Spotkanie z piłkarzami i prezydentem
Przestańcie się wyżywać na Koplu. Facet stanął i uczciwie powiedział na stadion nie ma pieniędzy. Koniec kropka. Nie wiem po co te frustracje. Jak się ma 200 tyś. złotych to się stadionu nie wybuduje, a jak same kozaki są tu na forum to już proszę zróbcie ściepe na 40 milionów i po krzyku.
Ogrzewana murawa. Po huhu robić ją na Cichej jak będzie na Śląskim? Już nie przesadzajcie, że to taki problem na 2 szpile w sezonie wybrać się na Śląski. Jakoś jak graliśmy z Interem ani jeden nie darł r***, tylko wszyscy łazili dumni, że Ruch gra na chorzowskim gigancie.
Chopcy nie bijcie piany bo szkoda czasu na fandzolenie.
Ogrzewana murawa. Po huhu robić ją na Cichej jak będzie na Śląskim? Już nie przesadzajcie, że to taki problem na 2 szpile w sezonie wybrać się na Śląski. Jakoś jak graliśmy z Interem ani jeden nie darł r***, tylko wszyscy łazili dumni, że Ruch gra na chorzowskim gigancie.
-
- Kontakt:
A Ty sie dobrze czujeszkleyu pisze:Przestańcie się wyżywać na Koplu. Facet stanął i uczciwie powiedział na stadion nie ma pieniędzy. Koniec kropka. Nie wiem po co te frustracje. Jak się ma 200 tyś. złotych to się stadionu nie wybuduje, a jak same kozaki są tu na forum to już proszę zróbcie ściepe na 40 milionów i po krzyku.

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- swce
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
no nic, zastanow sie co godosz... mie zawodzo szpilanie na śląskim! RUCH JE NA CICHEJ 6 a niy kajs na ślonskim! tam niych sie reprezyntacja gro abo jehowy robiom te swoje zloty :lol: chyba Kopel sie nie umi pogodzic z tym ze Chorzów sie nie liczy w walce o EURO '08mike świony pisze:Dobra ale co wom przeszkadzo szpilanie na Ślonskim???????? fajny wielki stadion a tyn nosz hasioczek to co.... rozumia tradycja ale bez przesady!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
powiedz mi wiela ty mosz lot ze takie gupoty piszesz, wogole stary jak mozesz napisac o Cichej 6 HASIOKmike świony pisze:Dobra ale co wom przeszkadzo szpilanie na Ślonskim???????? fajny wielki stadion a tyn nosz hasioczek to co.... rozumia tradycja ale bez przesady!

szkoda godki ma takich ludzi
ps wola przyłazic na ten jak to nazwałes HASIOK i siedziec cały szpil na płocie niz
isc na slaski i czuc sie jak na meczu byłej Amiki

Ktoś tu napisoł, że Śląski mo być wyłączony z organizacji imprez sportowych bo bydom robić zadaszynie, to jo sie pytom jakim cudem miołby tam grać Ruch?.Po prostu jestech wkurzony jak musza wysłuchiwać takich rzeczy, albo miastu zależy na Ruchu abo nie.Niech se odpowiedza na te pytanie.Jeszcze roz powtarzom,że główny problem to teraz podgrzewano murawa, bez tego nie ma licencji i pan Kopel musi to zrozumieć(albo nie musi-okaże się po niedzielnych wyborach).Ta murawa musi być choćby nie wiadomo co.Mnie zastanawio co teraz robią radni, którzy wielce są sympatykami Ruchu, niektórzy są nawet na meczach i to wyjazdowych, co teraz robi pani poseł,która do kampanii wyborczej robiła se zdjęcia w szaliku Ruchu, jakoś o nich cicho.Mom nadzieja, że mieszkańcy Chorzowa, wezną to pod uwaga w niedziela, jo natomiast wezna pod uwaga to przy następnych wyborach parlamentarnych, zaznaczając krzyżyk w innej kratce.
- Patton
- Kontakt:
I gratulacje za transparent Wspolny Chorzow + Wspolny Ruch i spiewy Marek Kopel KS Ruch... Ciekawi mnie, kto sobie robi kampanie w podobno "apolitycznym" klubie!! Wstyd i nic wiecej!! A pieniadze leza na wyciagniecie reki, juz wam Gerhat napisal o tym cos. Najlatwiej powiedziec, ze sie nie da, a jak prezydent miasta jeszcze mowi, ze nie wie co i jak, to powinien sie zajac uprawa warzyw!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- swce
- Kontakt:
przedtem już też ktoś nazwał stadion przy Cichej hasiok! tu nic nie mozna powiedziec bo od razu "wela ty mosz lot ""zastanów sie".........! jak byś zagroł 2 mecze na Ślonskim to co stało by sie coś??????
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokładnie. A już wymiana murawy bez zakładania instalacji grzewczej to zwykłe marnotrastwo społecznych piniyndzy i niych sam głodnych konskow niy ciulo, że ogrzewano jest na Śląskim. Śląski jest w gestii władz wojewodztwa i niych sie kosztym grzonio murawy na Śląskim wojewoda łeb zawraco.Patton pisze:I gratulacje za transparent Wspolny Chorzow + Wspolny Ruch i spiewy Marek Kopel KS Ruch... Ciekawi mnie, kto sobie robi kampanie w podobno "apolitycznym" klubie!! Wstyd i nic wiecej!! A pieniadze leza na wyciagniecie reki, juz wam Gerhat napisal o tym cos. Najlatwiej powiedziec, ze sie nie da, a jak prezydent miasta jeszcze mowi, ze nie wie co i jak, to powinien sie zajac uprawa warzyw!!!
Tera bydom wymieniąc murawa, a za rok bydom ja rwać i robić łogrzywanie bo i tak nos PZPN do tego zmusi. To jest gospodarka !!! Normalnie wypisz wymaluj - polnische wirtschaft.
Kopel ! Auf wiedersein !
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
Co do stadionu Ślaskiego (bo to bol wsumie jedyny argument M.K.) to panie Kopel niech pan se tam som gro razem z reprezentacją, artystami i innymi Małyszami... Miejsce Ruchu jest na Cichej. Ogólnie spotkanie wypadło dobrze, mogły sie podobać próby "gadanio" przez bodjajze Mikiego:)
Wieszanie transparentów 'Wspólny Chorzów + wspólny Ruch = nowy stadion' czy ten drugi o oddawaniu glosów na Kopla i śpiewanie Marek Kopel KS RUCH moim zdaniem żałosne.
Wieszanie transparentów 'Wspólny Chorzów + wspólny Ruch = nowy stadion' czy ten drugi o oddawaniu glosów na Kopla i śpiewanie Marek Kopel KS RUCH moim zdaniem żałosne.
- Patton
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
kleyu pisze:Przestańcie się wyżywać na Koplu. Facet stanął i uczciwie powiedział na stadion nie ma pieniędzy.
jak jo w robocie sie spoznia to mie sie nikt nie pyto wiela bylo korkow po drodze,czy mi sie auto zdu...,abo tinty braklo, ino czymu tak pozno przyjecholech...liczy sie to co zrobia,a nie to ze.... na rondzie bylo ciasno :lol:
Kopel miol czas na to zeby wczesni o tym pomyslec-jakies 16 lot ? ahahah ,ze nie dol rady to juz efekty jego pracy w kierunku-stadion Ruchu.
Ze mu sie nie udalo bo to bo tamto,widocznie slabo sie za to brol,a jako Prezydent mo chyba swoja władza kero by mu pozwolila zrobic cos w ta strona.
Nie sledzilech jego poczynan przez ten okres bo nawet nie mieszkom w Chorzowie ale rachunek na "zimno" jest prosty i ino w ten sposob wyciagom wnioski,a wnioski sa proste-"...mamy porzadny stadion..." :?