Ruch Chorzów - Korona Kielce
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Miało byc biednie i uczciwie" i jest biednie (nie ma światła, nie ma wody) i uczciwie (nikt nie twierdzi że w kranach leci coca-cola, brak zgody na przesunięcie to nie decyzja działaczy). To tak w kwesti cytatówPatton pisze:"Sa tysiace ludzi, ktorzy widza pozytywne swiatelko w tunelu" Jakos tak to bylo... :lol: :? :roll:

A tak na poważnie, tylko przejęcie klubu przez SSA może nas uratować.
Czy spółka temu podoła, nie wiem, ale jedno wiem napewno, że jak do tego dojdzie czeba jej dac szanse i skończyć z narzekaniem i strajkami, bo ci co teraz tak postepowali nie mają alternatywnej spółki akcyjnej, która zamiast Chrzanowskiego weźmie się za to lepiej i sprawniej. Dobrze by było żeby wówczas wszyscy ciągneli ten wózek.
Mój post powinien być w temacie "Aomsfera w Ruchu" ale korzystałem z cytatu w tym temacie. Jak ktoś to umie przenieś, to niech to zrobi.
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Pytocie sie czymu może być krach ?? W powyższym poście mocie jedna z odpowiedzi. Strach sie boćpsycho#1 pisze:Elo.
Czemu te mecze sa grane w tak hujowych porach, przez to niemom szans byc na szpilu.
Gdzies słyszałem że działacze przez pomyłka podali że niemomy świateł na stadionie i muszymy grac o takich porach jak kluby bez swiatła.
Pozdro

- Neo
- Kontakt:
Zapowiedź meczu na www.Ruch.Chorzow.prv.pl zapRoszom 

-
- Kontakt:
W Sobote o godzinie 13:00 odbędzie się ostatni mecz rundy jesiennej pomiedzy Ruchem Chorzów a Koroną Kielce .Przyjdźcie wszyscy wspomóc dopingiem nasz zasłużony klub który ma bardzo dużo kibiców jednak niektorzy wolą siedzieć przy komputerze albo sie napić Domatora
Zapraszam wszystkich na ten mecz, jeśli tylko jesteś kibicem "Niebieskich" bo co to za kibic co nie chodzi na mecze i sie nie interesuje tym klubem ?? gdy wszyscy przyjdą stworzymy razem wspaniała atmosfere jeszcze raz ZAPRASZAM Wstep 5 zl Dzieci do 18 lat i Emeryci . Dziewczyny oraz dzieci do lat 14 WSTĘP Darmowy . Bileto Rodzinny 10 zl. Roześlij to do wszystkich ktorych masz na gadulcu pzdr !
wyslijcie to do tych co macie na gadulcu mozecie cos pozmieniać jak sie cos nie podoba

wyslijcie to do tych co macie na gadulcu mozecie cos pozmieniać jak sie cos nie podoba

-
- Kontakt: