Ruch bez Mariusza Srutwy
A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
ps. Prezes jestes idiotą ! (Jesli zasłużyłem na ostrzeżenie przepraszam, trudno). I ty mienisz się kibicem Ruchu ? czy tylko lizusem Srutwy.
Zniszczyc kochany klub bo nie podpisał kontraktu zawodnikiem.
Miejsce w składzie zdobyte szantażem - RZYGAĆ SIĘ CHCE

Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 20:40 przez brelok, łącznie zmieniany 1 raz.
beznadzieja i głupota
przecierz gdyby nie Miki to łon by mioł króla w naszym zespole, 10 goli dla Ruchu, i 10 asyst - statysyki mówia same za siebie.... jeden z najlepszych napastników w II lidze,
od lat zwiazany z klubem, a w szczególnosci z kibicami, tyle razy pomagał kibicom....i klubowi
szkoda godac.... teraz pewnie sie załapie do OE..... ale to swoja droga...
Ale zastanawia mnie fakt..... iz został Bizacki który prawie pól sezonu ławe grzał... a Srutwa który zaliczył (prawie) wszytkie mecze został wydupiony

od lat zwiazany z klubem, a w szczególnosci z kibicami, tyle razy pomagał kibicom....i klubowi

Ale zastanawia mnie fakt..... iz został Bizacki który prawie pól sezonu ławe grzał... a Srutwa który zaliczył (prawie) wszytkie mecze został wydupiony
-
- Kontakt:
Do momentu opublikowania oficjalnego oświadczenia klubu będzie spokojnie, a potem się zacznie...
bo wtedy "oświadczenie" wyda Mariusz
jestem tez ciekaw jak zareaguje drużyna, bo tu też może być ostro...
bo wtedy "oświadczenie" wyda Mariusz
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 21:17 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Luke pisze:M.in. 10 bramkami Mariusza...brelok pisze:A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
odrózniasz rundę od sezonu ?. Czy fanatyczny szał, aż tak Cie zaślepił.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brelok czy dopuszczasz, żeby ktoś miał inne zdanie niż Ty?brelok pisze:Luke pisze:M.in. 10 bramkami Mariusza...brelok pisze:A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
A w temacie: zaczynało być dobrze to boję się, że teraz może być "wesoło"
I to najlepiej pokazuje, kto tu jest dobrem najwyższym KLUB czy duma zawodnika.Robson pisze:Do momentu opublikowania oficjalnego oświadczenia klubu będzie spokojnie, a potem się zacznie...
bo wtedy oświadczenie wyda Mariusz
Ale poczkem do oświadczeń JE Srutwy i "drużyny".
Widzę że już ci brakuje argumentów skoro zaczynasz za słówka łapać... :lol: :lol: :lol: Nie mom zamiaru z tobą dalej polemizować bo ta gotka przypomino mi kupowanie ze ślepym telewizora... :lol: :lol: :lol:brelok pisze:Luke pisze:M.in. 10 bramkami Mariusza...brelok pisze:A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
-
- Kontakt:
Dla mnie to przykra niespodzianka , chociaz juz od paru dni bylo to mozliwe i Wlecialowski jako czlowiek stracil u mnie szacunek ., zobaczymy czy jako trener potrafi to wyrownac.
Zdaje sobie sprawe , ze nikt nie gra wiecznie i kazda kariera sie kiedys konczy , ale nie w taki sposob zegna sie czlowieka ktory identyfikowal sie ostatnie kilkanascie lat z tym klubem , ktory dla Ruchu w tych chudych latach oddal serce ,dla ktorego RUCH to klub z tradycja a nie kolejnym przystankiem w karierze .
I to nie Srutwy wina , ze trafil na taki parszywy okres w historii naszego klubu .
Bo to to nie sztuka byc wiernym kiedy idzie dobrze i jest kasa.
Ciekaw jestem jak dlugo bydziemy czekac na pilkarza z takim stazem i dorobkiem dla naszego klubu jak Srutwa.
Mario dziekujemy .
Mariusz Srutwa = KS RUCH
Zdaje sobie sprawe , ze nikt nie gra wiecznie i kazda kariera sie kiedys konczy , ale nie w taki sposob zegna sie czlowieka ktory identyfikowal sie ostatnie kilkanascie lat z tym klubem , ktory dla Ruchu w tych chudych latach oddal serce ,dla ktorego RUCH to klub z tradycja a nie kolejnym przystankiem w karierze .
