to może "ZAWIESZA Bydgoszcz" do góry nogamisimonsays pisze: Proponuja wymyslec jakos inkoszo nazwa, nie nawiazujaco do nazwy firmy

mom dziolcha z okolic... moze mnie wezna jak bydom miec wolne miejscaRadvan pisze:http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=news&typ=261Bytom20 pisze::lol: :lol:darkman pisze:Beda jacys przyjezdni??
Ktos napewno wpadnieoby bylo ich duzo a nos jeszcze wiecej ;]
jak zrozumiałem ty kibicujesz Zachemowi Kapuściska ?cegla pisze:jako że jestem kibicem z zewnątrz i intersują mnie konflikty między kibicami w tym przypadku między SP i SA to powiem Wam,że będą i to ponoć cały autokar albo i więcej.
Tak, a Wojciech K. z prezydentem Brombergu zawijają przetargi w sreberkai jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie ale ta cała Hydrohuj... nie sponsoruje klubu, a jedynie właściciel daje kase z własnych oszczędności:D:D:D:D
tak, tak a na meczach jest was po 8 tyś, z tego ze 3 wychodzą na zdjęciach reszty nie widać :-) :lol: bo siedzą za filarem :-Da co śmieszniejsze część honorowych przeniosła się do S.A i możecie mi wierzyć za rok się połączą jak będą w OE i zrobią Was w jajco.
nie, nie podoba mi się. Ale chętnie flaszkę z młodym Klattem w przerwie bym zrobił :-Dw sumie mam całą tą sytuację w du*** ale napisałem to napisałem, jak Wam się to niepodoba możecie mnie zbanować.
A wy swoje... ku*** no ile razy idzie godac ze oprawa bydzie zajebisto na JAGIELLONII??? Ile razy Bogas, Radzion czy ktoś inny z NU o tym pisali?? Ludzieczytejcie forum, a nie zadowejcie gupich pytań...Rafix87 pisze:no właśnie bydzei jakos oprawa bo ostatnio cos słabo z oprawami dostali my 1000 od zarządu jeszcze z licytacji kouszlek wiec trocha kasy jest ludzie przeca gromy z liderem przydało by sie cos pokazac kibicowsko
Tak juz jest ludzie niemajom pojecia wiela naco sie czeko wiela co kosztuje a nima sie do czego dowalic bo Ruch mo 2 miejsce wygrowy i ogolnie dobrze mu idzie to sie dopierdalajom do byleczegoSza19R20lin pisze:A wy swoje... ku*** no ile razy idzie godac ze oprawa bydzie zajebisto na JAGIELLONII??? Ile razy Bogas, Radzion czy ktoś inny z NU o tym pisali?? Ludzieczytejcie forum, a nie zadowejcie gupich pytań...Rafix87 pisze:no właśnie bydzei jakos oprawa bo ostatnio cos słabo z oprawami dostali my 1000 od zarządu jeszcze z licytacji kouszlek wiec trocha kasy jest ludzie przeca gromy z liderem przydało by sie cos pokazac kibicowsko
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mavo1920, Pulocini, Stasiu19R20 i 48 gości