Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
fcb1920
Kontakt:

Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

#601 Post autor: fcb1920 » 10 paź 2019, o 19:32

Mimo wszystko dzięki bo jednak na końcu tych wszystkich sporów i tarć był Ruch i jego dobro. Za darmo chyba vice nie robił bo o ile dobrze pamiętam sam tu podał kwotę wynagrodzenia.. no ale olać to już bo to historia.. my kibice musimy być czujni a na pewno bardziej od Weli.. aż samo ciśnie się ulubione hasło vice że po owocach ich poznacie.. z tym że dodam trochę wiecej : Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami7. 16 Poznacie ich po ich owocach. 😉 PozdRawiam

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#602 Post autor: somebody_correct » 10 paź 2019, o 19:44

Ludzie nie zebym cos mial do goscia ale niedlugo mu jaja wylizecie. Jeszcze nie tak dawno nawet nie przypomne jak go wyzywaliscie. Takze ten.. Po pisowni i szybkiej zmianie feontu wnioskuje ze co poniiektorzy maja tu z 15 lat. Z mojej strony Wela nie bede dZiekowac za wiez z kibicami bo jej nie bylo. Nigdy nie ospowiadalea na zadane pytania. Dzieki za sponsora itd.. Ale tak serio to dzieki za wprowadzenie troche kreatywnosci w ten klub. 3m sie.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

TheEnd2
Kontakt:

#603 Post autor: TheEnd2 » 10 paź 2019, o 20:02

P Waszczuk, to bardzo barwna postać , a spory , wymiana zdań , niekiedy bardzo ostra dyskusja to dowód tego że chłopowi i nam zależało na wywarciu wpływu...na to bagno jakim jest SA .
Napisałem kiedyś że prezes nie zna dnia ani godziny odwołania z funkcji, życie...
Nie wiem czy '"nowy " podoła w pisaniu piosenek po nocach , dobrych medialnych wpisach, wsadzaniu ręki do mrowiska... jakim jest forum i obecności wśród kibiców.

Smutne jest to że zaś bedziemy czekać 100 dni na efekty... a to niestety będzie już w 2020 !!!!

orbiter
Kontakt:

#604 Post autor: orbiter » 10 paź 2019, o 20:25

Wela pisze:
10 paź 2019, o 17:58
Miroslaw1920 pisze:
10 paź 2019, o 17:36
Dziękuję bo wiem ,że to był ciężki czas dla Ciebie i jeszcze cięższy dla Ruchu,teraz widać malutkie światełko w tunelu i to też duża Twoja zasługa. Teroz wym co to ino wojok strzymie tako presa na siebie. No to widzymy sie na szpilu.
Mirosław 1920 i Inksi Roztomili, aż nie wierzę, w to co czytam. Takie słowa po 3 miesiącach od Fanów Niebieskich, to kolejny dla mnie zaszczyt...
Nie wiem co mam powiedzieć...

Dziękuję Wam za te dobre słowo.
Dalej będę pracować na Wasz szacunek, uznanie i zaufanie...

I widzymy sie na grillu w sprawie stadionu 😉

pyRsk Niybieskie Braciki 😉
Ja też w sumie nie wiem co powiedzieć, bo fajnie pan sobie odpisuje :D :D :D
Fakt, wysyp zielonych ludzików za pana wiceprezesury przybrał niespotykana skalę :D
Ale mimo wszystko jakąś tam sympatię pan tam uzyskał, bo mimo wszystko był to jedyny przypadek, gdzie dotychczasowy członek zarządu raczył kontaktować się tu z kibicami. Mimo wszystko zastanowiłbym się , czy nie zostawić pana, bo należysz do tych osób, które wyrzucone zza drzwi, wchodzą oknem. No cóż, życzę powodzenia i widzimy sie na szpilu :)
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

Fazid
Kontakt:

#605 Post autor: Fazid » 10 paź 2019, o 20:28

Boję się żebyśmy nie skonczyli jak Wisła- ta u władzy, nie sportowa. Weli wypada podziękować za genialną akcje podtrzymania trupa i ze mu się chciało coś w tym kierunku BEZINTERESOWNIE zrobić! Brawo!!!

Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#606 Post autor: RNK95 » 10 paź 2019, o 20:33

Coś się kończy, coś zaczyna, szkoda bo było trochę weselej w tym smutnym jak pi.zda mieście ;)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#607 Post autor: Ozor » 10 paź 2019, o 20:59

Obrazek :ok:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#608 Post autor: 19r20 » 11 paź 2019, o 08:36

wojt pisze:
10 paź 2019, o 15:53

Może Wela w oczy ko(tal)le.
mam właśnie takie odczucie - ośmielił się skrytykować czy też stanąć po naszej stronie w sprawie stadionu - Kolata go skreślił.

