Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
los_madeyos

hoho ho ho hoho

#61 Post autor: los_madeyos » 28 sie 2006, o 13:20

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... sc&start=0

to jest odnosnik do forum Zaglebia, tematem jest środowy mecz, tam wszyscy obstawiaja przegrana swojej druzyny, tlumaczac ze Ruch jest na fali a oni w rozsypce, nazywaja pilkarzy najemnikami, bo nie zalezy im na reprezentowaniu Zaglebia i mysla, ze moze w srode byc na stadionie wiecej kibicow Ruchu niz Zaglebia...TO TRZEBA WYKORZYSTAC!!! Tutaj remis bedzie porazka, nie mowiac o przegranej. JESTESMY LEPSI I MUSIMY WYGRAC!!!NIE MOZEMY Z NIMI GUBIC PUNKTOW, NIE MA SIE CO ASEKUROWAC. A statystyki sa po to, zeby je zmieniac...

:ruch_gool: :flaga: :D :niebiescy: :gol:

TomSky
Kontakt:

#62 Post autor: TomSky » 28 sie 2006, o 13:37

jak nie derby... przecież ich stadion jest w Katowicach ;-)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#63 Post autor: art82 » 28 sie 2006, o 13:42

Powiem tak : jeśli nie teraz to kiedy?? jeśli nie z Sosnowcem to z kim??
Takiej okazji może już nie być żeby dobić Zagłębie ;] i piłkarsko i kibicowsko! Jeśli Nasi Piłkarze włożą w to spotkanie całe swoje Niebieskie serce, jeśli dobrze zagramy taktycznie, to wierzę że uda nam sie wywieźć 3 pkt Sosnowca.
To że będzie cięzko - zdania nie zmienie- to oczywiste, ale im bliżej meczu - tym bardziej jestem przekonany że Ruch to wygra ;]

Zagłębie Sosnowiec 1-
RUCH Chorzów 2

Swoją drogą - kto by pomyślał np. miesiąc temu, że będziemy faworytami meczu z Sosnowcem i to na ich terenie. Bo przy obecnej formie obydwu drużyn niewątpliwie tak jest :D.
A więc : Do boju Niebiescy!!...
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, o 13:51 przez art82, łącznie zmieniany 2 razy.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: Slawko » 28 sie 2006, o 13:43

Widac ze maja fest niemilo w Sosnowcu. Takze panowie gromy swoje, bieremy 3pkt i jademy do Chorzowa ;)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

rumcajs_79
Kontakt:

#65 Post autor: rumcajs_79 » 28 sie 2006, o 13:54

okazja jest swietna zeby wygrac tylko ze z nimi nigdy jakos nam sie dobrze nie gralo!jo licza ze wygromy ale niebydzie łatwo!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#66 Post autor: Amela » 28 sie 2006, o 14:52

MUSZYMY WYGRAĆ Z SOSNOWIECKĄ ZARAZOM :!: :!: :!: Jak my są na fali a gorolom słabo idzie to trzeba to wykorzystać :!: :) najlepiej jak wygromy 3:0 bo wtedy sosnowioki bydą wiedziały kaj jest ich miejsce :!: (czytaj 3 liga :wink: )Od początku grać swoje jak ze Śląskiem a napewno bydzie dobrze :!: NIEBIESCY DO BOJU :!: :!: :!:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: spyru » 28 sie 2006, o 15:27

Jak nie teraz to już nigdy :twisted:
W obecnej sytuacji nie widze innej możliwości jak zwycięstwo. Sosnowiec ma swoje problemy, które jak widać są poważne a Ruch gra coraz efektowniej i coraz skuteczniej. Ja jestem dobrej myśli :)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Hesusek

Moja opinia.

#68 Post autor: Hesusek » 28 sie 2006, o 15:47

Widze ,że jesteście pewni zwycięstwa. Myśle ,że mimo naszych kłopotów na mecz z Ruchem zarówno piłkarze jak i kibice się odpowiednio zmobilizują , co do tego ,że może Was być więcej niż nas na tym meczu to kolega chyba troche przegioł. Wiem ,że dobrze wystartowaliście i gratuluje ,lecz uważam ,że niemoc naszych piłkarzy nie bedzie wieczna i że personalnie są to dwie wyrównane drużyny. Zagłębie bardzo potrzebuje punktów i mam nadzieje ,że chłopaki zostawią całe serce na boisku i zaprezentują (nareszcie)wszystkie swoje umiejętności. Mimo tekstów typu "sosnowiecka zaraza" pozdrawiam kibiców Ruchu szanujących zasługi i tradycje klubów. A w środę niech wygra lepszy!!! ooooo Zagłębie ooooo Sosnowiec !!!!! Wiara Która Przetrwała !!!!!

Panewniki
Kontakt:

Re: Moja opinia.

#69 Post autor: Panewniki » 28 sie 2006, o 15:52

Hesusek pisze: ...A w środę niech wygra lepszy!!!...
No to po co sie tu wpisujesz i pieprzysz ze sie zmobilizujecie jak potem i tak piszesz ze to my wygramy :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

los_madeyos

KIBICE

#70 Post autor: los_madeyos » 28 sie 2006, o 16:11

Z OFICJALNEJ STRONY ZAGŁĘBIA: "Pojedynek pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec a Ruchem Chorzów będzie na żywo mogło obejrzeć 800 kibiców z Chorzowa. Wprawdzie chorzowianie przysłali pismo z prośbą o przyznanie 1500 biletów jednak ze względów bezpieczeństwa oraz możliwości stadionu przyznano im tylko 800 sztuk." HHMMMMMM...coś mi sie zdaje, że na Stadionie Ludowym tysiaka kibiców "niebieskich" nie bedzie...

Chudy Różanka
Kontakt:

#71 Post autor: Chudy Różanka » 28 sie 2006, o 16:13

mi sie wydaje ze wygrane sosnowca sie skonczyły, a główną przyczyną są aresztowania w prokuraturze, każdy sędzia sie boi i meczu nie sprzeda, gorzej jak sie trafi jakiś uczciwy ale tępy bo innej mozliwości nie widze zeby Ruch przegrał. Stawiam 0:2 pierwsza połowa Miki druga końcówka Ćwielong z dystansu :D

Pepek
Kontakt:

Re: KIBICE

#72 Post autor: Pepek » 28 sie 2006, o 16:14

los_madeyos pisze:Z OFICJALNEJ STRONY ZAGŁĘBIA: "Pojedynek pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec a Ruchem Chorzów będzie na żywo mogło obejrzeć 800 kibiców z Chorzowa. Wprawdzie chorzowianie przysłali pismo z prośbą o przyznanie 1500 biletów jednak ze względów bezpieczeństwa oraz możliwości stadionu przyznano im tylko 800 sztuk." HHMMMMMM...coś mi sie zdaje, że na Stadionie Ludowym tysiaka kibiców "niebieskich" nie bedzie...
weź kumpli i jedz na wyjazd.

Ryjek
Kontakt:

#73 Post autor: Ryjek » 28 sie 2006, o 16:29

bedzie nos ze 1500 8-)

Ryjek
Kontakt:

#74 Post autor: Ryjek » 28 sie 2006, o 16:30

ilosc biletow nieograniczona-jak zawsze

Dziobol

#75 Post autor: Dziobol » 28 sie 2006, o 16:42

wlazemy po 3 na jeden bilet :wink: :D