Dzięki! Kupionepiotrhalak pisze: ↑13 paź 2022, o 19:28Ja kupiłem Na H i potwierdzam z tego co widzę, to w ciągu ostatniego dnia to tylko na ten sektor sprzedało się prawie 200 biletów a na inne prawie nic... zatem wiadomo kto te bilety kupujeNa sektor H zostało 88 biletów - Jak się skończą te bilety (pewnie się skończą jutro) to będziemy kupować na F i G ( a tam już zostało tylko 450 biletów. na sektor gości oficjalnie dostaniemy 300 biletów... Czyli pula biletów duża nie jest i nie ma co się dziwić, jak bilety wyprzedadzą się na dniach. Zwłaszcza, że np dla naszych kibiców z Raciborza wyjazd do Opola jest niewiele dalszy niż przyjazd na mecz do Chorzowa.
Sezon 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
-
- Kontakt:
Mam problem z zarejestrowaniem konta na stronie Odry przy zakupie biletu. Przy wpisaniu maila cały czas pisze podaj prawidłowy mail. Miał ktoś podobnie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem jakim cudem ale wczoraj na sektor H poszły chyba wszystkie możliwe miejsca a dziś 250 dostępnych 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cud....: Wydaje mi się, że pewnie mieli połowe sektora zarezerowanego na jakieś akcje typu bilety dla szkół i takie tam, ale jak się zorientowali, co jest grane, (czyli, że sprzedały się wszystkie dostepne bilety) to drugą część sektora też udostępnili.BlackSiemce pisze: ↑15 paź 2022, o 10:33Nie wiem jakim cudem ale wczoraj na sektor H poszły chyba wszystkie możliwe miejsca a dziś 250 dostępnych![]()
takie tam
-
Coś się zmieniło, my mamy jakieś pozytywne relacje z Odrą Opole, że sobie od tak kupujemy bilety na ich sektory? Pytam bo już się w tych wszystkich zgodach i układach gubię a kilka lat temu byłoby to raczej nie do pomyślenia.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://niebiescy.pl/album/turniej_nrsl_ ... ze/024.jpg
foto z ostatniego turnieju kibicowskiego na Rudzie.
foto z ostatniego turnieju kibicowskiego na Rudzie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- _BiADACZ_
- Kontakt:
A to 1-szy raz kupujemy sobie od tak bilety na sektory gospodarzy?silesianspartan pisze: ↑15 paź 2022, o 12:45Coś się zmieniło, my mamy jakieś pozytywne relacje z Odrą Opole, że sobie od tak kupujemy bilety na ich sektory? Pytam bo już się w tych wszystkich zgodach i układach gubię a kilka lat temu byłoby to raczej nie do pomyślenia.
Rzucę klasykiem - kto ma wiedzieć ten wie, ten kto chodzi na mecze powinien dostrzec pewne rzeczy.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Cygany prowadzą z puszczą na wyjeździe. Czyżby już puszcza łapała zadyszkę. Musimy wygrać z Arka
-
Na trybunie pewnych rzeczy nie widac. A jeśli chodzi o wykupowanie na inne sektory to owszem zdarzało sie ale raczej wsrod ekip neutralnych jak Jaga czy Piast a Odra mi sie zawsze kojarzyła jak spora kosa. Ale tak jak mowie nie moje kredki tylko ciekawy byłem
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Katowice od kilku kolejek sa mocne, na pewno bym ich nie lekcewazyl. Z Arka jutro trzeba wygrac, bo inaczej wszystko znowu bedzie w jednej kupie.
Edit 1:1. Chyba najlepszy wynik dla nas
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja ich troche ogladlaem i dobrze, to zagrali ostatnio 1 polowe z Glogowem. jada ostatnio z fartem, co potwierdzaja statystyki. dzis tez prowadzenie objeli po tym jak Thiakane pilka spadla na reke w totanie niegroznej sytuacji. na ich plus, ze prawie nie traca glupich bramek a i personalnie moga odpalic.HullCityFC pisze: ↑15 paź 2022, o 16:44Katowice od kilku kolejek sa mocne, na pewno bym ich nie lekcewazyl. Z Arka jutro trzeba wygrac, bo inaczej wszystko znowu bedzie w jednej kupie.
druga (a wlasciwie pierwsza) taka druzyna co jedzie z fartem jest Puszcza. tak dzis tez ten mecz wygladal. zenujace widowisko, choc trzeba przyznac, ze na tym orliku w Niepolomicach ciezko o fajne granie.
jakby to dziwnie nie brzmialo, wyglada mi, ze wykreowala sie 12 druzynowa czolowka, z ktorej kazdy o ten awans moze pograc.
jutro chyba przyjezdza do nas najmocniejszy zespol w tej lidze. Haydary i Adamczyk potrafia w pojedynke zrobic roznice jak chyba nikt w tej lidze. Natomiast to, ze jutro gramy o lidera, ze zima na pewno bedziemy w szerokim gronie kandydatow do awansu, to juz jest sukces tych ludzi w szatni i tych w gabinetach. Nie boje sie tego pisac juz teraz, bo wiem, ze sa oni glodni nastepnych zwyciestw i awansu (nawet jak sie o tym glosno nie mowi) i nikt nie jest jeszcze nasycony.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to wyniki dzis jak na zamowienie, 3 remisy.
z 9 punktow do rozdysponowania przez naszych konkurentow do awansu az 3 ulecialy do luftu.
z 9 punktow do rozdysponowania przez naszych konkurentow do awansu az 3 ulecialy do luftu.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i teź trzeba przyznać, że remis u nas to plan minimum. Oby nie przegrać z Arką.
Choć nawet jakbyśmy przegrali to mamy wciąż doskonałą sytuację.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z ciekawostek kibicowskich coraz mocniej słyszy się o naszym układzie z Opolem , a dziś ich zgodą czyli Polonia Bytom usłyszy pewnie kilka pozdrowień w stronę Arki :D :D
takie o to kibicowskie paradoksy
takie o to kibicowskie paradoksy
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie