Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów
no nie powiem ze Ruch grał bardzo słabo ale na pewno lepiej niz z ŁKSem
z prezesem sie zgodze beben sie wyciagnal jak struna i wyciagnal pile z okna:-/
no ale ch** kolejny zjebany mecz
podobała mi sie gra Petasza gdy wszedł na boisko Bartnik niezle ale tylko w 1 połowie
reeszta przecietnie. w sumie mecz na 3
z prezesem sie zgodze beben sie wyciagnal jak struna i wyciagnal pile z okna:-/
no ale ch** kolejny zjebany mecz
podobała mi sie gra Petasza gdy wszedł na boisko Bartnik niezle ale tylko w 1 połowie
reeszta przecietnie. w sumie mecz na 3
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Nasuwo mi sie tako refleksja - mecz wdupiony - kożdy chce co by Fornalok doł sie pokój ( jo tysh) , ale jo niy wiym czy w obecny sytuacji szukanie , zmiynianie i cały chaos z nowym trenerym wyszoł by nom na dobre . Doś momy bajzlu z punktami, zakazami transferów , niy wiadomo co zrobi Klimek , zero sponsora i teroz jeszcze momy szukać nowego trenera
Zamiyszanie jak ciul . Dejmy sie ty cały sytuacji uspokoić , niech sie wszystko wyjaśni - potym bydymy mogli myśleć o nowym szkolyniowcu. Z drugi strony KTO ZA FORNALAKA
Lorynsa niy chcom , Wdowczyk ?? wątpia ..........pytom sie wto ??
A tak apropos kiedy my łostatnio z tymi gorolami wygrali ?? Płakać sie chce.

A tak apropos kiedy my łostatnio z tymi gorolami wygrali ?? Płakać sie chce.
Ruch zagroł dzisiej na serio dobry szpil! obrona dobrze, prócz tej jednej sytuacji kero wykorzystało zagłebie...w środku pola rzadził ruch...zaglebie wogole nie istniało w drugiej lini! nie rozumia czemu ćwielong gro na lewej pomocy...jego miejsce jest w ataku! no i nasz atak, lotali walczyli ale za mało sie pokazujom i sa zdecydowanie za wolni...pepe do ataku!! pozdRo
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepsze spotkanie Ruchu od meczu z Korona (4-1). Troche za malo sytuacji, jedna bdb niewykorzystana, do tego pech Fosy i Śrutwy. Ruch przewazał w sordku pola, obrona dosc pewnie. Tylko te niezdecyodwanie znowu pod koniec polowki. Powinno byc lepiej. Chuliganeria - nie wiem co Ci sie tak w Petaszu podobalo, wg mnie chyba najslabysz u nas w druzynie. Najbardziej podobali mi sie dzisiaj Bartnik, Myszor i do 75 min Fosa
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- 19r20
- Kontakt:
mówicie że nawet ambitnie grali i mieli przewagę ale co z tego?
napewno lepsze to niż brak walki ale co oni ku*** robią na treningach?
niech te skórwysyny strzelają!!!
dobze że nas tam nie było bo gorole mieliby większą radochę
Śrutwa- mniej wywiadów więcej trenuj!!!!!!!!!!!!
napewno lepsze to niż brak walki ale co oni ku*** robią na treningach?
niech te skórwysyny strzelają!!!
dobze że nas tam nie było bo gorole mieliby większą radochę
Śrutwa- mniej wywiadów więcej trenuj!!!!!!!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
nie wiem jak wy, ale dla mnie zawodnik ogramy w I lidze który strzelił w h*j bramek który marnuje 10 sytuacji sam na sam w ciągu 4 meczy powinien dostać ŁAWE w następnym meczu !!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego nikt tego nie widzi, to jest skandal który ciągnie pan F. Jak posiedzi na ławce to może celownik i ambicja sie podreguluje ???? WNIOSEK JEST JEDEN, MARIO PROSZE NA ŁAWKE !!!!
-
- Kontakt:
fak jest taki ze przegrali i to jesthujowe!niema co ich usprawiedliwiac ale tez uwazamze grajom coraz lepiej i wsumie zagłebie niejest takie slabie tym bardziej usiebie tylko my niemamy czasu na to zeby zaczli wygrywac za 4 lub 5 kolejek tylko muszom juz zaczonc zbierac punktu i siebie jak i na wyjazdach!
Ruch zrobił dziś na mnie naprawde wrażenie.Zagrali bardzo dobrze a środek pola należał do Ruchu na całe szczęście pkt zostały u nas w Sosnowcu podobała mi się gra obrońcy Ruchu nie wiem nazwiska grał z nr 5 bardzo dobry grajek wymiatał wszystko.Porównując mecz z jesieni zeszłego roku a ten to Ruch zagrał o niebo lepiej !!