I to nie Srutwy wina , ze trafil na taki parszywy okres w historii naszego klubu .
Bo to to nie sztuka byc wiernym kiedy idzie dobrze i jest kasa.
Ciekaw jestem jak dlugo bydziemy czekac na pilkarza z takim stazem i dorobkiem dla naszego klubu jak Srutwa.
Mario dziekujemy .
Mariusz Srutwa = KS RUCH
- vahanara
- Kontakt:
Troche mi to przypomina sytuacje Roya Kean'a w MU, też musiał odejść za to co gadał a nie co grał (a grał trochę lepiej niż Mario). Znamienne w tym wszystkim jest zachowanie Klimka. Powszechnie wiadomo że Mariusz miał spory udział w "ściągnięciu" Klimka do Ruchu ale już w zimie właściciel mówił głośno i wyraźnie : "Mariusz musi się nad soba zastanowić, albo przestanie gadać i zacznie grać albo..." Wynika z tego że Mariusz powiedział w końcu o to jedno słowo za dużo. Napewno nie odbyło się to na forum publicznym ale odbyć się musiało.
Co do formy i czasu rozstania się ze Śrutwą to szczerze mówiąc nie rozumie tej paniki. Po pierwsze nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu, po drugie nikt nie powiedział że nie będzie meczu pożgnalnego i wreszczie po trzecie : przerwa w rozgrywkach wydaje się najlepszym do tego momentem. Wiadomo że jest to zaskoczenie i dla kibiców i dla piłkarzy ale właśnie teraz jest czas żeby wszyscy ochłonęli, pogodzili się z nową rzeczywistością, żeby zespół wykreował nowego lidera (Grzyb?), żeby trener miał czas wszystko poukładać. Dopiero nie fair byłoby gdyby Wleciał w trakcie sezonu stwierdził : Panie Śrutwa, Panu już dziękujemy...
Mariuszowi wielkie Dzięki za lata gry dla Ruchu, za niewątpilwie niebieskie serce, za zaangażowanie i pomocną dłoń jaką do Ruchu wyciągał.
Tak jak ktoś wcześniej napisał, skończyła się pewna era, miejmy nadzieje że będzie juz tylko lepiej a Ruch wróci na miejsce na które zasługuje.
pzdR
Co do formy i czasu rozstania się ze Śrutwą to szczerze mówiąc nie rozumie tej paniki. Po pierwsze nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu, po drugie nikt nie powiedział że nie będzie meczu pożgnalnego i wreszczie po trzecie : przerwa w rozgrywkach wydaje się najlepszym do tego momentem. Wiadomo że jest to zaskoczenie i dla kibiców i dla piłkarzy ale właśnie teraz jest czas żeby wszyscy ochłonęli, pogodzili się z nową rzeczywistością, żeby zespół wykreował nowego lidera (Grzyb?), żeby trener miał czas wszystko poukładać. Dopiero nie fair byłoby gdyby Wleciał w trakcie sezonu stwierdził : Panie Śrutwa, Panu już dziękujemy...
Mariuszowi wielkie Dzięki za lata gry dla Ruchu, za niewątpilwie niebieskie serce, za zaangażowanie i pomocną dłoń jaką do Ruchu wyciągał.
Tak jak ktoś wcześniej napisał, skończyła się pewna era, miejmy nadzieje że będzie juz tylko lepiej a Ruch wróci na miejsce na które zasługuje.
pzdR
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
hehe Jak przed MŚ gdy Janas nie wział Franka:). Teroz bydymy spiewac: Gdzie jest Mario! Łowca bramek! heh
A tak na powaznie. Tak jak powiedzial Klimek. Decyzja jest trenera i on bedzie z tego rozliczany. Najbardziej jest tego ze mogl grac ten sezon. ( Gdybysmy zrobili awans, fajnie by bylo zrobic mecz podziekowania dla Srutwy w 1 lidze ) Szkoda ze tak konczy sie jego kariera w Ruchu. Poczekamy do oswiadczenia klubu i Mariusza.
A tak na powaznie. Tak jak powiedzial Klimek. Decyzja jest trenera i on bedzie z tego rozliczany. Najbardziej jest tego ze mogl grac ten sezon. ( Gdybysmy zrobili awans, fajnie by bylo zrobic mecz podziekowania dla Srutwy w 1 lidze ) Szkoda ze tak konczy sie jego kariera w Ruchu. Poczekamy do oswiadczenia klubu i Mariusza.