Sponsorzy
-
- Kontakt:
-
Re: Sponsorzy
Na Stadionie Ślońskim bydom grać te Ślońskie kluby kere bydom potrafiły go zapełnić choć w 50%.
A jak wiadomo wiela takich klubów ni ma
Nie wiem czego co niektórzy sam sie "obawiają", GieKSa na Ślońskim? wiela ich przidzie... 6 koła na szpil z ŁKS'em? A może wiyncyj ich przidzie na wielkie derby 1 ligi z Piastem?:)
Bydom płacili za wynajem tyla co my,więc wątpia żeby im sie to kalkulowało.
Na nowym Ślońskim opłacać się bydzie grać tylko nom i może Górnikowi (szczególnie jak zacznom im budować tyn nowy stadion).
A jak wiadomo wiela takich klubów ni ma

Nie wiem czego co niektórzy sam sie "obawiają", GieKSa na Ślońskim? wiela ich przidzie... 6 koła na szpil z ŁKS'em? A może wiyncyj ich przidzie na wielkie derby 1 ligi z Piastem?:)
Bydom płacili za wynajem tyla co my,więc wątpia żeby im sie to kalkulowało.
Na nowym Ślońskim opłacać się bydzie grać tylko nom i może Górnikowi (szczególnie jak zacznom im budować tyn nowy stadion).
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty sie dobrze czujesz?? Powiedz mi kiedy my go zapełniili w 50%? Oprócz dwa razy WDŚ, i finału PP z Lechem to kiedy, bo nie przypominom se?Koras pisze:Na Stadionie Ślońskim bydom grać te Ślońskie kluby kere bydom potrafiły go zapełnić choć w 50%.
A jak wiadomo wiela takich klubów ni ma![]()
Nie wiem czego co niektórzy sam sie "obawiają", GieKSa na Ślońskim? wiela ich przidzie... 6 koła na szpil z ŁKS'em?
I przypomniej se wiela nos było na meczach z ŁKS kaj bilety po 5zł, wiela nos było z piastem, Bełchatowem itp..
- Kontakt:
Nie wiedziałem, że w stowarzyszeniu mogą być są pracownicy...ENDZA pisze:
O tym ze większość pracowników stowarzyszenia gieksa ma w CV Stadion Śląski nie napisałeś...

Po drugie, to ten temat chyba jest OT, no nie? I chyba nie wyraziłem się dość jasno. Mnie chodziło tylko o to, że wszędzie widzimy wrogie działania, dywersantów i wszystkich w koło oskarżamy o to. Ale skoro już piszemy, to powiem tylko tyle. Wszędzie poruszamy temat budowy nowego stadionu na C6, ciągle kłócimy się o grę na SŚl i non stop, wszędzie węszymy jakieś spiski i widzimy wrogów. Normalnie wydaje nam się, że jesteśmy w okrążeniu ! Jak na wojnie... To jakiś nasz głębszy problem, jakaś mania prześladowcza, z którą nie potrafimy się uporać. I tylko tu na forum, zamiast się wreszcie porządnie zorganizować, potrafimy wylewać swoje żale na wszystko i wszystkich, żądać, wymagać itp. To stadion za mały, to znowu za duży, ten projekt fajny ten nie itd. A to i tak tylko mrzonki, kiełbasa wyborcza, a by już się spieramy i nie potrafimy się dogadać. Ja też jak pewnie wielu innych, chciałbym mieć lepsze auto, większe mieszkanie, lepszą kasę, ale nie mam. I muszę z tym żyć i staram się z tym sam coś zrobić, a nie czekać aż ktoś mi coś da czy zrobi coś za mnie. I nie będę tupać ze złości, oskarżać inny, widzieć wrogów we wszystkich. Po prostu mierzę siły na zamiary.
-
- Kontakt:
przy marnej grze ok 6-8 tys co mecz.
-
Nie płaczcie już tyla 
Na Lecha jakiś czas tymu tyż tłumy na stadion nie waliły, to samo w Zabrzu.. a gdyby stadion na Cichej był pojemniejszy to pewnie bilety były trocha tańsze(tak jak na Górniku) więc i frekwencja wyższo. Zreszom wszystko sie okoże jak Śloński zostanie oddany do użytku.

Na Lecha jakiś czas tymu tyż tłumy na stadion nie waliły, to samo w Zabrzu.. a gdyby stadion na Cichej był pojemniejszy to pewnie bilety były trocha tańsze(tak jak na Górniku) więc i frekwencja wyższo. Zreszom wszystko sie okoże jak Śloński zostanie oddany do użytku.
-
- Kontakt:
No w sumie mój błąd pracownicy mieli być w cudzysłowie.Co nie zmienia faktu , ze Szczerbowski zatrudniał swoich kolegów na Stadionie.krispo40 pisze:Nie wiedziałem, że w stowarzyszeniu mogą być są pracownicy...ENDZA pisze:
O tym ze większość pracowników stowarzyszenia gieksa ma w CV Stadion Śląski nie napisałeś...![]()
Kiedy Gieksa nie płaciła Stadionowi nikt o tym nic nie mówił ale kiedy Ruch nie zapłacił Szczerbowski od razu leciał do mediów...
-
- Kontakt:
Były bilety za 5 zeta i było max 8 tys. Tam się nie da oglądać meczów. Dla Ruchu TYLKO Cicha. Na Śląskim możemy grać WDŚ.Koras pisze:Nie płaczcie już tyla
A na Śląskim niech sobie Szczerbowski z rodziną cy9anów usiądzie i grile organizuje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bez przesady na lech i widzewie bylo ponad 15 tys

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
dobra ale sezon nie składa się z meczy tylko z Widzewem Lechem i Górnikiem a prawda jest taka ze żeby na tym stadionie to jako tako wyglądało to musie być przynajmniej te 20 koła ale w polskiej piłce jeszcze daleka droga do tego by cały stadion był zapełniony i to samymi karnetowiczami tak jak jest to w Hiszpanii czy nawet w Niemczech jeśli poziom piłki się ie podniesie to i poziom frekwencji będzie taki a nie inny tym bardziej na śląsku gdzie drużyn jest bardzo dużo bo inaczej by to było gdyby np tak jak Lech bylibyśmy jedynym klasowym zespołem w obrębie 100km a tak o kazdego kibica trzeba się bić 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Warto odnotowac,ze Tauron zadebiutowal dzis na gieldzie.
Pakiet kontrolny nalezec bedzie ciagle do Skarbu Państwa,no ale jednak jest to juz troche inny typ spolki.
Pakiet kontrolny nalezec bedzie ciagle do Skarbu Państwa,no ale jednak jest to juz troche inny typ spolki.
-
- Kontakt:
http://gielda.onet.pl/tauron-zadebiutow ... news-detal" onclick="window.open(this.href);return false;
jw. to samo co Adik napisał.
jw. to samo co Adik napisał.

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oby po tym debiucie akcje szły do góry, bo jak poleci wszystko w dół to nie wiem czy Tauronek w rundzie wiosennej 2011 bedzie śmigał po C6
-
- Kontakt:
Widzieli ta ?
http://www.niebiescy.pl/images/mecz/17.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
zniknął ten paskudny biały flak na przodzie, tera jest ładnie, dziękujemy tauronowi za kooperację
http://www.niebiescy.pl/images/mecz/17.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
zniknął ten paskudny biały flak na przodzie, tera jest ładnie, dziękujemy tauronowi za kooperację

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: