To wciepnij ten skan tutaj. Dzieki!Dixi20 pisze:Jesli chodzi o to zeby rzobic zdjecie tego karnetu i komus je wyslac to mom skaner i moga zeskanowac tyn karnet. A karnet zech se juz kupil
INAUGURACJA PRZESUNIETA ???
- Schlesien
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Ja słyszałem, że mają zrobić sztuczną murawe na Śląskim to zrobili, teraz ostatnio słyszałem, że mają zrobić sztuczną murawe na Chorzowiance i bocznym RuchuSlawko pisze:Praktycznie co roku jest ten sam problem z zima w marcu. Moze to nie jest zly pomysl zeby zmienic system na wiosna - jesien![]()
A tak przy okazji podobno na Chorzowiance maja zrobic sztuczna murawe? Czy to tylko ploty?

- 19r20
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- brykol-chorzow
- Kontakt:
Na Śląskim jest pikno ta murawa już żech tam groł... co do Chorzowianki to też powstanie sztuczna za niedługo... ale o bocznym Ruchu nic nie słyszałemNeoKibol19R20 pisze:Ja słyszałem, że mają zrobić sztuczną murawe na Śląskim to zrobili, teraz ostatnio słyszałem, że mają zrobić sztuczną murawe na Chorzowiance i bocznym RuchuSlawko pisze:Praktycznie co roku jest ten sam problem z zima w marcu. Moze to nie jest zly pomysl zeby zmienic system na wiosna - jesien![]()
A tak przy okazji podobno na Chorzowiance maja zrobic sztuczna murawe? Czy to tylko ploty?

[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Slawko ale system jesien - wiosna powoduje, że w pucharach gra sie od razu po zdobyciiu tytułu, a przy wiosna - jesien albo czekac ponad pol roku albo w pucharach wystpeowalyby mistrozwie jesieni. Tak jest wg mnie lepiej
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... ag0010.jpgANABOLICA pisze: Ja bym wypożyczył 4 kolesi z łopatami, żeby poodśnieżali boisko przed szpilem, bo przecież nie ma u nas takiej hardej zimy po -21
Dobre ......NAPRAWDE dobre :lol:
-
jestem tylko ciekawy czy cos da te przesuniecie inauguracji o tydzien?bo jak ogladam prognozy i widze stan naszego boiska to ten tydzien nic nam niepomoze.Zeby usunac chociaz czesciowo snieg z tej murawy to musialo by byc cieplej a na to sie niezanosi,wrecz przeciwnie ma byc zimno i ma dalej dupic snieg!Wiec ciekawe co wymysla jak stan boiska za tydzien sie nie poprawi a wrecz przeciwnie bedzie gorszy.Oby nie
-
- Kontakt:
-