30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jak Ruch wygro w niedziela to Wleciał będzie mioł dalij pr***ebane czy będziesz go nosił na rękach?OAK-Siemce pisze:Przypierdol się hery to może zrozumiesz.: JAK Ruch W NIEDZIELĘ NIE WYGRA WLECIAŁ MA pr***ebane.
Czytając twoje wpisy sadza ze tego typu tekst będziesz wklejoł jeszcze nie roz, niezależnie od wyników meczy i prezentowanej gry.
Powiem tak Panowie - nie należę ani do "Śrutwożerców", ani do obozu przeciwnego.
Uważam, że Wleciał nie za bardzo zdawał sobie sprawę z konsekwencji wywalenia Mariusza.
Jeśli Ruch będzie wygrywał sprawa rozejdzie się po kościach, wyciszy. Jeśli jednak będzie inaczej biada mu, bo nawet Ci z Was którzy teraz bronia trenera zażądaja jego głowy.
Mecz w Polkowicach będzie bardzo ważny - Ruch, a w zasadzie Wleciał nie może go przegrać, bo będzie miał przeje..ne od początku sezonu. A sparingi optymizmem nie napawają ... Nawet nie tyle wyniki, co sposób gry.
W każdym razie do Polkowic trzeba się wybrać.
Pozdro
Uważam, że Wleciał nie za bardzo zdawał sobie sprawę z konsekwencji wywalenia Mariusza.
Jeśli Ruch będzie wygrywał sprawa rozejdzie się po kościach, wyciszy. Jeśli jednak będzie inaczej biada mu, bo nawet Ci z Was którzy teraz bronia trenera zażądaja jego głowy.
Mecz w Polkowicach będzie bardzo ważny - Ruch, a w zasadzie Wleciał nie może go przegrać, bo będzie miał przeje..ne od początku sezonu. A sparingi optymizmem nie napawają ... Nawet nie tyle wyniki, co sposób gry.
W każdym razie do Polkowic trzeba się wybrać.
Pozdro
-
- Kontakt:
ARCIO
Wyraznie ni mosz klimy w aucie bo ci zagotowalo pod deklem,te upaly cie wykoncza,
Ja mam nadzieje ze Klimek nie czyta forum , bo inaczeja by wzial swoje pieniadze i wzial sobie 1 ligowy klub na przyklad Gornika a tam go wezma i beda nosic na rekach za to ze glupi daje kase a potrzebuja bardzo ,z toba to jest tak , dej komus palec to ci reke upierdzieli,czy ty sobie zdajesz sprawe ze jak nie bedzie kasy to nie ma licencji,zawodnicy nie maja pensji a na mecz se pujda piechta,a my bedziemy kibicowac A klasie ??? juz byl taki trener zreszta super gosc Wyrobek co z wlasnych piniedzy dokladal na wyjazdy i co mu z tego przyszlo
.Wynik to zawsze sprawa otwarta bo w sporcie czasami trzeba troche szczescia a jest nowy bardzo wartosciowy zawodnik Sokolowski i mam nadzieje ze jak nie w pierwszych meczach to sie rozkreci jak Miki, problem mamy z bramkarzami i jak szybko nie wezma i nie kupia to czarno widze awans,przy naszych bramkarzach to sie nerwicy kiedys nabawie,jest takie powiedzenie ,(z gowna artysty nie zrobisz) i jak trener ma tyle kasy ile ma i tyle zakupow na ile nas stac, to trudno, nie wymagam cudow.Czesto czytam sponsor strategiczny dlaczego nie przychodzi ? bo nawet do 1 ligi nie moga zalatwic a my narazie jestesmy w 2 lidze.
Ja tez mam nadzieje ze wygramy w Polkowicach i w awans tez wierze ale jak sie nie uda to trudno.

Ja tez mam nadzieje ze wygramy w Polkowicach i w awans tez wierze ale jak sie nie uda to trudno.
Przestancie siac zamet jeszcze przed pierwszym meczem. Widzew i Łks awansowali do OE, a przecierz nie wygrali wszystkich meczy. Widzew pierwsze dwa mecze wygral, nastepne dwa przegral, piaty zremisowal i awansowal. Łks pierwszy mecz znami przegral i tez awansowal. Zwolnijcie Panowie!!! Wszystko bedzie OK!!! Wierza w to!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: