Może tym "czarnym koniem" będzie Pan Krystian?! :lol: :lol: :lol:Lysy pisze:Już sie nie moga doczekać czy to je ftoś z ekipy kolesi czy prawdziwy fachman :roll:
czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
jak nie jest od nas to i nie jest kibolem to jak dla mnie mija sie z celem
po 1 gosc nie zna kibiow Ruchu wiec jak ma do nich dotrzec???
2 czy wie gdzie sa kibice Ruchu jakie tereny zajmuja i czego oczekuja???
3 czy zna sie na pilce czy tylko na marketingu???
ja rozumiem szukanie sponsora to jedno ale wizerunek klubu i marketing to 2
i bez podstawowej wiedzy ch*** bedzie wart
po 1 gosc nie zna kibiow Ruchu wiec jak ma do nich dotrzec???
2 czy wie gdzie sa kibice Ruchu jakie tereny zajmuja i czego oczekuja???
3 czy zna sie na pilce czy tylko na marketingu???
ja rozumiem szukanie sponsora to jedno ale wizerunek klubu i marketing to 2
i bez podstawowej wiedzy ch*** bedzie wart
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to, że ktoś nie jest kibolem, jak go nazwałes Viro, nie oznacza, ze nie ma podstawowej wiedzy, przecież wystarczy, że po prostu interesuje się piłką. Przecież część, że nie wie kto i gdzie kibicuje, jak nie wie to sie do wie. A i czego oczekują do też chyba nie jest się cieżko domyśleć, jak sie ma jakiekolwiek pojęcie o piłce.
Dziwna sprawa, że jak nie było takiej osoby, były głosy, ze powinna być, jakby była z niebieskiej rodziny jak to sie przyjeło określać to by było gadanie, tak jak już zresztą w tym temacie:

Dziwna sprawa, że jak nie było takiej osoby, były głosy, ze powinna być, jakby była z niebieskiej rodziny jak to sie przyjeło określać to by było gadanie, tak jak już zresztą w tym temacie:
Cobra pisze:Napewno to nikt z zewnatrz tylko ktos z Niebieskiej rodzinki!!!
Damiano pisze: Poprostu ktoś z rodziny roboty nie mioł.
a jak sie okazuje, ze to niby ktoś z zewnątrz to skolei są mu inne błędy wytykane i bądź tu mądry, a niech sie jeszcze okaże, że to przdstawiciej jakiejś firmy marketingowej z Warszawy, to już widza te głosy, że to kolejny krok w celu zniszczenia tego klubu przez zagranicznie służby wywiadowcze.Lysy pisze:Już sie nie moga doczekać czy to je ftoś z ekipy kolesi czy prawdziwy fachman

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To dobre posunięcie. Zobaczcie jak działa marketing Reportera. Mam nadzieję, ze tak będzie działał marketing Ruchu. Oby był profesjonalny, a przygotowana strategia marketingowa doprowadziła do odbudowy Ruchu jako solidnej piłkarskiej firmy i marki. Trzymam kciuki.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Jo już wola zeby to był ktoś z zewnątrz.
Poznać kibiców i ich oczekiwania można w miesiąc.
Nauczyć się skąd są ekipy i w jakich miastach są za Ruchem w kilka godzin + dowiedzenie się nieco więcej o poszczególnych miastach kibicujących Ruchowi to tydzień.
Dalej: Nikaj nie jest napisane (jak jest to prosze o cytat) że łon się mo kibicami zajmować ino sponsorów szukać
Na koniec to niektórzy z nos tu piszących nie zdaja sobie sprawy z tego, że śpiewanie "Adolf Hitler KS Ruch" nie jest promocją klubu, <bo idzie wciepywać na kożdo drużyna po kolei, sam śpiewom na szpilach "Legia to staro kurw*..." to nie świadczy o śląskim patriotyźmie i poszanowaniu tradycji ino o braku jakiejkolwiek wiedzy i szacunku dla ludzi kerych łon zabijoł abo ginęli skuli niego (mój dziadek zginął walcząć w Wehrmachcie) i jakoś hanysom nic z tego nie prziszło. Jo je hanys z krwi i kości, nie lubia ani Niemców ani Poloków ale do kurw* jeb*nej nikt z Polski nie do takiej kasy żeby ten klub wyciągnąćna prosto jak na szpilu usłyszy piosenki tego typu.
