Ruch Chorzów - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#61 Post autor: Neo » 9 lis 2004, o 20:52

Moja wiaRa nie zachwiana! Na zawsze z Ruchem!

Darek

#62 Post autor: Darek » 9 lis 2004, o 21:37

WODA BEDZIE JAK SPRZEDAMY NOWAKA ZRESZTA NA WIOSNA BEDZIE CIEPŁO WIEC W ZIMNEJ WODZIE TO SAMA PRZYJEMNOSC :lol: A TAK NA POWAZNIE TO MIALO BYC LEPIEJ A JEST CORAZ GORZEJ :cry: :cry: SERCE PEKA JAK CZŁOWIEK WIDZI JAK IDZIEMY NA DNO :cry:

Ryjek
Kontakt:

#63 Post autor: Ryjek » 9 lis 2004, o 22:01

albo mi sie zdaje albo ktos usunoł mojego posta :? nie ważne powiem inaczyj wszyscy na mecz i rozwieszać plakaty to wtedy na pewno przyjdzie sporo ludzi :) trzeba wierzyc ze teraz wygramy z koronom a jak nie to nie wiem nie ma ch^^a 3 pkt nasze :wink:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#64 Post autor: Neo » 10 lis 2004, o 09:10

Ryjek pisze:albo mi sie zdaje albo ktos usunoł mojego posta :? nie ważne powiem inaczyj wszyscy na mecz i rozwieszać plakaty to wtedy na pewno przyjdzie sporo ludzi :) trzeba wierzyc ze teraz wygramy z koronom a jak nie to nie wiem nie ma ch^^a 3 pkt nasze :wink:
No ale skond te plakaty wzionc?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: gerhat » 10 lis 2004, o 09:38

Patton pisze:"Sa tysiace ludzi, ktorzy widza pozytywne swiatelko w tunelu" Jakos tak to bylo... :lol: :? :roll: :(
"Miało byc biednie i uczciwie" i jest biednie (nie ma światła, nie ma wody) i uczciwie (nikt nie twierdzi że w kranach leci coca-cola, brak zgody na przesunięcie to nie decyzja działaczy). To tak w kwesti cytatów :wink:

A tak na poważnie, tylko przejęcie klubu przez SSA może nas uratować.
Czy spółka temu podoła, nie wiem, ale jedno wiem napewno, że jak do tego dojdzie czeba jej dac szanse i skończyć z narzekaniem i strajkami, bo ci co teraz tak postepowali nie mają alternatywnej spółki akcyjnej, która zamiast Chrzanowskiego weźmie się za to lepiej i sprawniej. Dobrze by było żeby wówczas wszyscy ciągneli ten wózek.

Mój post powinien być w temacie "Aomsfera w Ruchu" ale korzystałem z cytatu w tym temacie. Jak ktoś to umie przenieś, to niech to zrobi.

bRyl4nt

#66 Post autor: bRyl4nt » 10 lis 2004, o 11:14

3 ptk byda nasze :) czuja ...

psycho#1
Kontakt:

#67 Post autor: psycho#1 » 10 lis 2004, o 22:48

Elo.
Czemu te mecze sa grane w tak hujowych porach, przez to niemom szans byc na szpilu.
Gdzies słyszałem że działacze przez pomyłka podali że niemomy świateł na stadionie i muszymy grac o takich porach jak kluby bez swiatła.

Pozdro
===Ruchu Chorzów klubie nasz jesteś królem Śląskich miast===

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#68 Post autor: Lutz » 10 lis 2004, o 22:51

psycho#1 pisze:Elo.
Czemu te mecze sa grane w tak hujowych porach, przez to niemom szans byc na szpilu.
Gdzies słyszałem że działacze przez pomyłka podali że niemomy świateł na stadionie i muszymy grac o takich porach jak kluby bez swiatła.

Pozdro
Pytocie sie czymu może być krach ?? W powyższym poście mocie jedna z odpowiedzi. Strach sie boć :( :( Kajś ty był przez cały czos na wczasach na Grenlandii :?: :?: :glupek:

Viro

#69 Post autor: Viro » 10 lis 2004, o 22:55

SZPIL JEST O 13 !!!! podobno psiarnia nie zgodzila sie na zmiane godziny pozdRo

ruby z kaliny

#70 Post autor: ruby z kaliny » 11 lis 2004, o 08:49

przedewszystkim to sie nie zgodzil na przelozenie meczu korupter bo szef klicki mo szpil na hali o 17 i musi zdazyc :lol:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#71 Post autor: Neo » 11 lis 2004, o 19:31

Zapowiedź meczu na www.Ruch.Chorzow.prv.pl zapRoszom :wink:

WOJTEKK

#72 Post autor: WOJTEKK » 12 lis 2004, o 08:47

czytom "wszyscy na szpil" ,"doping coby caly Chorzów slyszol",a tak naprawde sie zastanawiam ilu znowu nas bedzie ????niekiedu mi sie zdaje ,ze na szpilu bedzie ze 5 tys.a jak wlaza i widza na glównej ta garstka ludzi i reszte kibiców to sie zastanawiam kaj sa ci co tak wiele godaja??? :roll:

Ryjek
Kontakt:

#73 Post autor: Ryjek » 12 lis 2004, o 14:54

W Sobote o godzinie 13:00 odbędzie się ostatni mecz rundy jesiennej pomiedzy Ruchem Chorzów a Koroną Kielce .Przyjdźcie wszyscy wspomóc dopingiem nasz zasłużony klub który ma bardzo dużo kibiców jednak niektorzy wolą siedzieć przy komputerze albo sie napić Domatora :/ Zapraszam wszystkich na ten mecz, jeśli tylko jesteś kibicem "Niebieskich" bo co to za kibic co nie chodzi na mecze i sie nie interesuje tym klubem ?? gdy wszyscy przyjdą stworzymy razem wspaniała atmosfere jeszcze raz ZAPRASZAM Wstep 5 zl Dzieci do 18 lat i Emeryci . Dziewczyny oraz dzieci do lat 14 WSTĘP Darmowy . Bileto Rodzinny 10 zl. Roześlij to do wszystkich ktorych masz na gadulcu pzdr !

wyslijcie to do tych co macie na gadulcu mozecie cos pozmieniać jak sie cos nie podoba :wink:

ishateR

#74 Post autor: ishateR » 12 lis 2004, o 17:20

Ryjek pisze: Wstep 5 zl Dzieci do 18 lat i Emeryci .

:wink:

eeeeee serio ? od kiedy to :D

Ryjek
Kontakt:

#75 Post autor: Ryjek » 12 lis 2004, o 17:59

sadik tak własnie jest bynajmniej jo wlaża za 5 i wiele innych osob tako jest prowda

ODPOWIEDZ