie.Brawo Martin tylko nie pękaj.jaRo 1920 pisze:a To mieli w 10 pod grać ofensywnie full pressingiem z dwoma obrońcami bo remis 2;2 to niekorzystny wynik ?
tuzimek c..l.. powinien być Dj'em bo miksuje i miesza jak mało kto..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jankowski dzisiaj piłkarz meczu...
szkoda tylko tej setki z początku 1 połowy, dziś zagrał w końcu na miarę swoich możliwości

szkoda tylko tej setki z początku 1 połowy, dziś zagrał w końcu na miarę swoich możliwości
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, o 20:50 przez Rafał19R20, łącznie zmieniany 1 raz.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wypowiedz Zielinskiego: "Mamy wynik korzystny. 2:2, remis bramkowy, o czymś takim marzyliśmy przed meczem"
skoro dla niego marzeniem byl remis to czy potrafi by druzyna wygrala?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
skoro dla niego marzeniem byl remis to czy potrafi by druzyna wygrala?
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Tu macie podsumowanie Tuzimka
http://www.weszlo.com/news/8415-Obiecal ... zu_Tuzimku
Stanowski nie jest lepszy, ale myślę, że ma wiele racji.
Jak słyszę Tuzimka w okolicach meczów z Ruchem to wiem, że dobrze nie powie. Studio po meczu dzisiaj odpuściłem. A trenera nikt po jednym meczu nie zmieni. A idzie się domyśleć, że gdyby miało dojść do zmiany to tylko Lenczyk, który by potrafił przygotować zespół. Bo taktiku ze Słowacji raczej nie.
http://www.weszlo.com/news/8415-Obiecal ... zu_Tuzimku
Stanowski nie jest lepszy, ale myślę, że ma wiele racji.
Jak słyszę Tuzimka w okolicach meczów z Ruchem to wiem, że dobrze nie powie. Studio po meczu dzisiaj odpuściłem. A trenera nikt po jednym meczu nie zmieni. A idzie się domyśleć, że gdyby miało dojść do zmiany to tylko Lenczyk, który by potrafił przygotować zespół. Bo taktiku ze Słowacji raczej nie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do mie nojważniejsze jes że walczyli. Jak niy bydom odpuszczać i zacznom zapier***** to wyniki przyjdom same
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najlepsze jest to że zamiast dalej stawiać na naszych wychowanków typu Kołodziejski, Kotus, Kanarek, Zieliński stawio dalej Kikuta...a modych oddajemy do Warty...'PYJTER' pisze:On powinien być kapitanem bo z Lechem zamiast wadzić sie Janoszka lecioł Baszczu i za to dostoł kartkaElmer pisze:Baszczu to w ogóle przerost ambicjiJuż w niedzielę nieźle jechał po Siejewiczu, dzisiaj znowu i znowu kartka. Oby w sobotę nie znalazł kretów przy Cichej. Przecież przez krety wcześniej zakończył grę w Ruchu w 2000 roku
Co do meczu hm...KikutZieliński (niczym Smuda bez zmian)
![]()
Duży plus Jankowski no i taki trocha mniejszy Peskovicreszta przeciętnie albo wręcz słabo Zieńczuk, Malinowski te karlusy już nie potrafią lotać...
Martwi mnie jeszcze jedno czy taktyka na każdy mecz będzie zawsze taka sama wprowadzamy piłke do gry i j*b lob przez wszystkie formacje może akurat ktoś z przodku ją przechwyci czy my już nie potrafimy grać piłką po ziemi??
przecież gorzej niż Kikut nie idzie zagrać, tyn gość nie mo żadnych atutów, ani szybkości, ani umiejętności, czy nawet ambicji... a loto jakby mioł kupa w galotach....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- 19r20
- Kontakt:
dejcie pokój
Zieliński jest dobrym trenerem i oby nie doszło do głupich zmian na stanowisku
meczyk dziś ciekawy z dobrymi momentami
dobrze Jankowski /szkoda że nie wykorzystał 1 sytuacji/ i Janoszka, walka drużyny i to się liczy
Zieliński jest dobrym trenerem i oby nie doszło do głupich zmian na stanowisku
meczyk dziś ciekawy z dobrymi momentami
dobrze Jankowski /szkoda że nie wykorzystał 1 sytuacji/ i Janoszka, walka drużyny i to się liczy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Rezerwowi: Kamiński, Tymiński, Chwastek, Panka, Janoszka, Kuświk, Sultes.
Kto z nich moze grac za Kikuta ?
Przy zdrowych obroncach ten sklad moze wygladac tak
Konczkowski-Baszczynski-Sadlok/Szyndrowski/Stawarczyk-Lewczuk
Kto z nich moze grac za Kikuta ?
Przy zdrowych obroncach ten sklad moze wygladac tak
Konczkowski-Baszczynski-Sadlok/Szyndrowski/Stawarczyk-Lewczuk
- choRzowsko1920
- Kontakt:
Lewczuk nie grał za kartki, więc Kikut z przymusu grał... bo Djokic tak samo za kartki, no i Szyndrowski kontuzja.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Tako mni wiecej byla taktyka za Waldka. Z pominieciem srodka dugi bal na Niedzielana/Sobiecha potem Piecha/Jankesa. Troche lepiej chdzily skyrzdla. Ot roznica.'PYJTER' pisze:
Martwi mnie jeszcze jedno czy taktyka na każdy mecz będzie zawsze taka sama wprowadzamy piłke do gry i j*b lob przez wszystkie formacje może akurat ktoś z przodku ją przechwyci czy my już nie potrafimy grać piłką po ziemi??
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Jeszcze jest możliwość żeby Konczkowskiego na lewo zamiast Kikuta a na prawo Chwastek 

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r