Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
-
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
Mimo wszystko dzięki bo jednak na końcu tych wszystkich sporów i tarć był Ruch i jego dobro. Za darmo chyba vice nie robił bo o ile dobrze pamiętam sam tu podał kwotę wynagrodzenia.. no ale olać to już bo to historia.. my kibice musimy być czujni a na pewno bardziej od Weli.. aż samo ciśnie się ulubione hasło vice że po owocach ich poznacie.. z tym że dodam trochę wiecej : Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami7. 16 Poznacie ich po ich owocach.
PozdRawiam

- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie nie zebym cos mial do goscia ale niedlugo mu jaja wylizecie. Jeszcze nie tak dawno nawet nie przypomne jak go wyzywaliscie. Takze ten.. Po pisowni i szybkiej zmianie feontu wnioskuje ze co poniiektorzy maja tu z 15 lat. Z mojej strony Wela nie bede dZiekowac za wiez z kibicami bo jej nie bylo. Nigdy nie ospowiadalea na zadane pytania. Dzieki za sponsora itd.. Ale tak serio to dzieki za wprowadzenie troche kreatywnosci w ten klub. 3m sie.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
P Waszczuk, to bardzo barwna postać , a spory , wymiana zdań , niekiedy bardzo ostra dyskusja to dowód tego że chłopowi i nam zależało na wywarciu wpływu...na to bagno jakim jest SA .
Napisałem kiedyś że prezes nie zna dnia ani godziny odwołania z funkcji, życie...
Nie wiem czy '"nowy " podoła w pisaniu piosenek po nocach , dobrych medialnych wpisach, wsadzaniu ręki do mrowiska... jakim jest forum i obecności wśród kibiców.
Smutne jest to że zaś bedziemy czekać 100 dni na efekty... a to niestety będzie już w 2020 !!!!
Napisałem kiedyś że prezes nie zna dnia ani godziny odwołania z funkcji, życie...
Nie wiem czy '"nowy " podoła w pisaniu piosenek po nocach , dobrych medialnych wpisach, wsadzaniu ręki do mrowiska... jakim jest forum i obecności wśród kibiców.
Smutne jest to że zaś bedziemy czekać 100 dni na efekty... a to niestety będzie już w 2020 !!!!
-
- Kontakt:
Ja też w sumie nie wiem co powiedzieć, bo fajnie pan sobie odpisujeWela pisze: ↑10 paź 2019, o 17:58Mirosław 1920 i Inksi Roztomili, aż nie wierzę, w to co czytam. Takie słowa po 3 miesiącach od Fanów Niebieskich, to kolejny dla mnie zaszczyt...Miroslaw1920 pisze: ↑10 paź 2019, o 17:36Dziękuję bo wiem ,że to był ciężki czas dla Ciebie i jeszcze cięższy dla Ruchu,teraz widać malutkie światełko w tunelu i to też duża Twoja zasługa. Teroz wym co to ino wojok strzymie tako presa na siebie. No to widzymy sie na szpilu.
Nie wiem co mam powiedzieć...
Dziękuję Wam za te dobre słowo.
Dalej będę pracować na Wasz szacunek, uznanie i zaufanie...
I widzymy sie na grillu w sprawie stadionu![]()
pyRsk Niybieskie Braciki![]()

Fakt, wysyp zielonych ludzików za pana wiceprezesury przybrał niespotykana skalę

Ale mimo wszystko jakąś tam sympatię pan tam uzyskał, bo mimo wszystko był to jedyny przypadek, gdzie dotychczasowy członek zarządu raczył kontaktować się tu z kibicami. Mimo wszystko zastanowiłbym się , czy nie zostawić pana, bo należysz do tych osób, które wyrzucone zza drzwi, wchodzą oknem. No cóż, życzę powodzenia i widzimy sie na szpilu

