piast-RUCH
- radzion
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Radvan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No nie wiem czy zdobędą 9 skoro do końca rundy zostały już tylko 2 kolejki. Remis może cieszyć, ale nie wtedy gdy się dwukrotnie prowadzi. Kolejna żółta kartka dla Śrutwy, która eliminuje go ze szpilu z Podbeskidziem
Mnie to osobiście cieszy. Skoro nie ma innej możliwości, żeby młodsi piłkarze grali od 1 minuty to niech Śrutwa wcale nie gra. Może mi ktos powiedzieć czy B i Ś grali przez 90 minut czy też treneiro odważył się któregoś z nich zmienić w 83 minucie?

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
jestech wlasnie zech wloz , jakby w pjyrwszy polowie bylo 3-0 do nos to nie bolby zodyn cud , pjynkne akcje podania z pjyrwszy bali , piast nie istniol , mario mogl som tyn szpil wygrac ale coz to je nasz kochany Ruch zawsze jak je pjynknie to loni muszom cos spier....
siedziolech w piknikach piasta bo zech nie chciol ryzykowac ze nie wleza , te ci*** jak my spjywali Górny Śląsk i Polska bez slaska to ryczeli slask to my a nie wy i niekiere ci*** chcieli hymn spjywac , bylech z lysym ale my przez colki szpil sie nie lodzywali bo my sie boli ze nos rozpoznajom po godce ze my nie tutejsi , same gorolstwo , przykro mi to pisac ale serce boli jak 22 km dali lod hajduk mowia
to narazie tyla chopy
siedziolech w piknikach piasta bo zech nie chciol ryzykowac ze nie wleza , te ci*** jak my spjywali Górny Śląsk i Polska bez slaska to ryczeli slask to my a nie wy i niekiere ci*** chcieli hymn spjywac , bylech z lysym ale my przez colki szpil sie nie lodzywali bo my sie boli ze nos rozpoznajom po godce ze my nie tutejsi , same gorolstwo , przykro mi to pisac ale serce boli jak 22 km dali lod hajduk mowia

-
- Kontakt:
teraz wróciłem z meczu:
w pierwszej połowie ruch robił co chciał, jechał z nimi na całym boisku, mogło być 0-3 i po meczu...
śrutwa i tak mało strzelił na to co miał sytuacji... piast praktycznie nie istniał I do tego jeszcze sytucja kiedy gdzies na 18 metrze zawodnik piasta fauluje naszego w pozycji sam na sam i dostaje ... żółta kartke, gdy była ewidentna czerwona - to tez nieco ustawiło inaczej mecz.
druga połowa zaczęła się dosyć wyrównanie ale później nasi siedli i nie byli w stanie nawiazać dosyć wyrównanej gry, piast wchodził w nasza obrone jak w masło, solnica strzelił na 1:1 i juz się zaczynało robic nieciekawie, ale nasi wyszli od połowy i za 30 sekund po pieknym strzale było 1:2. Piast mimo tej bramki dalej grał bardzo dobrze i praktycznie nasi już się tylko bronili tworząc od czasu do czasu lepszą lub gorsza kontrę.
Gdyby ruch strzelił więcej bramek w pierwszej połowie to mielibyśmy dzisiaj 3 punkty.
Bizacki - najsłabszy chłop na boisku
Połowa drużyny niema kondycji zeby grac cały mecz.
Gliwice to taka wioska że głowa boli, niech se pograją w tej III lidze bo z takim stadonem i kibicami jest ich miejsce...
Pozdrawiam wszytskich którzy byli !
w pierwszej połowie ruch robił co chciał, jechał z nimi na całym boisku, mogło być 0-3 i po meczu...
śrutwa i tak mało strzelił na to co miał sytuacji... piast praktycznie nie istniał I do tego jeszcze sytucja kiedy gdzies na 18 metrze zawodnik piasta fauluje naszego w pozycji sam na sam i dostaje ... żółta kartke, gdy była ewidentna czerwona - to tez nieco ustawiło inaczej mecz.
druga połowa zaczęła się dosyć wyrównanie ale później nasi siedli i nie byli w stanie nawiazać dosyć wyrównanej gry, piast wchodził w nasza obrone jak w masło, solnica strzelił na 1:1 i juz się zaczynało robic nieciekawie, ale nasi wyszli od połowy i za 30 sekund po pieknym strzale było 1:2. Piast mimo tej bramki dalej grał bardzo dobrze i praktycznie nasi już się tylko bronili tworząc od czasu do czasu lepszą lub gorsza kontrę.
Gdyby ruch strzelił więcej bramek w pierwszej połowie to mielibyśmy dzisiaj 3 punkty.
Bizacki - najsłabszy chłop na boisku
Połowa drużyny niema kondycji zeby grac cały mecz.
Gliwice to taka wioska że głowa boli, niech se pograją w tej III lidze bo z takim stadonem i kibicami jest ich miejsce...
Pozdrawiam wszytskich którzy byli !
cały mecz na boisku - obajElmer pisze:Może mi ktos powiedzieć czy B i Ś grali przez 90 minut ?

-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Szkoda ze w pierwszej polowie nie zalatwili my meczu
Tela sytuacji ze moglo juz byc po ptokach!
W II opadli juz nieco z sil a i piast zacząl szybcij lotac
Konczymy w 10 ( czerwona Pulkowski) Bizak cienki jak barszcz yno
rece rozklodol. Najlepszy dla mnie byl dziś Ćwielong.
Żal punktow dwa razy prowadzilismy i remis
A na trybunach niestety Kargule i Pawlaki !
Inny swiat inni ludzie
Tela sytuacji ze moglo juz byc po ptokach!
W II opadli juz nieco z sil a i piast zacząl szybcij lotac
Konczymy w 10 ( czerwona Pulkowski) Bizak cienki jak barszcz yno
rece rozklodol. Najlepszy dla mnie byl dziś Ćwielong.
Żal punktow dwa razy prowadzilismy i remis

A na trybunach niestety Kargule i Pawlaki !
Inny swiat inni ludzie