Karnety - odśnieżanie (info)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
staRvin
Kontakt:

#61 Post autor: staRvin » 23 mar 2006, o 14:19

Viro pisze:ja nie odsniezalem ale ci co to robili powinni dostac kanety lub bilety po ch** gadzet jak na szpil nie wleziesz
tak nos wy***ali...pi***olony zarzad ! byda musiol kasa na bilet sie od kumpla pozyczyc

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: HKSADIK » 23 mar 2006, o 16:36

haha ładnie ci ludzie mają nawalone we łbach :) chłopcy zapierdalają z łopatami,mają nieusprawiedliwone godziny w szkolach,burzą swoje życie rodzinne a oni im nawet biletow dać nie chcą...dajcie spokoj--śmiech na sali!!"w naszym klubie dzieje sie coraz lepiej" :) :lol:

Mario_BATORY

#63 Post autor: Mario_BATORY » 23 mar 2006, o 17:56

Mom nadzieje ze dadza wszsystkim tak jak było gadane na poczatku ...jak nie to PANOWIE NIE ZOSTAWCIE TAK TEGO...TO CZYSTY WYZYSK...bo mogli powiedziec ze sory nie mamy kasy na karnety ale jak ktos chce przyjsc pomóc to bedziemy bardzo wdzieczni...i było by za***iscie...A TAK KAPA TOTALNA I PONIZENIE!!!!!

...............POZDRO.................

RubyHKS

#64 Post autor: RubyHKS » 23 mar 2006, o 18:27

Ja pi***ole ten zarzad jest po***any jo zapierdaloł 12 h i co dostana długopis i zapalniczka z ruchu co mi wyłazic 30 groszy za godzina oni sa po***ani ja pi***ole jak takie ci*** moga w tym zarzadzie robic ....Gorole je***e napewno ku*** sa z sosnowca zeby mniej osób na szpil przyszło i zeby mniejszy doping ...wrrrrrrr

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: BAFista » 24 mar 2006, o 11:11

BANDA ZŁODZIEJI W ZARZADZIE !!!!!!!!!!!POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY NAPIERDALALI Z ŁOPATAMI!!!!!!!!!UPOMINKI???????JESLI KTOS NIE MO PRZEROBIONYCH 18 GODZIN TO NIECH MU DAJA DARMOWE BILETY NP NA PIERWSZE 5 SZPILI U SIEBIE.PROPONUJE ZEBY MLYN PODZIEKOWAL JAKOS CHLOPAKOM!!!BO DZIEKI NIM ZOBACZYMY RUCH W NIEDZIELE W AKCJI. A JESZCE JEDNA SPRAWA PSEUDOGRAJKI JUZ NIE MOGA SIE DOCZEKAC MECZY,WIEC W DOWOD WDZIECZNOSCI NIECH CHLOPAKOM UFUNDUJA KARNETY.NIECH NAJWSPANIALSZY MARIO ZROBI SCIEPA W SZATNI PO 20-30zl.ALE CO SIE BYDA WYSILOL,DO TEGO CZEBA MIEC GEST

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: L-o » 24 mar 2006, o 14:17

BAFista pisze:BANDA ZŁODZIEJI W ZARZADZIE !!!!!!!!!!!POZDRO DLA CHŁOPAKÓW KTÓRZY NAPIERDALALI Z ŁOPATAMI!!!!!!!!!UPOMINKI???????JESLI KTOS NIE MO PRZEROBIONYCH 18 GODZIN TO NIECH MU DAJA DARMOWE BILETY NP NA PIERWSZE 5 SZPILI U SIEBIE.PROPONUJE ZEBY MLYN PODZIEKOWAL JAKOS CHLOPAKOM!!!BO DZIEKI NIM ZOBACZYMY RUCH W NIEDZIELE W AKCJI. A JESZCE JEDNA SPRAWA PSEUDOGRAJKI JUZ NIE MOGA SIE DOCZEKAC MECZY,WIEC W DOWOD WDZIECZNOSCI NIECH CHLOPAKOM UFUNDUJA KARNETY.NIECH NAJWSPANIALSZY MARIO ZROBI SCIEPA W SZATNI PO 20-30zl.ALE CO SIE BYDA WYSILOL,DO TEGO CZEBA MIEC GEST
dyc to nie fusbalery im lobiecaly karnety :!:

ale co prowda to prowda, taki przekrynt ...

