Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Nikoś
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#631 Post autor: Nikoś » 27 cze 2010, o 19:26

Niech do Zabrza jadą grać mają tam swoje koleżanki to niech się dogadają
NKLT

Koras

#632 Post autor: Koras » 27 cze 2010, o 20:43

Na Stadionie Ślońskim bydom grać te Ślońskie kluby kere bydom potrafiły go zapełnić choć w 50%.
A jak wiadomo wiela takich klubów ni ma :)
Nie wiem czego co niektórzy sam sie "obawiają", GieKSa na Ślońskim? wiela ich przidzie... 6 koła na szpil z ŁKS'em? A może wiyncyj ich przidzie na wielkie derby 1 ligi z Piastem?:)
Bydom płacili za wynajem tyla co my,więc wątpia żeby im sie to kalkulowało.
Na nowym Ślońskim opłacać się bydzie grać tylko nom i może Górnikowi (szczególnie jak zacznom im budować tyn nowy stadion).

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#633 Post autor: alek900 » 28 cze 2010, o 09:28

Koras pisze:Na Stadionie Ślońskim bydom grać te Ślońskie kluby kere bydom potrafiły go zapełnić choć w 50%.
A jak wiadomo wiela takich klubów ni ma :)
Nie wiem czego co niektórzy sam sie "obawiają", GieKSa na Ślońskim? wiela ich przidzie... 6 koła na szpil z ŁKS'em?
Ty sie dobrze czujesz?? Powiedz mi kiedy my go zapełniili w 50%? Oprócz dwa razy WDŚ, i finału PP z Lechem to kiedy, bo nie przypominom se?
I przypomniej se wiela nos było na meczach z ŁKS kaj bilety po 5zł, wiela nos było z piastem, Bełchatowem itp..

Awatar użytkownika
krispo40
Kontakt:

#634 Post autor: krispo40 » 28 cze 2010, o 09:45

ENDZA pisze:
O tym ze większość pracowników stowarzyszenia gieksa ma w CV Stadion Śląski nie napisałeś...
Nie wiedziałem, że w stowarzyszeniu mogą być są pracownicy... :niepewny: A na Śląskim zatrudnionych jest ok. 30 osób (z tego prawie połowa to kobiety), więc licząc nawet z byłymi pracownikami, to dość liche te ich stowarzyszenie. To po pierwsze.
Po drugie, to ten temat chyba jest OT, no nie? I chyba nie wyraziłem się dość jasno. Mnie chodziło tylko o to, że wszędzie widzimy wrogie działania, dywersantów i wszystkich w koło oskarżamy o to. Ale skoro już piszemy, to powiem tylko tyle. Wszędzie poruszamy temat budowy nowego stadionu na C6, ciągle kłócimy się o grę na SŚl i non stop, wszędzie węszymy jakieś spiski i widzimy wrogów. Normalnie wydaje nam się, że jesteśmy w okrążeniu ! Jak na wojnie... To jakiś nasz głębszy problem, jakaś mania prześladowcza, z którą nie potrafimy się uporać. I tylko tu na forum, zamiast się wreszcie porządnie zorganizować, potrafimy wylewać swoje żale na wszystko i wszystkich, żądać, wymagać itp. To stadion za mały, to znowu za duży, ten projekt fajny ten nie itd. A to i tak tylko mrzonki, kiełbasa wyborcza, a by już się spieramy i nie potrafimy się dogadać. Ja też jak pewnie wielu innych, chciałbym mieć lepsze auto, większe mieszkanie, lepszą kasę, ale nie mam. I muszę z tym żyć i staram się z tym sam coś zrobić, a nie czekać aż ktoś mi coś da czy zrobi coś za mnie. I nie będę tupać ze złości, oskarżać inny, widzieć wrogów we wszystkich. Po prostu mierzę siły na zamiary.

RudaSlaska7
Kontakt:

#635 Post autor: RudaSlaska7 » 28 cze 2010, o 09:48

przy marnej grze ok 6-8 tys co mecz.

