Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ruchfans
Kontakt:

Re: Działania marketingowe

#6106 Post autor: ruchfans » 15 kwie 2016, o 13:12

west72 pisze:
Duszello pisze:A moze zmiana firmy sprzetowy bydzie od nowego sezonu.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Nie liczył bym na to ..sklep i grzybek świecą pustkami byłem dziś bo chciałem kupić prezent dla bracika ,pytałem co takie słabe zatowarowanie i dostałem odpowiedź ,że nie prędko to się zmieni bo nie ma kasy a pożyczka z miasta choć jeszcze nie wpłyneła już rozdysponowana :( .Mają być jakieś dwa nowe wzory koszulek (trykotek)ale nie wiadomo kiedy i nie wiadomo jaka rozmiarówka.Szalików chyba z 10 w sumie na półkach ,naprawdę słabo to wszystko wygląda :( jak na klub z taką marką.............
Inną rzeczą może być to, że kończy się sezon. Wie ktoś do kiedy jest umowa z adidasem? Może będzie zmiana i czekają na podpisanie nowej umowy. Ludzie na koniec sezonu raczej nie kupują rzeczy ze starej kolekcji tylko czekają na nową.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

viperR
Kontakt:

#6107 Post autor: viperR » 15 kwie 2016, o 17:45

ruchfans pisze:
west72 pisze:

Nie liczył bym na to ..sklep i grzybek świecą pustkami byłem dziś bo chciałem kupić prezent dla bracika ,pytałem co takie słabe zatowarowanie i dostałem odpowiedź ,że nie prędko to się zmieni bo nie ma kasy a pożyczka z miasta choć jeszcze nie wpłyneła już rozdysponowana :( .Mają być jakieś dwa nowe wzory koszulek (trykotek)ale nie wiadomo kiedy i nie wiadomo jaka rozmiarówka.Szalików chyba z 10 w sumie na półkach ,naprawdę słabo to wszystko wygląda :( jak na klub z taką marką.............
Inną rzeczą może być to, że kończy się sezon. Wie ktoś do kiedy jest umowa z adidasem? Może będzie zmiana i czekają na podpisanie nowej umowy. Ludzie na koniec sezonu raczej nie kupują rzeczy ze starej kolekcji tylko czekają na nową.
czyli z prezentem mom czekać na nowy sezon tak bo się być może kolekcja skończy :zdegustowany: ?
jest jeszcze coś takiego jak outlet, w przypadku zmiany kolekcji..

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#6108 Post autor: Radvan138 » 16 kwie 2016, o 23:52

ruchfans pisze:
west72 pisze:

W normalnym klubie umowa z nowym dostawca sprzetu maja podpisano juz przed koncem sezonu i zaczyno sie sprzedaz nowych tresek. Czasem jest tak ze ost szpil graja juz we wzorach na nowy sezon. Przewaznie prezentacja nowych tresek to je wydarzenie i jakos tam prezentacja. Ale u nos zawsze musi byc pod inaczej. Ale co sie dziwic jak na nadrok na tresce cza czekac 2 dni czasem duzej a za sponsors glownego sie dodatkowo doplaco. To chyba mu powinno zalezec zeby byl na kozdej kupionej tresce ...

pedro-sbl
Kontakt:

#6109 Post autor: pedro-sbl » 17 kwie 2016, o 01:02

Duszello pisze:Niech Ultrasi zatowaruja ten sklep i grzybek. Bedzie pękoł w szwach a i klubowi cos wpadnie do skarbonki.

Podejrzewom, ze niyjedyn ultras prowadzilby geszeft duzo sprawniyj eli niyudacznik smagor. Pora razy zech zrobiol porownanie szel zech przed szpilem roz do oficjalnego sklepu roz do frontala. W sklepie pora osob, u frontala za***ane mimo, ze sprzedowo bez oficjalnyj eRki.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#6110 Post autor: Duszello » 17 kwie 2016, o 09:19

pedro-sbl pisze:
Duszello pisze:Niech Ultrasi zatowaruja ten sklep i grzybek. Bedzie pękoł w szwach a i klubowi cos wpadnie do skarbonki.

