Nam? Legia dostanie kara, ktora potem sie zawiesi. Naszych kibicow wychwytywali jeszcze długie miesiące po derbach... ciekawe czy prawo będzie tak samo surowe dla goroli?Załężok1920 pisze:A żebyś sie nie zdziwił jak bedą miec zakazy po 5 meczy na wyjazdy i z 20 tyś;-) jeszcze nam Euro zabiorą![]()
Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przesadzasz Scypion
Sprawdź sobie np. tabelę kar nakładanych przez Ekstraklasę S.A.
Akcja 'temat zastępczy - kibice' skompromitowana. Choć przekonany jestem, że wielu na tym zależało. Przecież można było łatwo przewidzieć, że po zdobyciu trofeum wbiegną na murawę. I jeszcze by się nic takiego nie działo. Wystarczyło tylko jednych odciąć od drugich.
ps. Nigdy nie rozumiałem takich zachowań jak wczoraj Amici. Wydawało mi się, że w tej chuligance chodzi o to, żeby dążyć do starcia z przeciwnikiem. A oni nie wybiegali jak Legia hasała po murawie, tylko później postanowili walczyć z ochroną rzucając płotem na odległość 1 metra. Coś takiego jak u nas na derbach na SŚ
Sprawdź sobie np. tabelę kar nakładanych przez Ekstraklasę S.A.
Akcja 'temat zastępczy - kibice' skompromitowana. Choć przekonany jestem, że wielu na tym zależało. Przecież można było łatwo przewidzieć, że po zdobyciu trofeum wbiegną na murawę. I jeszcze by się nic takiego nie działo. Wystarczyło tylko jednych odciąć od drugich.
ps. Nigdy nie rozumiałem takich zachowań jak wczoraj Amici. Wydawało mi się, że w tej chuligance chodzi o to, żeby dążyć do starcia z przeciwnikiem. A oni nie wybiegali jak Legia hasała po murawie, tylko później postanowili walczyć z ochroną rzucając płotem na odległość 1 metra. Coś takiego jak u nas na derbach na SŚ
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sorki chopcy ale mom nadzieja że temat chuliganki sie skończy w tym kraju a na szpile na Śląskim bydzie 30 tyś pikników + ultrasi.
Pora osób bydzie musiało sie przeciepnąć na inno dyscyplina, reszta powinna uspokoić. Kiedy w końcu dotrze do wszystkich że dzięki takim zachowaniom tyn sport w Polsce tak nisko stoi!!! Jo chca na szpil zabrać cało rodzina, siednąć sie nawet na 10 i niy słuchać naokrągło bluzgów. CZas na zmiany.
Pora osób bydzie musiało sie przeciepnąć na inno dyscyplina, reszta powinna uspokoić. Kiedy w końcu dotrze do wszystkich że dzięki takim zachowaniom tyn sport w Polsce tak nisko stoi!!! Jo chca na szpil zabrać cało rodzina, siednąć sie nawet na 10 i niy słuchać naokrągło bluzgów. CZas na zmiany.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
AdiC zaroz sie dowiysz, że mosz iśc do kina abo tyatru....
-
- Kontakt:
No, bo sam już co nikerzy pisali ze najwazniejszo jest adrenalina z ci.....a sie z innymi a niy ogladanie meczu.Mirek pisze:AdiC zaroz sie dowiysz, że mosz iśc do kina abo tyatru....
Jak cie nie krynci zadyma to siedz w doma itp. ale na SŚ by chcieli mieć 30tys kibiców.
To ciekawe ino skad sie wezmie tych 20-30tys fanatykow jak pikniki bydom paczec na szpil w doma.
P.s. Tak mi sie zdo ze kiedys normą był ogół a niy margines, no chyba ze sie cos pozmiynialo, moze w konce pikiniki zaczna robic pozadek z zadymiorzami?
-
- Kontakt:
Wczoraj, w pierwszym kwadransie meczu kibice Lecha i Legii opuścili trybuny w proteście przeciwko "tematowi zastępczemu", a kwadrans po meczu udowodnili, że "temat zastępczy" zastępczy nie jest. Wczorajsze opuszczenie trybun przez bandziorów w barwach ma moim zdaniem wymiar symboliczny. Prędzej czy później, ale raczej prędzej, tacy ludzie opuszczą trybuny stadionów i już na nie nie wrócą. Pytanie brzmi: kto zajmie ich miejsca? A ktoś musi, bo przy pustych trybunach piłkarze nie stworzą widowiska, a działacze nie zarobią kasy.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Raczyj dziyń po szpilu żodyn klub jeszcze sztrofy niy mioł. Poczekej lepij, co pedzom betony z PZPNu. Dzisiej jus LIstkiewicz bydzie kajś w TV becoł, jak to sie rady niy domy na Euro z kibolami. Futer Legia i Lech ciepli tym szmatławcom z gazyt i inkszych "mediów", że tak zaszaleja i tak ich nazwia.Scypion pisze:Powiem tyla - jakby Ruch zrobioł tako zadyma jak legia (keros z kolei) to by nom tako kara władowali, że by my sie nie pozbierali przez 5 lot. ale Legiunia to co innegoWszyscy kochomy Legia. Legia jest najlepsza.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przypominam że organizatorem finału jest pzpn. Czyli sami sobie muszą kare dowalić 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spyru oni sobie raczej premie dadzą. Przecież wszysko zrobili super 

-
- Kontakt:
Krecina już mówił że to wina policji bo to ofermy i sobie nie poradzili
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakoś ostatniego noszego finału też był organizatorem pzpn, a chyba nie trzeba godać kto dostoł kary i jako była dysproporcja między nami a Amicą.spyru pisze:Przypominam że organizatorem finału jest pzpn. Czyli sami sobie muszą kare dowalić
Dotego mimo, że organizatorem meczu jest gospodarz za wybryki gości kary dostają goście. Więc nie wierze w takie coś. Oczywiście pewnie pzpn będzie musiał zapłacić za straty, ale z nawiązką ściągnie to z klubów. A ci którzy to robili będą to mieli w du***, bo w końcu klub stać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Chudy81
- Kontakt:
Nie do końca klub http://sport.interia.pl/pilka-nozna/puc ... ki,1633319" onclick="window.open(this.href);return false;heli pisze:Jakoś ostatniego noszego finału też był organizatorem pzpn, a chyba nie trzeba godać kto dostoł kary i jako była dysproporcja między nami a Amicą.spyru pisze:Przypominam że organizatorem finału jest pzpn. Czyli sami sobie muszą kare dowalić
Dotego mimo, że organizatorem meczu jest gospodarz za wybryki gości kary dostają goście. Więc nie wierze w takie coś. Oczywiście pewnie pzpn będzie musiał zapłacić za straty, ale z nawiązką ściągnie to z klubów. A ci którzy to robili będą to mieli w du***, bo w końcu klub stać.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kibiców Amiki stać...w końcu sam Litar mając monopol na sprzedaż kiełbasek na ich stadionie dorobił się już 2 baniek 

- kodak1920
- Kontakt:
Niedość że kibice chcą pokryć szkody to jeszcze ich traktują jak szmaty! niemam pytań.Chudy81 pisze:Nie do końca klub http://sport.interia.pl/pilka-nozna/puc ... ki,1633319" onclick="window.open(this.href);return false;heli pisze:Jakoś ostatniego noszego finału też był organizatorem pzpn, a chyba nie trzeba godać kto dostoł kary i jako była dysproporcja między nami a Amicą.spyru pisze:Przypominam że organizatorem finału jest pzpn. Czyli sami sobie muszą kare dowalić
- Bułek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak czytam i czytam i pusty śmiech mnie ogarnia.. Kibice dzielą się na... hasło z durnego polskiego filmu i pokazuje jak nas postrzega społeczenstwo, Z innego polskiego debilnego filmu przypomina mi sie scena w której bezzębny przystojniak o aparycji idioty cos bełkocze o zadymach meczowych i ulicznych też... nie trawie hipokryzji, a na naszych stadionach ciągle jej mnóstwo. Chcecie znajcie moje zdanie na ten temat. Kibice organizują akcje, tworzą stowarzyszenia, pokazują jednosc w dziwnych sytuacjach. Transparenty, hasła na murach, flagi na stadionach krytykujące błędy. A z drugiej strony brak konsekwencji w sytuacji krytycznej, gdzie jeden z drugim liść utemperowałby zapały "hasiokciepaczy".
Kurva czy tak ciężko jest zapanowac nad 30-40 patolami którzy udaja hardcorowców, rzucając fragmentem krzesełka z 20 metrów w osłoniętego tarczą policjanta bądź żółwia??? Tak oczywiście zwolennicy ruchu hools z pieśnia na ustach ( że policja zawsze będzie je***a) znajduja pozytywy w tych akcjach, trzepiąc konia nad za***iście udana akcją dewastacji elementów stadionu i rzutem płotu na odlegość metra... Tylko niech mi teraz którys z nich (a na pewno są tu tacy) wytłumaczy po co i dlaczego?? Chce kurva zrozumiec jaki jest w tym sens?? Może Ja jako zwykły szary fan mam ograniczony widok przez klapki na oczach i może to jakaś akcja ukryta o której nic nie wiem? Chętnie się dołącze tylko chce znac powody. Bo jaki ma sens przeprowadzanie akcji przeciwko Donkowi i jego pomysłom? Skoro wychodzi potem że ten cymbał miał rację...
Ręce mi juz opadają...
Kurva czy tak ciężko jest zapanowac nad 30-40 patolami którzy udaja hardcorowców, rzucając fragmentem krzesełka z 20 metrów w osłoniętego tarczą policjanta bądź żółwia??? Tak oczywiście zwolennicy ruchu hools z pieśnia na ustach ( że policja zawsze będzie je***a) znajduja pozytywy w tych akcjach, trzepiąc konia nad za***iście udana akcją dewastacji elementów stadionu i rzutem płotu na odlegość metra... Tylko niech mi teraz którys z nich (a na pewno są tu tacy) wytłumaczy po co i dlaczego?? Chce kurva zrozumiec jaki jest w tym sens?? Może Ja jako zwykły szary fan mam ograniczony widok przez klapki na oczach i może to jakaś akcja ukryta o której nic nie wiem? Chętnie się dołącze tylko chce znac powody. Bo jaki ma sens przeprowadzanie akcji przeciwko Donkowi i jego pomysłom? Skoro wychodzi potem że ten cymbał miał rację...
Ręce mi juz opadają...