Sponsorzy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
na oficjalnej w rubryce parterzy pojawili się biuro steward security grup i evergroup. Wie ktoś coś co to za jedni?
-
- Kontakt:
Na mecze chodzisz?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
chodza. Wiem że co to za firmy ino czy co bydom dować czy ino usługi świadczyć
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w wersji optymistycznej płacą za reklamę i dodatkowo świadczą usługi, jakiś geld zostaje u nas
w wersji neutralnej świadczą usługi za reklamę
w wersji pesymistycznej, nie płaciliśmy im na usługi i zgodzili się na reklamę w części rozliczenia
w wersji neutralnej świadczą usługi za reklamę
w wersji pesymistycznej, nie płaciliśmy im na usługi i zgodzili się na reklamę w części rozliczenia
szymonswobo pisze:chodza. Wiem że co to za firmy ino czy co bydom dować czy ino usługi świadczyć
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
steward security grup to firma ochroniarska - chyba od Hermanowicza
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za nami pierwsza część rozgrywek Ekstraklasy. Dziękujemy za Waszą obecność na meczach przy Cichej, zwłaszcza za wsparcie "Niebieskich" w kończącym rok spotkaniu z Wisłą Kraków.
Wysoką frekwencję udało się zbudować także dzięki www.evergroup.com.pl, która oplakatowała śląskie miasta.
Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia wiosną!
Wysoką frekwencję udało się zbudować także dzięki www.evergroup.com.pl, która oplakatowała śląskie miasta.
Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia wiosną!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiosną, bo to ostatnia wiosna w ekstraklasie...
-
- Kontakt:
Otwiyrej szampanAdam1983 pisze:Wiosną, bo to ostatnia wiosna w ekstraklasie...
- Wapel
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a gdzie jest Darek?!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja swojego czasu również w gronie kilku partnerów biznesowych rozmawiałem o podobnej kwestii. W sytuacji zdrowego podejścia znalazłbym między dwóch a trzech mini akcjonariuszy, którzy mogliby wesprzeć klub kwotami do kilkudziesięciu tysięcy rocznie lub zostać mniejszościowymi akcjonariuszami tylko ze względu na szacunek do ich ukochanego klubu.Lysy pisze:Rok temu proponowałem w klubie moje kontakty i zaintereoswanie ze strony WASKO. Kasa może nie powalająca na kolana ale zawsze coś. Zostałem w klubie zlekceważony . Wyglądało to jakby się czegoś bali??? W grę wchodziło jakieś roczne na próbe sponsorowanie .ZAsugerowałem im to bo pytali dlaczego w Chorzowie reklamuje się Bumar.Z pewną Panią nawet nie dało się spokojnie pogadać bo ciągle nie miała czasu. Podobnie jak na promocję klubu na imprezie w Spodku. Moim zdaniem Szefowa marketingu Pani Ch. szkodzi naszemu klubowi bardziej niż pomaga. Dobrze wychodzi jej tylko gwiazdorzenie. Rozmowa na temat naszego stadionu i jego ew. budowy zwaliła mnie z nóg. Totalna polewka z kibiców którym zależy na C6 i kpiny z nowego stadionu. Przed Świętami rozmawiałem właśnie z osobą z WAsko ,która chciała wejść w nasz klub z biznesem. Dziękuje opatrzności ,że nie dał mi się namówić na Smagorowicza. A mnie od czasu sprawy pewnych rozmów związanych z Ruchem(panią Ch.) i poważnymi osobami ze świata kultury w naszym województwie jest wstyd za poziom jaki reprezentuje w kontaktach z firmami ta Pani. Moim zdaniem kolejna porażka. Tylko Danusia Drabik prezentowała poziom i walczyła o Ruch. Te sosnowiecko dąbrowsko-będzińskie wydry powinny jak najszybciej wy***przać z Ruchu. Niech sobie Pani Ch. w zaglębiu sosnowiec polansuje. tam jej miejsce. Tam może będzie walczyć o swoje.

- OSH
- Kontakt:
Tak jak w calym tym kraju, miernoty pousadawiali sie na stanowiskach i patrzom na kozdego co by chciol cos zrobic na wroga. Bo moze ktos ich wysiudo albo przekrety wylezom na jaw. I co potym taki mo robic jak juz sie przyzwyczil do luksusow?