tak nos wy***ali...pi***olony zarzad ! byda musiol kasa na bilet sie od kumpla pozyczycViro pisze:ja nie odsniezalem ale ci co to robili powinni dostac kanety lub bilety po ch** gadzet jak na szpil nie wleziesz
Karnety - odśnieżanie (info)
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom nadzieje ze dadza wszsystkim tak jak było gadane na poczatku ...jak nie to PANOWIE NIE ZOSTAWCIE TAK TEGO...TO CZYSTY WYZYSK...bo mogli powiedziec ze sory nie mamy kasy na karnety ale jak ktos chce przyjsc pomóc to bedziemy bardzo wdzieczni...i było by za***iscie...A TAK KAPA TOTALNA I PONIZENIE!!!!!
...............POZDRO.................
...............POZDRO.................
Ja pi***ole ten zarzad jest po***any jo zapierdaloł 12 h i co dostana długopis i zapalniczka z ruchu co mi wyłazic 30 groszy za godzina oni sa po***ani ja pi***ole jak takie ci*** moga w tym zarzadzie robic ....Gorole je***e napewno ku*** sa z sosnowca zeby mniej osób na szpil przyszło i zeby mniejszy doping ...wrrrrrrr
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BANDA ZŁODZIEJI W ZARZADZIE !!!!!!!!!!!POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY NAPIERDALALI Z ŁOPATAMI!!!!!!!!!UPOMINKI???????JESLI KTOS NIE MO PRZEROBIONYCH 18 GODZIN TO NIECH MU DAJA DARMOWE BILETY NP NA PIERWSZE 5 SZPILI U SIEBIE.PROPONUJE ZEBY MLYN PODZIEKOWAL JAKOS CHLOPAKOM!!!BO DZIEKI NIM ZOBACZYMY RUCH W NIEDZIELE W AKCJI. A JESZCE JEDNA SPRAWA PSEUDOGRAJKI JUZ NIE MOGA SIE DOCZEKAC MECZY,WIEC W DOWOD WDZIECZNOSCI NIECH CHLOPAKOM UFUNDUJA KARNETY.NIECH NAJWSPANIALSZY MARIO ZROBI SCIEPA W SZATNI PO 20-30zl.ALE CO SIE BYDA WYSILOL,DO TEGO CZEBA MIEC GEST
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dyc to nie fusbalery im lobiecaly karnetyBAFista pisze:BANDA ZŁODZIEJI W ZARZADZIE !!!!!!!!!!!POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY NAPIERDALALI Z ŁOPATAMI!!!!!!!!!UPOMINKI???????JESLI KTOS NIE MO PRZEROBIONYCH 18 GODZIN TO NIECH MU DAJA DARMOWE BILETY NP NA PIERWSZE 5 SZPILI U SIEBIE.PROPONUJE ZEBY MLYN PODZIEKOWAL JAKOS CHLOPAKOM!!!BO DZIEKI NIM ZOBACZYMY RUCH W NIEDZIELE W AKCJI. A JESZCE JEDNA SPRAWA PSEUDOGRAJKI JUZ NIE MOGA SIE DOCZEKAC MECZY,WIEC W DOWOD WDZIECZNOSCI NIECH CHLOPAKOM UFUNDUJA KARNETY.NIECH NAJWSPANIALSZY MARIO ZROBI SCIEPA W SZATNI PO 20-30zl.ALE CO SIE BYDA WYSILOL,DO TEGO CZEBA MIEC GEST

ale co prowda to prowda, taki przekrynt ...
Dzisiej zech byl odebrc karnet i bez problemu zech go dostol. Pokozolch ino dowod jeden podpis i mi go dali. A co do tych biletow to nie wiem ale wydawalo mi sie ze na poczatku godali ze 2 przerobione godziny to jest jeden szpil . Wiec teroz nie rozumia co nagle z jakimis "pamiatkami" wyjezdzaja....
PozdRo
PozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze ze zech nie jechoł robic szczeze to wola se kupic ten bilet...Ch pisze:ja juz dawno mowilem lache wylozyc na te je***e odsniezania rok temu zapierdalaliscie zeby sie liga odbyla a i tak ja przesuneli zabole wy***ali 20 tys na firme i im odsniezyla a u nas ciezko jest karnety za 1 tys zloty rozdac ;/ niech pilkarze odsniezaja a nie sie ku*** woza za gwiazdy footbolu w koszulkach anty rasizm zobaczymy co pokaza ku*** w lidze gwiazdorzy telewizyjni pewnie znowu cudem sie utrzymamy a oni okrzykna sie bohaterami ze utrzumali nas w 2 lidze

Jak ktos nie dostanie karnetu to w ramach rekompesaty powinien dostac kasa za przerobione godziny:/
A klub mugł pozałowac ten tysiak albo dwa i wydac te karnmety i bilety, wkoncu duzo nei stracą:/ Jakby to nie było odsniezone to straty mieli by napewno duzo wieksze, za walkower:/
Leca w hu**....
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co wy wszyscy z tym walkowerem, przecież widzicie, że połowa drużyn zaś przełożyłą mecze i nie maja żadnego walkoweru, jak przez nd bedzie tak lać , że bopisko jeszcze bardziej nasiąknie to u nas będzie to samo jak choćby na Koronie. Inno sprawa, że za praca powinno sie mieć zapłacone jeżeli tak było godane od początku. Ale skad wy juz wiecie, że dostaniecie filok, albo coś takiego.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Nie wydawało Ci się, tak było godane!PS.Jo przerobił na Ruchu łącznie 54h i za pierwsze 18h otrzymałem karnet bez najmniejszego problemu.Natomiast za dwie kolejne "osiemnastki" powinienem otrzymać dwie koszulki/repliki Ruchu z Reportera.Byłem dziś się wpisać w pokoju 201 w klubie, i dowiedziałem się że w przyszłym tygodniu mają być te repliki!Więc Aniu trzymam Ciebie za słowo!! 8)Michalik pisze:A co do tych biletow to nie wiem ale wydawalo mi sie ze na poczatku godali ze 2 przerobione godziny to jest jeden szpil .