Ruch - KSZO Celsa; jak obstawiasz?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#61 Post autor: Panewniki » 30 wrz 2005, o 21:25

Jutro o 18 wszyscy maja byc na Cichej :!: :!: :!: Do Boju Niebiescyyyyyyy......... :D Jutro jedziemy z dopingiem panowie :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

marzena

#62 Post autor: marzena » 30 wrz 2005, o 22:48

i panie :wink: :wink: :wink: :niebiescy:

Elmer
Kontakt:

#63 Post autor: Elmer » 30 wrz 2005, o 23:12

Czy w sobotę nie będzie przypadkiem jubileuszu? 400 mecz Mariusza w barwach Ruchu? Albo już nawet jest po?

http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=6193 (bilet z meczu ze Szczakowianką)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#64 Post autor: GREGOR1920 » 1 paź 2005, o 00:38

a mi sie cos zdaje ze dużo osób pojedzie do Łodzi na derby ze Żydami ( ŁKS - to dla niekumatych) bo ze Siemców dużo osób sie wybiero i z innych okolic tez napewnio wiec 2 koła bedzie :( Pozdro dla Najwierniejszych !!!
ObrazekObrazek

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#65 Post autor: Roson_Ruda_1 » 1 paź 2005, o 00:58

GREGOR1920 pisze:a mi sie cos zdaje ze dużo osób pojedzie do Łodzi na derby ze Żydami ( ŁKS - to dla niekumatych) bo ze Siemców dużo osób sie wybiero i z innych okolic tez napewnio wiec 2 koła bedzie :( Pozdro dla Najwierniejszych !!!
Ode mnie z dzielnicy, te stRsze tyż sie wybieRają na deRby, a nie na mecz naszego ukochanego RUCH-u :?
Jakby jo mioł wybóR to bym wybRoł RUCH :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: Slawko » 1 paź 2005, o 08:41

GREGOR1920 pisze:a mi sie cos zdaje ze dużo osób pojedzie do Łodzi na derby ze Żydami ( ŁKS - to dla niekumatych) bo ze Siemców dużo osób sie wybiero i z innych okolic tez napewnio wiec 2 koła bedzie :( Pozdro dla Najwierniejszych !!!
to moze ci "kibice" w ogole sie przeciepna na Widzew i na Ruch juz nie beda chodzic.... :roll: :roll: :roll:

sztama to sztama ale najwazniejszy jest RUCH :!: a niekerym sie chyba pomylily pRioRytety...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Panewniki
Kontakt:

#67 Post autor: Panewniki » 1 paź 2005, o 09:16

Royumia sztama jest sztama ale nie jak nosz ukochany Ruch gro to jo byda do Łodzi jechol :roll: Pozdro dla prawdziwych NIEBIESKICH :!:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: heli » 1 paź 2005, o 10:20

zaś nie przesadzajmy, tzn. jo też uważom, że na pierwszym miejscu Ruch, ale nie znajdujmy sobie kolejnej wymówki, że jak bedzie 2 tyś to przez to, że wielu pojedzie na Widzew, wielu to pojedzie, 100 - 200, choć może wątpia czy tyle, więc w stosunku do tego co powinno chodzić u nas na spiele to nie wielki %, kery nawet braku nie powinno sie zauważyć, no chyba, że zajś cały (ci konkretniejsi) młyn sie wybiere i nie bedzie komu prowadzić dopingu w młynie tak jak choćby z Polkowicami. Chodzi oczywiście o młyn bo doping był, taki jaki był, ale był.

