RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
PhAnToM

#61 Post autor: PhAnToM » 24 wrz 2006, o 17:41

simonsays pisze: Proponuja wymyslec jakos inkoszo nazwa, nie nawiazujaco do nazwy firmy :)
to może "ZAWIESZA Bydgoszcz" do góry nogami :)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#62 Post autor: Scypion » 24 wrz 2006, o 17:49

Radvan pisze:
Bytom20 pisze:
darkman pisze:Beda jacys przyjezdni??
:lol: :lol:
http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=news&typ=261

Ktos napewno wpadnie :D oby bylo ich duzo a nos jeszcze wiecej ;]
mom dziolcha z okolic... moze mnie wezna jak bydom miec wolne miejsca :)

evn
Kontakt:

#63 Post autor: evn » 24 wrz 2006, o 18:08

jak hydrogowno wejdze do 1 ligi to bedzie jakies nie porozumienie przeciez to jes tragedia.

Obrazek

U nich na stronach to jes normalka ....
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2006, o 18:16 przez evn, łącznie zmieniany 2 razy.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#64 Post autor: slavo » 24 wrz 2006, o 18:10

cegla pisze:jako że jestem kibicem z zewnątrz i intersują mnie konflikty między kibicami w tym przypadku między SP i SA to powiem Wam,że będą i to ponoć cały autokar albo i więcej.
jak zrozumiałem ty kibicujesz Zachemowi Kapuściska ?
O Boże cały autokar ? Jezusie Nazareński, chyba zostanę w domu.
i jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie ale ta cała Hydrohuj... nie sponsoruje klubu, a jedynie właściciel daje kase z własnych oszczędności :D:D:D:D:D
Tak, a Wojciech K. z prezydentem Brombergu zawijają przetargi w sreberka
a co śmieszniejsze część honorowych przeniosła się do S.A i możecie mi wierzyć za rok się połączą jak będą w OE i zrobią Was w jajco.
tak, tak a na meczach jest was po 8 tyś, z tego ze 3 wychodzą na zdjęciach reszty nie widać :-) :lol: bo siedzą za filarem :-D
w sumie mam całą tą sytuację w du*** ale napisałem to napisałem, jak Wam się to niepodoba możecie mnie zbanować.
nie, nie podoba mi się. Ale chętnie flaszkę z młodym Klattem w przerwie bym zrobił :-D

Rafix87

BYKOWINA KS RUCH

#65 Post autor: Rafix87 » 24 wrz 2006, o 20:48

no właśnie bydzei jakos oprawa bo ostatnio cos słabo z oprawami dostali my 1000 od zarządu jeszcze z licytacji kouszlek wiec trocha kasy jest ludzie przeca gromy z liderem przydało by sie cos pokazac kibicowsko

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

Re: BYKOWINA KS Ruch

#66 Post autor: SzaRlin » 24 wrz 2006, o 20:55

Rafix87 pisze:no właśnie bydzei jakos oprawa bo ostatnio cos słabo z oprawami dostali my 1000 od zarządu jeszcze z licytacji kouszlek wiec trocha kasy jest ludzie przeca gromy z liderem przydało by sie cos pokazac kibicowsko
A wy swoje... ku*** no ile razy idzie godac ze oprawa bydzie zajebisto na JAGIELLONII??? Ile razy Bogas, Radzion czy ktoś inny z NU o tym pisali?? Ludzieczytejcie forum, a nie zadowejcie gupich pytań...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Buger

#67 Post autor: Buger » 24 wrz 2006, o 21:02

A problem mosz jakis ze napiszesz te kilka wyrazów, co klawiatura ci siado czy co? Jak nie chcesz odpowiadac to przyklejtta temata ze oprawa na jadze bydzie...

DuLoK

#68 Post autor: DuLoK » 24 wrz 2006, o 21:14

chopcy ku***, zrobcie cosik z tym ze na oficjalnej i na 90minut podajom zle daty i godizny, bo ku*** nie idzie sie za hu** z tym we wczesniejszym czasie polapac... jo juz musiol tydzien temu plany se uklodac, i tera hu* wszystko zjebane bo zech sie specjalnie szykowol czas na niedziela,... po***rdolone to.... !!! :evil: :evil: :evil: :evil: wkurwiony :evil: :evil: :evil: :evil:

P\R/ezes

#69 Post autor: P\R/ezes » 24 wrz 2006, o 22:18

Nalepszo oprawa to bedzie doping przez caly mecz

Dutkyn
Kontakt:

