Kkubicki pisze:Niektorzy od Cwielonga to juz wymagaja niewiadomo czego:? Bo takie odnioslem wrazenie czytajac np. plusy i minusy.
PEPE wykonuje calkiem dobra robote, duzo szarpie, potrafi przytrzymac i poszanowac pilke, dobrze podac... A ze mu jeszcze brakuje troche pewnosci siebie? Dzieki takiej nawet malo skladnej szarpaninie wiecej miejsca maja Biza z Mariuszem...
Tymczasem Musial przeciwko Mlawie unikal jak mogl pojedynkow 1 na 1, pilka go chyba parzyla bo natychmiastowo oddawal ja do tylu. Wystarczy porownac obu tych chlopakow.
Tak czy inaczej wole 18-latka z Chorzowa, ktory strzeli moze 3 bramki na sezon, ale po zmarnowaniu okazji schodzi ze lzami w oczach niz obcokrajowca lub nawet jakiegos gorola (nie wszyscy!), ktory po wspanialym poczatku ubieglego sezonu zaczal co chwila upominac sie o kase, efekty pozaboiskowych spraw odbily sie na murawie, a po jednej rundzie i tak zmienil barwy... O kim byla mowa? Kazdy sie domysli...
Aha. I na razie to mamy zakaz transferowy. Trzeba splacic wielu wierzycieli w postaci klubow, pilkarzy i trenerow. To jest potrzeba chwili, ktora trzeba bedzie wykonac tej zimy, najpewniej bez pieniedzy jakiegos zagranicznego sponsora. Nie chce mi sie wierzyc, aby juz teraz jakis koncern wchodzil w klub. Zapewne poczeka on na rozwoj sytuacji tutaj...
Mosz racja i co więcej, Ci tych co postawili zamiast plusa krzyżyk na Pepe jest wielu, nie dziwię się młokosom, że wymagają od niego nie wiem co, ale na meczu z Kolporterem był facet po pięcdziesiątce i przez cały mecz jechał na Pepe, że jest gwiazdor, że jest daremny i cały czas porównywał go oczywiście na niekorzyść z Guciem, co jest zrozumiałe ale nie wiem czy tak się powinien zachowywać kibic, co sadząc po wieku niejedno już widział. Tak trudno zrozumieć, że w wieku Pepe tylko kilku zawodników na świecie miało ustabilizowaną, wielką formę, a normalną rzeczą są jej wahania. Czegoś takiego można wymagać od zawodnika w wieku np.28 lat ale nie od młokosa.