RUCH Chorzów - Górnik P

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#61 Post autor: wolfik » 15 wrz 2005, o 21:14

Gralismy juz z cala czolowka, z pierwszej szóstki nie gralismy tylko z Jaga, takze teraz czeka nas seria meczów z teoretycznie slabszymi, a jak wiadomo tu punkty moze tracici kazdy z kazdym dlatego najblizsze 3, 4 mecze pokaza o co gramy o w tym sezonie

byleby Seba byl zdrowy, a jak nie musimy zaatakowac i po prostu strzelic wiecej bramek niz oni oddadza celnych strzałów na bramke :wink: chyba ze Richard powróci po raz kolejny :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#62 Post autor: esiu1920 » 15 wrz 2005, o 22:03

Wierza że Ruch tyn mecz wygro , że wygro go i to w dobrym stylu. Niystety mie niy bydzie bo jedyn z nos sie żyni i byda sie bawioł na jego weselu, bestosz niy może być innego wyniku jak zwyciynstwo NIEBIESKICH.

P.S. Halymba tym razym nie bydzie tak licznie reprezentowana , ale na weselu pora łykna za niybieskich.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Robson
Kontakt:

#63 Post autor: Robson » 15 wrz 2005, o 23:16

Sebastian nie zagra w sobotnim meczu.

marzena

#64 Post autor: marzena » 15 wrz 2005, o 23:19

mysle ze wygramy 2:0, ewentualnie 3:1 :) kto ma wygrac, jak nie my: NIEBIESCY ;)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#65 Post autor: Lutz » 15 wrz 2005, o 23:25

marzena pisze:mysle ze wygramy 2:0, ewentualnie 3:1 :) kto ma wygrac, jak nie my: NIEBIESCY ;)
Franke wygro :lol:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#66 Post autor: Simone » 15 wrz 2005, o 23:40

ja bardziej niz o wynik martwie sie o frekwencje ... mam nadzieje ze ludzie sa rozsadni i jedna porazka ich nie odstraszy , tym bardziej ze ostatnio zobaczyli niezla gre u siebie ...

Wiem ze to malo realne ale niech nas w koncu bedzie z 6 tys i to na dluzej ... :faja:

Athes

#67 Post autor: Athes » 15 wrz 2005, o 23:43

powodzenia od przyjacół z Łodzi!!w tym roku awans dla was i dla nas musi być!!!!

W moim sercu tylko dwóch Łódzki Widzew-Śląski Ruch!!!!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: Goscioo » 16 wrz 2005, o 07:43

temat: Ślask-Ruch sportowo został zamkniety dlatego pisze tu taka mala ciekawostke:
sedzia tego meczu dostol najwyzsza note tej kolejki 8,2 a jak sedziowol to ci co byli widzieli
dziwne to troche bo za kazdym razem co ruch wygrol szpil to sedzia nie dostol jeszcze noty powyzej 8

WSZYSCY NA CICHA W SOBOTE

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: gerhat » 16 wrz 2005, o 08:55

mnie też się wydaje że jest raczej odwrotnie z ta teorią, te największe kompromitacje jakie pamietom to nasz torman zaczynoł mecz pod DTŚ, dla przypomnienia:
- baraż z Lechią Gdańsk
- remisy z Groclinem i Szczakową które były gwoździem do II ligi

Ale tak naprawdę nie wierza w takie zabobony bo wszystko rozgrywa się na boisku a nie w sferze magii.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: heli » 16 wrz 2005, o 09:58

EmT pisze:Prawda jest ze jesli RUCH gro 1 polowa od strony batorego ( tam broni torman RUCHU ) to meczu jeszcze nie przegrali !!
gerhat pisze:mnie też się wydaje że jest raczej odwrotnie z ta teorią, te największe kompromitacje jakie pamietom to nasz torman zaczynoł mecz pod DTŚ, dla przypomnienia:
przeczytej sie to gerhat jeszcze roz boś napisaoł dokładnie to samo innymi słowami, a piszesz, że jest odwrotnie. EmT napisoł, że nie przegrywomy jak zaczynamy od Batorego, a Ty piszesz, że największych kompromitacje były w meczach zaczynanych od DTŚ :wink:.

Ale mniejsza z tym bo tak jakżeś zauważył:
gerhat pisze:wszystko rozgrywa się na boisku a nie w sferze magii.
i oby własnie w meczu z Polkowicami bedemy lepsi na boisku i wygromy, a takie teoie to są dobre na zwalanie swoich nie udolności i usprawiedliwianie porażek.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: Slawko » 16 wrz 2005, o 10:18

Simone pisze:ja bardziej niz o wynik martwie sie o frekwencje ... mam nadzieje ze ludzie sa rozsadni i jedna porazka ich nie odstraszy , tym bardziej ze ostatnio zobaczyli niezla gre u siebie ...

Wiem ze to malo realne ale niech nas w koncu bedzie z 6 tys i to na dluzej ... :faja:
Ja tez. 6 tys napewno nas nie bedzie bo zbyt slaby przeciwnik, ostatnia porazka we wroclawiu no i ma padac...
Takei sl;ysza wymowki jak namawiom ludzi na szpil....
Ale i tak WSZYSCY NA SZPIL I WSZYSCY NA NIEBIESKO ;)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Hassan

#72 Post autor: Hassan » 16 wrz 2005, o 10:33

Trocha mnie martwi to że może bronic Franke jesli tak bedzie to stawiom 2:1 do Ruchu

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#73 Post autor: radzion » 16 wrz 2005, o 10:44

ja ale i Franke miol dobre mecze (vide mecz z Pognia Szcecin wygrany przez nos 1-0)

pamietejecie ze nie zawsze mozna miec slaby dzien i kto wie moze akurat w tym meczu zas blysnie!a i duzo zalezy od obrony, bo jesli zagraja dobzre i nie beda prowokowali sytuacji stzreleckich dla Polkowiczan to i Franke (Paśnik) nie ebdzie miol nic do roboty!

siwy83

#74 Post autor: siwy83 » 16 wrz 2005, o 11:00

jeżeli ludzie nie przyjdą na mecz spowodu porażki na sląsku to to nie są kibice!!!nikt nie wygrywa wszystkigo RUch dobrze gra jest wysoko może byc jeszcze wyżej jak wygra z polkowicami wiec trzeba przyjsc i pomóc naszej drużynie a nie tylko narzekać!!!!!!!!!!!wszyscy narzekali że mecze w piątek teraz jest sobota i wszyscy mają przyjsc i dopingowac i niech nas bedzie 8 tys a nie 6 tys albo i wiecej i niech bedzie wspaniała atmosfera i doping a napwno bede 3 pkt pozdro dla wszystkich widzimy sie w sobote o 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAMA Z KALINY
Kontakt:

#75 Post autor: KAMA Z KALINY » 16 wrz 2005, o 11:15

Kto pamięta, jak Franke w tamtym sezonie powiedział po jednym z meczów ( oczywiście kolejnym przegranym ) że ma kibiców w hu** i że mogą mu skoczyć ???? no i jeszcze skwitował to pięknym środkowym palcem do kibolów !!!

ODPOWIEDZ