Wiem że zaro mie zjedziecie, opierdolici* i napiszecie żech jest gorol , ciul i nie wiem co jeszcze. Ale je*** mie to i zdania nie zmienia.
POZDRO
Poznać kibiców i ich oczekiwania można w miesiąc.
Nauczyć się skąd są ekipy i w jakich miastach są za Ruchem w kilka godzin + dowiedzenie się nieco więcej o poszczególnych miastach kibicujących Ruchowi to tydzień.
Dalej: Nikaj nie jest napisane (jak jest to prosze o cytat) że łon się mo kibicami zajmować ino sponsorów szukać
Na koniec to niektórzy z nos tu piszących nie zdaja sobie sprawy z tego, że śpiewanie "Adolf Hitler KS Ruch" nie jest promocją klubu, <bo idzie wciepywać na kożdo drużyna po kolei, sam śpiewom na szpilach "Legia to staro kurw*..." to nie świadczy o śląskim patriotyźmie i poszanowaniu tradycji ino o braku jakiejkolwiek wiedzy i szacunku dla ludzi kerych łon zabijoł abo ginęli skuli niego (mój dziadek zginął walcząć w Wehrmachcie) i jakoś hanysom nic z tego nie prziszło. Jo je hanys z krwi i kości, nie lubia ani Niemców ani Poloków ale do kurw* jeb*nej nikt z Polski nie do takiej kasy żeby ten klub wyciągnąćna prosto jak na szpilu usłyszy piosenki tego typu.
Wiem że zaro mie zjedziecie, opierdolici* i napiszecie żech jest gorol , ciul i nie wiem co jeszcze. Ale je*** mie to i zdania nie zmienia.
POZDRO
- Patton
- Kontakt:
- rubin
- Kontakt:
Esiu jo godom tak zyjemy w wolnym kraju nikt nikomu nie godo co mo spiewac, kazdy spiewo co chce. Sa w Ruchu osoby ktore maja poglady lewicowe i sa ludzie co maja poglady prawicowe. Kerych jest wiecej to dobrze o tym wiesz. Jest jak jest i tego ty niezmienisz. Poza tym to jest forum i kazdy moze wyrazic swoja opinia, a nazywanie Ciebie gorolem i ciulem itd. (twoje słowa) to chyba mijo sie z celem. PozdroEsiu. pisze:
POZDRO
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdzie ktoś napisał, ze to wina fany, gdzie ktoś wogóle napisał, ze to jest przyczyną upadku klubu, ale jak zwykle pan, panie Patton widzi swoje co chce widzieć. Nie pierwszy raz pisze o tym pewnie nie ostatni.Patton pisze:Masz racje. 100% racji!! Wszystko to wina flagi Oberschlesien i tych kilku okrzykow!! To dlatego Ruch tak nisko upadl!! :roll:
Ja oczywiście przyznam 100% racji, ze okrzyki typu Adolf Hitler i łączenie tej osoby z naszym klubem, na pewno nie pomaga w znalezieniu sponsora, to że nie pomaga to dla wyjasnienia dla tych co nie bardzo są kapujący i by znów mogli to przeinaczyć, nie znaczy że jest to jedyny powód, czy że jeśli nagle sie skończy spiewanie to znajdzie się sponsor, ale na pewno takie okrzyki nie pomagają.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jak ktos bedzie chcial sponsorowac klub to to zrobi a niebedzie sie patrzec na nasze fany i okrzyki sponsora interesuje tylko co moze miec z tego ze da kase reklama rozgłos itd unas sie pisze po niemiecku u goroli po angielsku i hu* z tego !!!!
jak ktos ma dac kase to jom da a jak nie to bedzie szukał dziury we wszystkim .
jak ktos ma dac kase to jom da a jak nie to bedzie szukał dziury we wszystkim .