Koras

#636 Post autor: Koras » 28 cze 2010, o 17:08

Nie płaczcie już tyla :)
Na Lecha jakiś czas tymu tyż tłumy na stadion nie waliły, to samo w Zabrzu.. a gdyby stadion na Cichej był pojemniejszy to pewnie bilety były trocha tańsze(tak jak na Górniku) więc i frekwencja wyższo. Zreszom wszystko sie okoże jak Śloński zostanie oddany do użytku.

ENDZA
Kontakt:

#637 Post autor: ENDZA » 28 cze 2010, o 19:01

krispo40 pisze:
ENDZA pisze:
O tym ze większość pracowników stowarzyszenia gieksa ma w CV Stadion Śląski nie napisałeś...
Nie wiedziałem, że w stowarzyszeniu mogą być są pracownicy... :niepewny:
No w sumie mój błąd pracownicy mieli być w cudzysłowie.Co nie zmienia faktu , ze Szczerbowski zatrudniał swoich kolegów na Stadionie.
Kiedy Gieksa nie płaciła Stadionowi nikt o tym nic nie mówił ale kiedy Ruch nie zapłacił Szczerbowski od razu leciał do mediów...

Elmer
Kontakt:

#638 Post autor: Elmer » 29 cze 2010, o 14:22

Koras pisze:Nie płaczcie już tyla :)
Na Lecha jakiś czas tymu tyż tłumy na stadion nie waliły, to samo w Zabrzu.. a gdyby stadion na Cichej był pojemniejszy to pewnie bilety były trocha tańsze(tak jak na Górniku) więc i frekwencja wyższo. Zreszom wszystko sie okoże jak Śloński zostanie oddany do użytku.
Były bilety za 5 zeta i było max 8 tys. Tam się nie da oglądać meczów. Dla Ruchu TYLKO Cicha. Na Śląskim możemy grać WDŚ.
A na Śląskim niech sobie Szczerbowski z rodziną cy9anów usiądzie i grile organizuje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Stasiu19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#639 Post autor: Stasiu19R20 » 29 cze 2010, o 14:34

bez przesady na lech i widzewie bylo ponad 15 tys
Obrazek
Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!

Bania
Kontakt:

#640 Post autor: Bania » 29 cze 2010, o 23:32

dobra ale sezon nie składa się z meczy tylko z Widzewem Lechem i Górnikiem a prawda jest taka ze żeby na tym stadionie to jako tako wyglądało to musie być przynajmniej te 20 koła ale w polskiej piłce jeszcze daleka droga do tego by cały stadion był zapełniony i to samymi karnetowiczami tak jak jest to w Hiszpanii czy nawet w Niemczech jeśli poziom piłki się ie podniesie to i poziom frekwencji będzie taki a nie inny tym bardziej na śląsku gdzie drużyn jest bardzo dużo bo inaczej by to było gdyby np tak jak Lech bylibyśmy jedynym klasowym zespołem w obrębie 100km a tak o kazdego kibica trzeba się bić :/

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#641 Post autor: HKSADIK » 30 cze 2010, o 09:41

Warto odnotowac,ze Tauron zadebiutowal dzis na gieldzie.
Pakiet kontrolny nalezec bedzie ciagle do Skarbu Państwa,no ale jednak jest to juz troche inny typ spolki.

Lukas89
Kontakt:

#642 Post autor: Lukas89 » 30 cze 2010, o 09:43

http://gielda.onet.pl/tauron-zadebiutow ... news-detal" onclick="window.open(this.href);return false;

jw. to samo co Adik napisał.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#643 Post autor: Adam1983 » 1 lip 2010, o 18:15

Oby po tym debiucie akcje szły do góry, bo jak poleci wszystko w dół to nie wiem czy Tauronek w rundzie wiosennej 2011 bedzie śmigał po C6

Rudebwoy
Kontakt:

#644 Post autor: Rudebwoy » 1 lip 2010, o 19:12

Widzieli ta ?
http://www.niebiescy.pl/images/mecz/17.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

zniknął ten paskudny biały flak na przodzie, tera jest ładnie, dziękujemy tauronowi za kooperację :D

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#645 Post autor: alek900 » 1 lip 2010, o 23:45

A serce Owsiaka nima już ani ani ? :hyhy:

ODPOWIEDZ