#70 Post autor: Dutkyn » 24 wrz 2006, o 22:31

po co wom wiedziec co bydzie na Jadze ? :lol: przyleziecie a szpil to sami obadacie
Osobiscie byl bym za tym zeby zamknac tyn temat jak narazie bo do szpilu jeszcze trocha czasu
8) To je ino moja propozycja :) Pozdro
[color=blue]Na zawsze niebieski !![/color]

bajtel_R

Re: BYKOWINA KS Ruch

#71 Post autor: bajtel_R » 24 wrz 2006, o 22:33

Sza19R20lin pisze:
Rafix87 pisze:no właśnie bydzei jakos oprawa bo ostatnio cos słabo z oprawami dostali my 1000 od zarządu jeszcze z licytacji kouszlek wiec trocha kasy jest ludzie przeca gromy z liderem przydało by sie cos pokazac kibicowsko
A wy swoje... ku*** no ile razy idzie godac ze oprawa bydzie zajebisto na JAGIELLONII??? Ile razy Bogas, Radzion czy ktoś inny z NU o tym pisali?? Ludzieczytejcie forum, a nie zadowejcie gupich pytań...
Tak juz jest ludzie niemajom pojecia wiela naco sie czeko wiela co kosztuje a nima sie do czego dowalic bo Ruch mo 2 miejsce wygrowy i ogolnie dobrze mu idzie to sie dopierdalajom do byleczego

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#72 Post autor: wolfik » 24 wrz 2006, o 23:29

Teraz to musimy pokazac klase, pamietacie jak pilkarze Polonii w ostatnim tamtego sezonu wyszli posrani, jak zobaczyli atmosfere na stadionie i stracili 3 bramy w 10 minut, teraz trzeba to powtorzyc, dopingiem musimy miazdzyc od poczatku do konca niezaleznie od tego co bedzie sie dzialo na boisku

Cisnienie na ten mecz jest spore, ludzie ktorzy ostatnio byli na Zniczu pytaja kiedy gramy z tym zawisza, bedzie sporo ludzi zadbajmy o to zeby bylo nas jak najwiecej, nakrecac wszystkich na szpil pokazmy ewentualnym sponsorom ze tu warto inwestowac, Ale w zwiazku z duza frekwenca, pojawia sie pewien problem, sektor rodzinny ponoc prawie na kazdym meczu jest przepelniony, moze warto na takie mecze jak z Hydro czy Jaga wpuszczac na wszystkie sektory kobiety i dzieci za darmo lub ewentualnie wpuscic ludzi na pozostale sektory gdy jedynka sie przepelni
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: jajo » 24 wrz 2006, o 23:40

wolfik - nie rozumiem Cie teraz. Na takie mecze jak Hydro czy Jaga to mozna sie zastanawiac nad wrecz odwrotnym ruchem. Ma byc bardzo duzo ludzi, a ze sektor 9 jest zamkniety, a dwa razy przyjada raczej goscie to moze byc problem z upchnieciem tych ludzi, ktorzy za bilet placa (czego sobie i wsyztskim zycze). Wpuszczanie za darmo kobiet i dzieci na wszystkie sektory w takiej sytuacji byloby absurdalne. Zastanawiac sie mozna nad operacja w druga strone, choc zwolennikiem jej bym nie byl
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#74 Post autor: Simone » 25 wrz 2006, o 00:48

Przepelniona to jest 10 i zaniedlugo moze byc problem bo ludzie naprawde nie beda mieli jak wejsc ...

Druga sprawa to ten podjazd dla inwalidow - bardzo dobra inicjatywa tylko niech sie ktos zastanowi gdzie tych ludzi umiejscowic zeby cos widzieli
Juz teraz jest ciasno a co bedzie w nastepnej rundzie przy takich wynikach i modzie na Ruch ktora sie rozprzestrzenia

Moji znajomi tez juz deklaruja ze ida choc bywa z tym u nich roznie

Bedzie sie dzialo ...

Mi sie marzy dopuszczenie stadionu dla wiekszej ilosci widzow , kolowrotki i podawanie prawdziwej frekwencji bo te 6 tys ( Wyborcza 5 tys :lol: ) to smiech na sali ...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: jajo » 25 wrz 2006, o 01:02

akurat ostatnio to z 6 tysiacami moge sie zogdizc. Krzeslek mamy na bodajze 7200. Pusty sektor gosci, pusta 3, luki w mlynie, duzo wolnych na trybunie. Do 7 tysiecy moim zdaniem nie zrekompensuja przeplniona 10 i rodzinny oraz korona na prostej
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