ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: gerhat » 27 sie 2005, o 10:46

Te wszyscy co mają psychiczne skrzywienie po moich postach, zacznijcie czytać je uważnie.
Ja wypowiadam się tutaj ws. blokowania tematów a nie oceniam Śrutwy. Śrutwę oceniłem gdzie indziej brawami za mecz w Gdańsku. Pokażcie mi gdzie napieorzam na Śrutwę? W ostatnich miesiącach Mario był nazywany ch***m lub kazano mu wy***rdalać w co najwmniej w 100 postach uzytkowników tego forum, proszę znajdźcie co najmniej jeden mój post gdzie go tak nazwałem (miłego szukania).
Ale to mnie przedstawia się na forum antyśrutwą.
Zgadzam się że nie jest moim idolem któremu jestem w stanie wszytko wybaczać bo strzelił ponad 100 goli ale gdy go krytykuję szukam argumentów, a że te argumenty niektórych bolą i nie przekonują to normalna sprawa. Mnie też nie przekonuje wiele innych komentarzy zupełnie w innych tematach.
Nikt mnie nie musi tutaj lubić ale niech stara się szukać argumentów a nie inwektyw.

ps.
to tak jak w temacie meczu z Lechią, moja dyskusja z KK i LM jest kwitowana przez niedoczytujących lub mniej inteligentnych slowami -róbcie dalej realcje live i tymi pierdołami czy opiniami się nie przejmujcie-. Tak jakbych jo gdzieś krytykowoł sens robienia tych relacji czy też ich jakość.
Podobnie jest ze Śrutwą, jak bija mu brawo to nikt tego nie widzi, jak pisza, że nie powinien grać całego meczu to jo jest wróg nr 1, ale jak to samo piszą inni to są ok.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#62 Post autor: L_M » 27 sie 2005, o 11:39

Gerhat a powiedz mi o co Ci z tymi tematami chodzi? Po co wklejasz moj post z innego tematu i dopisujesz jakies wredne komentarze ktore nijak nie maja sie do rzeczywistosci? post ktory wkleiles pochodzi z tematu 'Blokowanie tematow' i zostal zablokowany przez to ze przerodzil sie w dyskusje o Srutwie - chyba normalna sprawa. Tu jest temat o Srutwie majacy ilestam postow i nikomu do glowy nie przyszlo blokowanie. A na forum jest ich jeszcze kilka. Jesli teraz ktos zalozy znowu temat 'Srutwa RAUS' albo temat 'Lechia - Ruch 1:2' to zarowno jeden jak i drugi beda zablokowane i usuniete bo sie powtarzaja - to wszystko. pozdRawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: gerhat » 27 sie 2005, o 13:04

Już Ci wyjaśniam.
Od zawsze byłem przeciwnikiem blokowania i czy cenzurowania tematów (z wyłaczeniem obraźliwych kibiców innych druzyn) stąd mój komentarz, bo do odblokowywania jakoś nie ma chetnych.
Stąd moja wypowiedź w tym temcie bo do tego był link, bo co miałem założyć kolejny temat pt. "Blokowanie tematów" skoro tam nie mogłem się wypowiedzieć. Pewnie spotkaloby mnie to co Marcyka.
Twoje tłumaczenie jest może i logiczne, że po co zakładać kolejny temat o Śrutwie skoro już jest, z tym że ten do ktorego odesłaleś Marcyka to jakiś stary kotlet wygrzebany z archiwum, bo poprzedni wpis był 3 miesiące wcześniej.

I nie chodzi tu o podłoże tekstu Marcyka, bo akurat ze względu na dobrą grę Srutwy w Gdańsku wpisów podgrzewającyhc temat było niewiele, ale nie oznacza to żeby od razu blokować go, bo każdy ma prawo do swobodnej oceny graczy. I nic już nie zrobisz na to że sympatie niektórych nie sa zgodne z Twoimi.
Najlepszym lekarstwem na to co cię zaboloalo nie jest kneblowanie komuś ust uprawnieniami, ale dobra gra samego bohatera postu Marcyka.
Jak zagra dwa, trzy kolejne mecze na podobnym poziomie, jak nie będzie stroił fochów gdy trener go zmieni, jak uszanuje opaskę - to temat Marcyka umrze śmiercią naturalną z braku wpisów i wszyscy będą zadowoleni.
Podobnie sprawa bedzie się miała z innym ulubionym bohaterem - Fornalakiem, jeżeli będa wyniki i dobra gra (o awansie nie mówię bo Ruch jest za biedny na I ligę) to tematy wzywające do wywalenia tego trenmera zastąpione zostaną pochwałami jego pracy, ale to będzie selekcja naturalna a nie z mocy uprawnień.

To tyle, w kwestii wyjasnienia o co mi chodziło, ale nie wątpię że zaraz ktoś wtraci się w naszą dyskusję z tekstami że jestem niby anty, sramty i live'y mi się nie podobają :)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#64 Post autor: L_M » 27 sie 2005, o 14:20

Tylko ze takie uwagi mozna rownie dobrze napisac w temacie o uwagach do moderatorow. a sprawa znowu dzieje sie przy okazji debaty czy srutwa za stary czy nie i czy niebieski czy granatowy, to smiem twierdzic ze nie chodzi Ci o sama zasade wyrazania wlasnych opini.

na forum jest kilka tysiecy userow, i niestety nieblokowanie, lub nieusuwanie niektorych tematow prowadzi do ogromnego balaganu. ja nadal nie rozumiem, czy aby wyrazic zdanie na temat gracza X nie wystarczy post w temacie na jego temat, tylko trzeba zakladac nowy temat. przeciez nikt nikomu nie zabrania mowienia swoich pogladow (to co napisales o sympatiach niezgodnych z moimi jest juz calkowicie chore bo nieraz po slabym meczu sam chcialbym zeby Mario usiadl na lawce, a bywaja tematy o zupelnie innych rzeczach i tam dopiero ludzie mowia 'nie pod moje poglady') moim zadaniem jest dbac o porzadek na forum i staram sie to robic jak najlepiej, a moje sympatie i poglady nie maja tu nic do rzeczy. to wszystko - pozdRawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: gerhat » 27 sie 2005, o 14:48

proponuja zatem przenieść kilka ostatnich postów do tematu "uwagi do moderatorów" i zakończyć dyskusję nie w temacie

marcyk
Kontakt:

#66 Post autor: marcyk » 29 sie 2005, o 10:00

I wszystko w temacie, mozna zablokowac :) :)

bluefil
Kontakt:

#67 Post autor: bluefil » 29 sie 2005, o 10:30

Panowie dajcie juz spokoj. Mamy tu na forum ludzi, ktorym zawsze cos nie bedzie pasowalo i zawsze sie beda innych czepiali. Taki ich urok i takich malkontentow mamy wszedzie. Ja zawsze Mariusza lubilem. Chlop jest oddany sprawie. Aczkolwiek zauwazylem jak sypaly sie na niego gromy, co skomentowalem na naszym forum przy okazji meczu z Zaglebiem. Trzeba jednak przyznac, ze tyle ile Mario zrobil dla neszego klubu, to malo ktory pilkarz. A te ostatnie dwie bramki ze szczaksa i lechia to majstersztyk:) Mowcie co chcecie. MArio zasluzyl na nasz szacunek. Pamietajcie, ze jego kariera nie przypadla na zlote lata Ruchu. A w takich warunkach gra sie znacznie trudniej.
Mario respect!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ruszek

#68 Post autor: ruszek » 1 wrz 2005, o 22:31

Śrutwa jest jednym z najlepszych graczy naszego klubu. Może czasami mu się nie udaje ale najważniejsze że jest z nami !! Pozdro dla Mariusza

DjMaciar
Kontakt:

#69 Post autor: DjMaciar » 2 wrz 2005, o 00:42

jo by chciol zas stanac w obronie Maria
przypomna wom kiedy Ruch zleciol do II-ligi i jak narazie nie umi sie dzwignac
kiedy??
wtedy jak wy***ali Maria z druzyny i klubu potem jak sie kapli ze kiepsko idzie bo torow nie mo kto
strzelac to go wzieli nazot (zasluga kibicow tez nie jest tu obojetna)ale to bylo juz za pozno
my pora niebiewskich doszli do wniosku ze jak by Srutwa grol durs to Ruchowi by te pora oczek nie braklo
a tak wielkie akuku bylo i jest do dzisioj
a zawsze latwiej jest liga utrzymac niz awansowac
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: Slawko » 2 wrz 2005, o 08:44