Jak tak sobie myślę to porównując do poprzednich prezesów Patemana, Chrapka, o których chyba nikt nie może powiedzieć jednego dobrego słowa Wela był zaangażowany, medialny i to jego ogromne plusy. Smagor jest oczywiście niejednoznaczną postacią bo obok sukcesów sportowych życiem na kredyt zniszczył ten klub.
Jaki będzie Siemianowski? Ja go pamiętam jako drugoplanowego zawodnika, nie zapadł mi w pamięcie żaden jego wyczyn na plus czy minus.

Oby to nie była zbyt głęboka woda szczególnie że jest sam.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

scaneRboy
Kontakt:

#609 Post autor: scaneRboy » 11 paź 2019, o 08:50

19r20 pisze:
11 paź 2019, o 08:36
Jaki będzie Siemianowski? Ja go pamiętam jako drugoplanowego zawodnika, nie zapadł mi w pamięcie żaden jego wyczyn na plus czy minus.

Oby to nie była zbyt głęboka woda szczególnie że jest sam.
Trzeba mu pomagać. Nie mam zielonego pojęcia na temat jego kompetencji z dziedziny zarządzania i finansów, po prostu nie znam go z tej strony. Za to jego olbrzymia wiedza, wyczucie, praca oraz cechy charakteru (od pierwszego kontaktu daje się lubić) dały już w przeszłości Ruchowi dobre pieniądze z transferów. Dzięki niemu pozyskiwaliśmy zawodników, z których potem był dobry pieniądz (co się potem z tymi pieniędzmi działo, to już inny temat). Jestem na 100% pewny, że już ma w głowie listę takich chłopaków rozłożoną na kilka następnych lat. I to jest jego BARDZO SILNA strona. Nic nie wiem o jego zdolnościach w pozostałych obszarach działalności klubu typu marketing, kontakty z mediami, z biznesmenami, politykami, finanse, prawo powszechne i związkowe. Trzy lata na stanowisku dyrektora to już coś. Przypuszczam, że potrzebna mu będzie nasza pomoc.

19r20 pisze:
11 paź 2019, o 08:36
jego wyczyn na plus.
jak to nie? Zej**bał finezyjną kose nijakiemu Adamowi Kuczowi na Bukowej centralnie pod ich główną trybuną :)
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Aveni1920
Kontakt:

#610 Post autor: Aveni1920 » 11 paź 2019, o 08:57

Czemu nie mógł zostać jako wiceprezes ? Jeszcze będzie go brakować coś czuje
Łowcy cy9anów

scaneRboy
Kontakt:

#611 Post autor: scaneRboy » 11 paź 2019, o 09:05

Kilka razy powiedział, że to decyzja wymuszona przez prezydenta za kare za udział w poprzedniej demonstracji w sprawie stadionu. To by się chyba zgadzało, bo został odwołany w tym samym dniu, w którym odbyła się kolejna demonstracja.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

viperR
Kontakt:

#612 Post autor: viperR » 11 paź 2019, o 09:07

czyli kasa kasa kasa.
czyżby warunkiem uznania wykonania zadań promocji było odwołanie człowieka ze stołka bo się pojawił w miejscu w którym go nie powinno być ?

scaneRboy
Kontakt:

#613 Post autor: scaneRboy » 11 paź 2019, o 09:18

Do Kotali mamy pretensje w sprawie stadionu, kłamie już w chwili gdy nabiera powietrza żeby coś powiedzieć. Natomiast patrząc z drugiej strony, prezes Ruchu i prezydent Chorzowa powinni w teorii być partnerami, tymczasem jeden z nich wrzeszczy do mikrofonu pod oknami drugiego. Ciężko po czymś takim usiąść do stołu i normalnie rozmawiać. Nie ma się więc co dziwić, ale nie zapominać jednocześnie jak doszło do tego konfliktu.

viperR
Kontakt:

#614 Post autor: viperR » 11 paź 2019, o 09:49

można prowadzic rozkminę czy już na demonstracji był byłym wice prezesem czy jeszcze urzędującym ;)
sorry za off'a

True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#615 Post autor: True Blue » 11 paź 2019, o 09:50

Niy myślołech, że to kiedyś powiem, ale: DZIYNKI WELA!
ZAWSZE NIYBIESKI

Zablokowany