Jeszcze roz podkreśla, że zawsze na pierwszym miejscu Ruch, zeby mi ktoś nie zarzucił, ze pisza inaczej, ale nie usprawiedliwiejmy sie, że jak bedzie nisko frekwencja to to i przez to, bo to nie mo sensu, jakbyście jeszcze nie zauważyli, to te 2-2,5 to już tak łazi cały czos, obojętnei czy gro Widzew, czy oktoberfest, czy deszcz, a póki co to mecze takie jak ze Świte, gdzie było 5000 to niestety wyjątek, anie odwrotnie. Wiadomo, że klub i my powinni robić wszystko aby było jak najwiecej ludu, właśnie żeby pozyskać tych nie przekonanych co to deklarują sie kibicami, a łażą jak ino jakiś ciekawy przeciwnik, czy jak sto tysięcy innych rzeczy sie zgro i im nie przeszkodzi, ale to zajś temat na inno dyskusja niż obecny temat.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Luke

#69 Post autor: Luke » 1 paź 2005, o 11:09

Jeśli chodzi o tych którzy nie chodzą nie dlatego że im czas nie pozwala albo inne "siły wyższe",ale dlatego że im sie nie chce i potrafia 101 wymówek znaleźć żeby ino nie iść na szpil Ruchu to ja ich pi***ole i nikogo za szmaty ciągną,prosił się na mecz nie będa - nie chcesz?Nie idz i ch**.Nie rozumia ino po ch** zawsze co ino szpil Ruchu u nos pisać 1520 postów jak przyciągnąć te marudy kere czas mają a nie łażą :!: :?: :roll: :roll: Niech nadal "kiszą ogóra" w doma przed TV i mi to lotto,a Ci co mają być to i tak będą(jak np. ja)!!Tyle w temacie!Pozdrawiam Wszystkich którzy nie szukaja głupich wymówek byleby tylko nie przyjść na Ruch :!: :!: :twisted: :twisted:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: HKSADIK » 1 paź 2005, o 11:32

ku*** chodzenie na Ruch to powinna być czysta przyjemność!!Kto nie czuje takie przyjemności to niech nie przychodzi i tyle....Wiadomo można robić jakieś akcje typu plakatowanie miast--jak przez tą akcje na Ruch przyjdzie choćby z parunastu kibiców to dla mnie taka akcja jest za***ista i chwała wszystkim co rzeczywiście biorą udział w tych akcjach!!!
No a co do Ruchu--to trzeba podtrzymać tą super zajebistą serię w meczach u siebie :D 8) Kule trzeba wygrać,bo głupio w takich meczach tracić punkty które potem sie bankowo przydadzą!!!tak więc:Do boju Niebiescyyyyyyyyy...... :wink:

Piootrek

#71 Post autor: Piootrek » 1 paź 2005, o 12:30

ja dzis panowie odpadam :( Choroba i przeziebienie wzieło nademna gore :( Wiec cialem bede w lozku a dusza na Ruchu :) Oby wygrał lepszy (czyt.Ruch)

Gość

#72 Post autor: Gość » 1 paź 2005, o 12:45

No to Panowie dzisiaj wszyscy na Ruch !! 8)

bartek13123

Błąd w tytule Tematu.

#73 Post autor: bartek13123 » 1 paź 2005, o 13:59

Jeden główny błąd jaki popełniliście to nazwanie tego tematu.
Ponieważ nasz zespół nazywa się KSZO SSA Ostrowiec Św.
Można przyznać, że jakoś nam sie niepowodzi teraz w lidze.
Może Wyrobek pomoże..?
Jeżeli chcecie zabłusnąć uprzejmością to powiedzcie jakie perypetie podczas pracy z chorzowskim klubem miał trener Wyrobek.
Pozdrowienia z Ostrowca
(uważam ze napinka nie jest wogule potrzebna..tak jak to zaprezentowało kilku waszych kibiców na naszym forum)

Panewniki
Kontakt:

#74 Post autor: Panewniki » 1 paź 2005, o 14:02

To wy mocie forum :lol: :lol: :lol:

snajper

#75 Post autor: snajper » 1 paź 2005, o 14:08

bartek13123 przyjezdza ktoś od was ?

ODPOWIEDZ