Mario nie tylko strzelil kilkadziesiat bramek dla Ruchu ale tez trzeba pamietac ze pomagal poza boiskiem i to bardzo.... A poza tym to jest jeden z nielicznych niestety naprawde NIEBIESKICH pilkarzy.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

marcyk
Kontakt:

#71 Post autor: marcyk » 2 wrz 2005, o 09:59

Niywyczima. Bramek naszczilol- OK, NIYBIESKI jest-OK, Zazarty i ambitny jest-OK Ale wiek robi swoje i juz niy jest tym Srutwa z przed 10 lot. U mie mo krycha za szpil ze Szczakom i zas niy zacynejcie ze nerwy ze zaangarzuwanie w szpil bo w tym wieku i z takim doswiadczyniym nerwy powinno sie umiec czimac na wodzy.
Zdobol sie jus miejsce w NIYBIESKI GALERII CHWALY i poleku cza ustympuwac miejsca modym a pora postow wyzy w tym tymacie napisolech cymu i co moze byc za pora lot jak buduwac druzyna sie bydzie pod jego skromno osoba. AMYN (przinajmi moj w tym tymacie)

bluefil
Kontakt:

#72 Post autor: bluefil » 2 wrz 2005, o 10:04

wcale nie chodzi o wiek, jak ktos ma taki charakter i tak przezywa mecz, to wiek nie gra roli. Ja bym prawdopodobnie podobnie reagowal.........rozumiem mariusza i juz.
Mario jestesmy z TOBA!!!!! A Mario jest z nami i o tym nie wolno nam zapomniec! i na dobre i na zle!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Luke

#73 Post autor: Luke » 2 wrz 2005, o 11:11

Ja się Mariuszowi wcale nie dziwia :!: Jo tyż jest nerwowy nie roz w życiu i tyż nie wychodzi mi to w większości na dobre ale taki już jestem i trudno.Wola 100 razy Maria takiego jakim jest na boisku niż miałby być jakimś je***ym flegmatykiem jak np. tyn były gracz GKS Adam Bała co powie jedno zdanie na tydzień. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: AdiC » 2 wrz 2005, o 12:48

Przestalibyście dramatyzować z tym zejsciem Maria w meczu ze ściekową. Dorobiocie swoje teorie a Mario na nikogo sie niy obraził. Po szpilu normalnie sie zachowywoł i godoł z Fornalem. Ludzie! Opamiyntejcie sie. Dla mnie Mariusz jest obecnie najbardziej obok Klimka zaangażowaną osobą w dobro Ruchu.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

DjMaciar
Kontakt:

#75 Post autor: DjMaciar » 2 wrz 2005, o 21:11

marcyk pisze:Niywyczima. Bramek naszczilol- OK, NIYBIESKI jest-OK, Zazarty i ambitny jest-OK Ale wiek robi swoje i juz niy jest tym Srutwa z przed 10 lot. U mie mo krycha za szpil ze Szczakom i zas niy zacynejcie ze nerwy ze zaangarzuwanie w szpil bo w tym wieku i z takim doswiadczyniym nerwy powinno sie umiec czimac na wodzy.
Zdobol sie jus miejsce w NIYBIESKI GALERII CHWALY i poleku cza ustympuwac miejsca modym a pora postow wyzy w tym tymacie napisolech cymu i co moze byc za pora lot jak buduwac druzyna sie bydzie pod jego skromno osoba. AMYN (przinajmi moj w tym tymacie)
i tu zas sie nie zgodza pokozol ze umie strzelac bramy a i mlodziez czasem hu** gro
do mnie Srutwa bedzie wielki i jak narazie tory wali wiec niech gro dali jak juz calkiem mu nie podzie to ok
niech se odpusci sam a nie pod presja kibicow
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Zablokowany