Podejrzewom, ze niyjedyn ultras prowadzilby geszeft duzo sprawniyj eli niyudacznik smagor. Pora razy zech zrobiol porownanie szel zech przed szpilem roz do oficjalnego sklepu roz do frontala. W sklepie pora osob, u frontala za***ane mimo, ze sprzedowo bez oficjalnyj eRki.
No jo wiem dlatego zech to napisoł . Bo trocha wstyd jak idziesz na Wolka a tam wiater wieje.

marek79
Kontakt:

#6111 Post autor: marek79 » 17 kwie 2016, o 09:38

Duszello pisze:
pedro-sbl pisze:

No jo wiem dlatego zech to napisoł . Bo trocha wstyd jak idziesz na Wolka a tam wiater wieje.

Jo by noy byl tego taki pewiyn

Awatar użytkownika
Bartorus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6112 Post autor: Bartorus » 17 kwie 2016, o 19:20

Jak do połowy prezentacji odnowionego adlera byłem pozytywnie zaskoczony to po tym jak wsadzono te "efekty specjalne" to po prostu umarłem ze śmiechu. Szkoda bo zmarnowało to resztę roboty.

True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6113 Post autor: True Blue » 17 kwie 2016, o 19:34

Mnie sie tyn Adler w ogóle niy widzi. To mo być atrakcjo do bajtli czy straszydło? Dejcie sie spokój.
ZAWSZE NIYBIESKI

marek79
Kontakt:

#6114 Post autor: marek79 » 17 kwie 2016, o 20:03

A tyn co tera je to bajtli przyciongo?

Czorny, w obwislym stroju wyglondo jak siedym niyszczynsc.

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6115 Post autor: Roch1920 » 17 kwie 2016, o 20:59

Nowemu brakuje ino dziary PF. Mnie to filmik sie podobo. :P

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#6116 Post autor: Biszkopt » 17 kwie 2016, o 22:45

Bartorus pisze:Jak do połowy prezentacji odnowionego adlera byłem pozytywnie zaskoczony to po tym jak wsadzono te "efekty specjalne" to po prostu umarłem ze śmiechu. Szkoda bo zmarnowało to resztę roboty.
I właśnie o to chodziło! :D Maskotki klubowe od tego są :D
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...

Lukas89
Kontakt:

#6117 Post autor: Lukas89 » 18 kwie 2016, o 00:00

Maskotki klubowe są od tego, żeby chodzić po stadionie, robić zdjęcia z dziećmi, brać udział w zabawie z nimi, "podgrzewać" doping, ja już dzieckiem nie jestem, dzieci nie mam to w sumie nie wiem jaki będzie odbiór "odświeżonego" Adlera, ale trochę mnie zastanawia czy ta maskotka tak powinna wyglądać. W środku maskotki może być najspokojniejszy człowiek w Chorzowie, ale na zewnątrz to wygląda jakby ten Adler nie dość, że był mocno wkurzony to jeszcze był na sterydach, nie wiem czy taki miał być zamysł.

Ale może się czepiam.
Magister_Mag pisze:Nowemu brakuje ino dziary PF.
No właśnie, tylko czy "od tego maskotki są" też?
Obrazek

Darkaras

#6118 Post autor: Darkaras » 18 kwie 2016, o 16:38

Obrazek

maskotki raczej nie mają groźnych wyrazów twarzy nawet "byk" od Chicago wygląda tak ;) Dla mnie totalne nieporozumienie jest to że nasz Orzeł ma zęby, czy ktoś ku*** widział kiedyś ptaka z zębami?

pedro-sbl
Kontakt:

#6119 Post autor: pedro-sbl » 18 kwie 2016, o 16:47

Bydzie robil selekcja do mlodyj PF. W koncu my som fabryk chuliganow. Mie sie sam podobo lepszy niz obecnie.

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Kibic1983
Kontakt:

#6120 Post autor: Kibic1983 » 18 kwie 2016, o 17:03

Darkaras pisze:Obrazek

maskotki raczej nie mają groźnych wyrazów twarzy nawet "byk" od Chicago wygląda tak ;) Dla mnie totalne nieporozumienie jest to że nasz Orzeł ma zęby, czy ktoś ku*** widział kiedyś ptaka z zębami?
Ewolucja człowieku ewolucja :P

ODPOWIEDZ