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Boję się żebyśmy nie skonczyli jak Wisła- ta u władzy, nie sportowa. Weli wypada podziękować za genialną akcje podtrzymania trupa i ze mu się chciało coś w tym kierunku BEZINTERESOWNIE zrobić! Brawo!!!
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Coś się kończy, coś zaczyna, szkoda bo było trochę weselej w tym smutnym jak pi.zda mieście 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
mam właśnie takie odczucie - ośmielił się skrytykować czy też stanąć po naszej stronie w sprawie stadionu - Kolata go skreślił.
Jak tak sobie myślę to porównując do poprzednich prezesów Patemana, Chrapka, o których chyba nikt nie może powiedzieć jednego dobrego słowa Wela był zaangażowany, medialny i to jego ogromne plusy. Smagor jest oczywiście niejednoznaczną postacią bo obok sukcesów sportowych życiem na kredyt zniszczył ten klub.
Jaki będzie Siemianowski? Ja go pamiętam jako drugoplanowego zawodnika, nie zapadł mi w pamięcie żaden jego wyczyn na plus czy minus.
Oby to nie była zbyt głęboka woda szczególnie że jest sam.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Trzeba mu pomagać. Nie mam zielonego pojęcia na temat jego kompetencji z dziedziny zarządzania i finansów, po prostu nie znam go z tej strony. Za to jego olbrzymia wiedza, wyczucie, praca oraz cechy charakteru (od pierwszego kontaktu daje się lubić) dały już w przeszłości Ruchowi dobre pieniądze z transferów. Dzięki niemu pozyskiwaliśmy zawodników, z których potem był dobry pieniądz (co się potem z tymi pieniędzmi działo, to już inny temat). Jestem na 100% pewny, że już ma w głowie listę takich chłopaków rozłożoną na kilka następnych lat. I to jest jego BARDZO SILNA strona. Nic nie wiem o jego zdolnościach w pozostałych obszarach działalności klubu typu marketing, kontakty z mediami, z biznesmenami, politykami, finanse, prawo powszechne i związkowe. Trzy lata na stanowisku dyrektora to już coś. Przypuszczam, że potrzebna mu będzie nasza pomoc.
jak to nie? Zej**bał finezyjną kose nijakiemu Adamowi Kuczowi na Bukowej centralnie pod ich główną trybuną

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Aveni1920
- Kontakt:
Czemu nie mógł zostać jako wiceprezes ? Jeszcze będzie go brakować coś czuje
Łowcy cy9anów
-
- Kontakt:
Kilka razy powiedział, że to decyzja wymuszona przez prezydenta za kare za udział w poprzedniej demonstracji w sprawie stadionu. To by się chyba zgadzało, bo został odwołany w tym samym dniu, w którym odbyła się kolejna demonstracja.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
czyli kasa kasa kasa.
czyżby warunkiem uznania wykonania zadań promocji było odwołanie człowieka ze stołka bo się pojawił w miejscu w którym go nie powinno być ?
czyżby warunkiem uznania wykonania zadań promocji było odwołanie człowieka ze stołka bo się pojawił w miejscu w którym go nie powinno być ?
-
- Kontakt:
Do Kotali mamy pretensje w sprawie stadionu, kłamie już w chwili gdy nabiera powietrza żeby coś powiedzieć. Natomiast patrząc z drugiej strony, prezes Ruchu i prezydent Chorzowa powinni w teorii być partnerami, tymczasem jeden z nich wrzeszczy do mikrofonu pod oknami drugiego. Ciężko po czymś takim usiąść do stołu i normalnie rozmawiać. Nie ma się więc co dziwić, ale nie zapominać jednocześnie jak doszło do tego konfliktu.
-
- Kontakt:
można prowadzic rozkminę czy już na demonstracji był byłym wice prezesem czy jeszcze urzędującym 
sorry za off'a

sorry za off'a
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy myślołech, że to kiedyś powiem, ale: DZIYNKI WELA!
ZAWSZE NIYBIESKI