Puchar Polski 2006/07
- 19r20
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
mosz recht cza myslec o niedzielnym szpilu i oczywiscie jechac na niego jo tyz sie ciesza na szpil z wisla ale wiem ze puchar nie jest taki wazny jak liga. Jak wlejzymy do oe to takie szpile byda na pozadku dziennym ;] pozdRo19r20 pisze:najpierw myślcie o Kmicie a nie o meczu który jest za 2 tyg.
a nie tu sie podniecacie a w niedziele onet.pl czy co tam i wynik bedziecie "śledzić" na żywo :roll:
-
- Kontakt:
wiadomo ze przeniesienie meczu nie ma zbytniego sensu i szans powodzenia. Trudno. W Krakowie tez nie sa glupi. Wisla z Ruchem nie grala 4 lata i normalne ze na taki mecz sprzeda sie dosyc duza liczba biletow i dzieki temu ich klub zarobi. Nasze sprawy ekonomiczne i inne Wisly obchodzic nie beda. Trzeba bedzie pojechac do Krakowa, nie przestraszyc sie rywala - ograc go;) - a potem bedziemy grali w PP z pierwszoligowcami, moze nawet z Zabkami
:D

-
- Kontakt:
wszystko bierze gospodarz to raz...Na Wisle sa 2-3 razy wyzsze ceny biletow niz u nas...wiec zysk na Wisle bedzie o niebo lepszy niz u nasPanewniki pisze:A jak to jest z tymi kosztami za biletyDziela sie 2 kluby po polowie abo gospodarz biere wszystko
Bo jak po polowie to mysla ze wieksze zyski by byly u nos

Obawiam sie ze gdyby Ruch mial takie ceny biletow jak wisla to na szpile laziloby max 2-3 tys ludzi :roll: :roll:
- L.G
- Kontakt:
??? weź Ty sie jakeś rzetelne zestawiynie statystyczne i niy godej sam gupot o zarobkach, tak samo porównywanie wielkości Krakowa do Chorzowa jest śmiyszne ? Wiela procynt z wszyskich kibiców Ruchu je z Chorzowa (wiadomo że Chorzów 100% Ruch), ale Ruch to wiela ? 25% Chorzów ?ice pisze:tak tylko ze w krakowie maja wieksze zarobki to po 1 a po 2 krakow jest 2 razy wiekszy od CHorzowa!
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i pare innych jeszcze,, aha a jak to jest z biletami i cenami za bilet??
czy cena tak jak za 1 lige dla gości czyli 15 zeta??
a może 10.......
jeszcze jedno ile miejsc będzie ..sektor dla gości dla Wisły ma ponad 1000 czy dostaniem 5% obecnego czyli -700-800 a możestandartowe 500.....
aha jeszcze jedno wiem iż są problemy z wejściem na małym cyku, także kto będzie jechał musi uważać ile pije....
oraz mieć też dowód osobisty i być na liśćie to drugie,,, tak jest na lidze ale nie wiem jak sie to ma na puchary
czy cena tak jak za 1 lige dla gości czyli 15 zeta??

a może 10.......
jeszcze jedno ile miejsc będzie ..sektor dla gości dla Wisły ma ponad 1000 czy dostaniem 5% obecnego czyli -700-800 a możestandartowe 500.....

aha jeszcze jedno wiem iż są problemy z wejściem na małym cyku, także kto będzie jechał musi uważać ile pije....
oraz mieć też dowód osobisty i być na liśćie to drugie,,, tak jest na lidze ale nie wiem jak sie to ma na puchary