byleby Seba byl zdrowy, a jak nie musimy zaatakowac i po prostu strzelic wiecej bramek niz oni oddadza celnych strzałów na bramke

EmT pisze:Prawda jest ze jesli RUCH gro 1 polowa od strony batorego ( tam broni torman RUCHU ) to meczu jeszcze nie przegrali !!
przeczytej sie to gerhat jeszcze roz boś napisaoł dokładnie to samo innymi słowami, a piszesz, że jest odwrotnie. EmT napisoł, że nie przegrywomy jak zaczynamy od Batorego, a Ty piszesz, że największych kompromitacje były w meczach zaczynanych od DTŚgerhat pisze:mnie też się wydaje że jest raczej odwrotnie z ta teorią, te największe kompromitacje jakie pamietom to nasz torman zaczynoł mecz pod DTŚ, dla przypomnienia:
i oby własnie w meczu z Polkowicami bedemy lepsi na boisku i wygromy, a takie teoie to są dobre na zwalanie swoich nie udolności i usprawiedliwianie porażek.gerhat pisze:wszystko rozgrywa się na boisku a nie w sferze magii.
Ja tez. 6 tys napewno nas nie bedzie bo zbyt slaby przeciwnik, ostatnia porazka we wroclawiu no i ma padac...Simone pisze:ja bardziej niz o wynik martwie sie o frekwencje ... mam nadzieje ze ludzie sa rozsadni i jedna porazka ich nie odstraszy , tym bardziej ze ostatnio zobaczyli niezla gre u siebie ...
Wiem ze to malo realne ale niech nas w koncu bedzie z 6 tys i to na dluzej ... :faja:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], heli i 35 gości