Po meczu znowu będzie lament że kupa ludzi odeszło spod kas ze względu na kolejki, ale to dobrze lepiej mieć nadpopyt niż nadpodaż. Zobaczymy jaki będzie efekt dzisiaj na trybunach.ch-R pisze:Dzisiaj pod kasami sajgon . Wszyscy nagle wyrabiają karty . Od Lipca był na to czas a oni akurat dzisiaj , przed samym meczem .W ten sposób zabierają czas ludziom którzy chcą sobie doładować mecz !
Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
ch-R wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie.Owszem od strony dts gdzie sprzedaje sie glownie KK sa kolejki ale nie jakies ogormne choc trzeba postac.Za to od strony Bojownikow czynne 3 kasy gdzie tylko sie doladowuje KK i zero kolejek.2 minuty i doladowalem.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
a mnie to juz wisi bo k...a wszyscy dobrze wiedzieli ze KK są konieczne było trąbione w gazetach, w radiu na meczach na necie, kolega kolegi tesciowej tez godoł wiec niech nie lamentują po szpilu ze raje były a Panowie MODERATORZY powinni kazdego takiego delikwenta na forum nagrodzic 2 tygodniwą abstynencją od szkamrania pozdRo
- ch-R
jugador - żadnego zamieszania nie wprowadzam , pisze jak było na gdz 9 rano od strony DTS.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
DTS ok bo tam sa kasy na KK i doladowania.Ale zabrzmialo to tak jakby przez tych co wyrabiaja karty nie mozna bylo sprawnie karty tylko doladowac a to nie prawda.Wystarczy sie kawalek przejsc i kasy bez kolejek czekaja na klienta.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
Wyrobiłech córce karta, przede mną 10 osób i godzina stołech, a za mną jeszcze w ch. ludzi, nie sądza by wleźli na szpil...
- siwy zabRze
Danory pisze:Powiedzcie mi, co mam zrobić:
Wczoraj o 20:40 wysłałem złożyłem zamówienie na bilet. Kasę przelałem.
Dostałem maila z ruchu, że oczekują na kasę. Pieniądze (nie wiedzieć czemu) nie poszły. O 3 w nocy dostałem maila od ruchu że transakcja anulowana.
O 7 rano dostałem maila od transferuj.pl że pieniądze zostały zaksięgowane...
Co mam z tym zrobić? Pieniądze nie mogą tak po prostu wsiąknąć i na pewno do ruchu doszły/dojdą... Dostanę się na mecz?...
jo mom ta samo sytuacja w przyszlym tyg. wbijom po kasiora...
chyba ze mi przejdzie po dzisiejszym szpilu

jak cos zalatwisz do dej znac bo znajac zycie bydzie pewnie kupa problemu...
pozdRo
-
- Kontakt:
jo bolech dzisiej rano o 10tyj po bilety w kasie 11 ludzi od pierona to poszlech dali wnastympnyj to samo ale tam widza ze wszyscy majom te kartki do wyrobiania KK to zech sie wrociol no i super szybko to szlo ale co mnie zadziwiolo babka przedymnom kupuje 2 bilety i sie dziwi ze ino 26zl mo do zaplacynia ona mom KK juz downo i niywiy ze bilet jest za 1zl ludzie poprostu o tym niy wiedzom bo niy chce mi sie wieżyc ze sobota super pogoda a tu ino 5.782 widzów
w 40min szlech po wuszt a tam raje jeszcze jak pieron pod kasami ludzie som niypoinformowani proste
w 40min szlech po wuszt a tam raje jeszcze jak pieron pod kasami ludzie som niypoinformowani proste
-
- Kontakt:
Bo skad maja to wiedziec, niy kozdy mo internet, zreszta reklama na stronceyno... szkoda slow. to nawet cidry i polonia reklamuje sie w tvbus.....no ale Nos niestac....
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
- BuRowiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** nie rozśmieszej mieOLSZA pisze:Bo skad maja to wiedziec, niy kozdy mo internet, zreszta reklama na stronceyno... szkoda slow. to nawet cidry i polonia reklamuje sie w tvbus.....no ale Nos niestac....

Dwa:była i chyba dalij jest możliwość wyrobiania kart w FC wiync jaki problym to zorganizować?Na Szopach(a jest to ino dzielnica Katowic)poszło blisko 100 KK i to bez większej reklamy i uwierz mi(siedziołech przez pół dnia w knajpie kaj to było organizowane),że multum starych chopów przyłaziło se KK wyrobić.Niy wyczytali tego w necie wiync wniosek prosty jak ktoś chce to sie dowiy
Jedno Miasto Jeden Klub
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
-
- Kontakt:
Chodzi o bilety za 1zł... a niy o KK
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
jo tam do nikogo nie mom pretensji a tak wlasciwie to sie ciesza ze duzo ludzi wyrobio te karty ;-)
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powiedzcie mi dlaczego nie mogę się zalogować by kupić bilet online?
wpisuje nr kk i pesel a tu że nie ma takiego użytkownika ;|
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
źle wpisujesz.19HKS20 pisze:Powiedzcie mi dlaczego nie mogę się zalogować by kupić bilet online?
- ch-R
Powiedz ile znosz ludzi co nie mają internetu ?OLSZA pisze:Bo skad maja to wiedziec, niy kozdy mo internet, zreszta reklama na stronceyno... szkoda slow. to nawet cidry i polonia reklamuje sie w tvbus.....no ale Nos niestac....
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi