PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: west72 » 8 lis 2006, o 10:52

"...shit....u wszystkich wieje pesymizmem...ja tez nie jestem spokojny...Ruch to nie jakis leszcz....mam nadzieje ze Pawełek pokaze sie z dobrej strony....i reszta druzyny...chcialbym zeby nasi zawse wkladali cale serce w gre....
A w sercu mym......Wisełka Kraków"

to powyżej to cytat z forum Wisły.Mimo że są liderem OE czują respekt przed NIEBIESKIMI.Z powodów zawodowych nie moga zoboczyć meczu na żywo ale mom nadzieja że powalczymy.ZAZDROSZCZA TYM CO TAM JADOM -- POWODZENIA
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

adamo_R

#62 Post autor: adamo_R » 8 lis 2006, o 12:18

Wisła - Ruch po blisko trzech latach

Prawie 32 miesiące upłynęły od chwili, gdy obie drużyny spotkały się o ligowe punkty. Teraz są w zupełnie innej roli.
Dla szerokiej rzeszy kibiców obu zespołów to na pewno sentymentalne spotkanie, dla kilku piłkarzy również, wszak mają miłe wspomnienia. A tymczasem niespełna 32 miesiące upłynęło od chwili, gdy obie drużyny spotkały się o ligowe punkty. 16 marca 2003 r. Ruch podejmował Wisłę i przegrał. Teraz Wisła walczy o mistrzostwo, zaś Ruch rywalizuje o odzyskanie miejsca w gronie najlepszych. Stawką dzisiejszego spotkania będzie awans do ćwierćfinału Pucharu Polski.
Od czasu ostatniego spotkania wiele się zmieniło w jednej i drugiej drużynie i tylko na palcach jednej ręki można policzyć zawodników, którzy pamiętają ten występ.

Ze strony wiślaków przede wszystkim jest Marcin Baszczyński, były „niebieski”, występujący od jesieni 2000 r. pod Wawelem. Krakowski obrońca, rodem z Rudy Śląskiej, z sentymentem wspomina czasy gry w chorzowskim zespole. - Mogę tylko powiedzieć, że jako wiślak nie przegrałem z „niebieskimi” i choć to nie będzie spotkanie o ligowe punkty, to równie ważne. Takiemu zespołowi jak my, nie wypada się żegnać z Pucharem Polski na tym szczeblu rozgrywek. Mogę tylko zdradzić, że „Pepe” Piotr Ćwielong bombarduje mnie telefonicznymi sms-ami i odgraża się, że będzie walczył do upadłego

niezniszczalnibozywi
Kontakt:

#63 Post autor: niezniszczalnibozywi » 8 lis 2006, o 12:25

8.03.1596-->kaj mocie stolica
7.11.2006--> kaj mocie Puchar

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: kibol-siem-ce » 8 lis 2006, o 12:27

Dzisioj jest 8,11,2006 :wink:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

piopry

#65 Post autor: piopry » 8 lis 2006, o 13:58

linkaRTS pisze:normalnie będzie, chodzisz na Wisłę to powinieneś takie rzeczy wiedzieć...
Spoko, ale jako 'gosc' jeszcze na Wisle nie bylem :)
Ok, za 4,5h mecz, juz sie skupic na robocie nie mozna ;)
Pozdrowienia i...DO BOJU NIEBIESCY !

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: wojt » 8 lis 2006, o 14:03

Przypominom wszystkim wybierającym się na mecz zebyśmy nie zapomnieli "pozdrowić" naszego "dobroczyńcę" zasiadajacego w S.A. Wisły, Krystiana R.

kolend

#67 Post autor: kolend » 8 lis 2006, o 14:06

wojt pisze:Przypominom wszystkim wybierającym się na mecz zebyśmy nie zapomnieli "pozdrowić" naszego "dobroczyńcę" zasiadajacego w S.A. Wisły, Krystiana R.
w niekoniecznie miłych słowach :lol:

czaRceli
Kontakt:

#68 Post autor: czaRceli » 8 lis 2006, o 14:15

Dla tych co nie mogą jechać , a chcą zobaczyć mecz na dużym telebimie to znajomy który zakupił z tej okazji dzisiaj paltforme N zaprasza chetnych do swojej knajpy w Katoiwcach.
ps dokładny adres tylko na priw
pozdrawiam

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#69 Post autor: L.G » 8 lis 2006, o 14:20

marc pisze:Dla tych co nie mogą jechać , a chcą zobaczyć mecz na dużym telebimie to znajomy który zakupił z tej okazji dzisiaj paltforme N zaprasza chetnych do swojej knajpy w Katoiwcach.
pozdrawiam
?? to po to zakupioł do kanjpy zeby w tajymnicy to trzimać ? Konspiracyjno knajpa, no no
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

czaRceli
Kontakt:

#70 Post autor: czaRceli » 8 lis 2006, o 14:32

łowca a chcesz oglądając spokojnie szpil zeby ci jakos Gks wjechała. kto chce wiedziec to wystarzy na priw zagadac i masz info (tu przynajmi wiem komu daje namiary)

Awatar użytkownika
karolinka
Kontakt:

#71 Post autor: karolinka » 8 lis 2006, o 14:32

łowca goroli pisze:
marc pisze:Dla tych co nie mogą jechać , a chcą zobaczyć mecz na dużym telebimie to znajomy który zakupił z tej okazji dzisiaj paltforme N zaprasza chetnych do swojej knajpy w Katoiwcach.
pozdrawiam
?? to po to zakupioł do kanjpy zeby w tajymnicy to trzimać ? Konspiracyjno knajpa, no no
:lol: :lol: :lol:
:roll:

DjMaciar
Kontakt:

#72 Post autor: DjMaciar » 8 lis 2006, o 14:37

Ciezki mecz ale jak sie chopcy zmobilizuja to moze byc niespodzianka
SZKODA ZE TO NIE FINAL PP :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Lizak

#73 Post autor: Lizak » 8 lis 2006, o 14:45

Na początku gratulacje za pozycje w II lidze. Czekamy na Was "niebiescy"w OE.
Szczerze mówiąc to będziecie mieć baaardzo ciężko i raczej 4-0 to najmniejszy wymiar kary. Mimo tego, że Wasza drużyna jest coraz silniejsza nie ma większych szans z Białą Gwiazdą.
mimo wszystko życzę powodzenia i mam nadziej, że będzie to dobry mecz.
Pozdro

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#74 Post autor: L.G » 8 lis 2006, o 14:46

marc pisze:łowca a chcesz oglądając spokojnie szpil zeby ci jakos Gks wjechała. kto chce wiedziec to wystarzy na priw zagadac i masz info (tu przynajmi wiem komu daje namiary)
sorry, jakoś to do mie niy dociyro. Łostatnio bołżech w knajpie w Zobrzu lecioł szpil Widzew Legia i kurde żabole niy wjechali.
Zresztą jak poznosz czy jakiś dospel niy napisoł do Ciebie na priv ? Abo co zrobicie jak w trakcie transmisji jakiś dospel wlezie na piwo ?. No chyba, że obowiązują jakes karnety.
Za zaproszynie dziynkuja ale do 21 robia
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Lukas89
Kontakt:

#75 Post autor: Lukas89 » 8 lis 2006, o 14:48

Lizak pisze:Na początku gratulacje za pozycje w II lidze. Czekamy na Was "niebiescy"w OE.
Szczerze mówiąc to będziecie mieć baaardzo ciężko i raczej 4-0 to najmniejszy wymiar kary. Mimo tego, że Wasza drużyna jest coraz silniejsza nie ma większych szans z Białą Gwiazdą.mimo wszystko życzę powodzenia i mam nadziej, że będzie to dobry mecz.
Pozdro
Jeszcze sie przekonasz co potrafią Niebiescy 8)
Pozdro.
Obrazek

ODPOWIEDZ