Michalik

#67 Post autor: Michalik » 24 mar 2006, o 15:15

Dzisiej zech byl odebrc karnet i bez problemu zech go dostol. Pokozolch ino dowod jeden podpis i mi go dali. A co do tych biletow to nie wiem ale wydawalo mi sie ze na poczatku godali ze 2 przerobione godziny to jest jeden szpil . Wiec teroz nie rozumia co nagle z jakimis "pamiatkami" wyjezdzaja....
PozdRo

fazi_bangow
Kontakt:

#68 Post autor: fazi_bangow » 24 mar 2006, o 15:44

no włąsnie jo odśnieżoł w ciężkim stanie po nieprzespanej nocy i teroz mi filok daja :roll:

staRvin
Kontakt:

#69 Post autor: staRvin » 24 mar 2006, o 16:14

fazi_bangow pisze:no włąsnie jo odśnieżoł w ciężkim stanie po nieprzespanej nocy i teroz mi filok daja :roll:
no jo to samo a zech sie nadupil 12h ;p

ishateR

#70 Post autor: ishateR » 24 mar 2006, o 16:20

starvin pisze:
fazi_bangow pisze:no włąsnie jo odśnieżoł w ciężkim stanie po nieprzespanej nocy i teroz mi filok daja :roll:
no jo to samo a zech sie nadupil 12h ;p
8 a nie 12 -,-
bo jo zech 4 za Ciebie przerobił :lol: i ch*** z tego mom moze mi dosz ten filok ?

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: BAFista » 24 mar 2006, o 16:46

ja ale te fusbalery dzieki nim moga grac w niedziela.przez taki gest podziekowali by chopcom.przynajmniej fuckt miolby oczym pisac :P :flaga:

pio17

#72 Post autor: pio17 » 24 mar 2006, o 16:49

Ch pisze:ja juz dawno mowilem lache wylozyc na te je***e odsniezania rok temu zapierdalaliscie zeby sie liga odbyla a i tak ja przesuneli zabole wy***ali 20 tys na firme i im odsniezyla a u nas ciezko jest karnety za 1 tys zloty rozdac ;/ niech pilkarze odsniezaja a nie sie ku*** woza za gwiazdy footbolu w koszulkach anty rasizm zobaczymy co pokaza ku*** w lidze gwiazdorzy telewizyjni pewnie znowu cudem sie utrzymamy a oni okrzykna sie bohaterami ze utrzumali nas w 2 lidze
Dobrze ze zech nie jechoł robic szczeze to wola se kupic ten bilet...:/ W zeszło zima było tak samo... karnet był chyba 20 godzin a jak ktos juz mioł pr***ebane wiecej to nic nie dostoł, a było godane ze jeszcze jakis gadzety bedą... Robiło sie od 8 rana do 20 albo tak długo ile sie miało sił... w 4 dni sie to sprzatło, a na koniec wałek...

Jak ktos nie dostanie karnetu to w ramach rekompesaty powinien dostac kasa za przerobione godziny:/
A klub mugł pozałowac ten tysiak albo dwa i wydac te karnmety i bilety, wkoncu duzo nei stracą:/ Jakby to nie było odsniezone to straty mieli by napewno duzo wieksze, za walkower:/
Leca w hu**....

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: heli » 24 mar 2006, o 18:03

co wy wszyscy z tym walkowerem, przecież widzicie, że połowa drużyn zaś przełożyłą mecze i nie maja żadnego walkoweru, jak przez nd bedzie tak lać , że bopisko jeszcze bardziej nasiąknie to u nas będzie to samo jak choćby na Koronie. Inno sprawa, że za praca powinno sie mieć zapłacone jeżeli tak było godane od początku. Ale skad wy juz wiecie, że dostaniecie filok, albo coś takiego.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

RubyHKS

#74 Post autor: RubyHKS » 24 mar 2006, o 18:38

a co ci daja koszulka poduszka hu** ci dadza jak ci nie chca dac biletów za 7 zeta jo przerobił 12 h i to wyłazi 43 zeta jak juz nie chca biletow dac to ci dadsza kubek filok i zapalniczka i zdupiej tyla ku*** PORTEST ROBIMY NA ZAGLEBIU ZARZAD NIECH wy***rdala !!!!!!!!!!!!!!!!!

Luke

#75 Post autor: Luke » 24 mar 2006, o 18:42

Michalik pisze:A co do tych biletow to nie wiem ale wydawalo mi sie ze na poczatku godali ze 2 przerobione godziny to jest jeden szpil .
Nie wydawało Ci się, tak było godane!PS.Jo przerobił na Ruchu łącznie 54h i za pierwsze 18h otrzymałem karnet bez najmniejszego problemu.Natomiast za dwie kolejne "osiemnastki" powinienem otrzymać dwie koszulki/repliki Ruchu z Reportera.Byłem dziś się wpisać w pokoju 201 w klubie, i dowiedziałem się że w przyszłym tygodniu mają być te repliki!Więc Aniu trzymam Ciebie za słowo!! 8) :) :wink: :twisted: PozdRawiam!!

ODPOWIEDZ