Arka Gdynia - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
zonkil

#61 Post autor: zonkil » 4 lis 2004, o 21:05

Grzesiek_AGNAPISAL
--------------------------------------------------------------------------------

zobaczymy jutro jakie z was kozaki, pewnie ze wygramy z takimi frajerami, jeden matol sie tak madrzy co do rymowanek, za gupi jestes zeby tez cos wymyslic?
JEST NAS TRZECH- CRACOVIA, ARKA, LECH
---------------------------------------------------------------------------------
Te ku*** ciulu tys jest frajerem NAPINACZU jebanyy .Wypierdlaj z tego forumm, wybijej na swojee i tam morzesz sie napinac.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#62 Post autor: Simone » 4 lis 2004, o 21:06

zobaczymy jutro jakie z was kozaki, pewnie ze wygramy z takimi frajerami, jeden matol sie tak madrzy co do rymowanek, za gupi jestes zeby tez cos wymyslic?

mmmmmm Konkret :wink:

darasag

#63 Post autor: darasag » 4 lis 2004, o 21:09

sami zaczeliscie na nas jechać wiec sie nie dziwić ze teraz na was bluzgi leca itp ja chciałem z szacunkiem ale jak wy nam tak my wam

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#64 Post autor: Simone » 4 lis 2004, o 21:20

my na Was jechac zaczelismy :?: ... przesledz dokladnie forum a nie pieprz glupot ...

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#65 Post autor: Neo » 4 lis 2004, o 21:22

Ehh... Miałem szacunek do Arki Gdynia i jej kibiców, ale po tym co przeczytałem to zmieniłem zdanie... :roll: :evil: :twisted:

Stona
Kontakt:

#66 Post autor: Stona » 4 lis 2004, o 21:22

darasag pisze:sami zaczeliscie na nas jechać wiec sie nie dziwić ze teraz na was bluzgi leca itp ja chciałem z szacunkiem ale jak wy nam tak my wam
no to lepiej nie mow juz nic, my som u siebie wiec wara od tego co sam piszemy!! byli juz tu tacy z Sosnowca i Katowic i banem sie skonczylo wiec jak chcesz jeszcze sam cos kiedys poczytac to uwazej na teksty :evil:
za Tobą pójde w ogień, wode..

maRtol

#67 Post autor: maRtol » 4 lis 2004, o 21:26

SirArexx pisze:areczka gdynieczka dostanie w pizdeczka :D stawiom 2:0 do Niebieskich
teraz to zes mnie rozjebol do konca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

darasag

#68 Post autor: darasag » 4 lis 2004, o 21:46

prześledziłem forum i wiem co pisze , a ty co zatraciłes zcacunek to tez pomysl co piszesz bo jesli wrzucasz wszystkich Arkowców do jednego worka przez jedna osobe to chyba...dokoncz sam ....... szkoda mi takich ludzi jakimi jestescie co poniektórzy zegnam ARKA GDYNIA PONAD WSZYSTKO

darasag

#69 Post autor: darasag » 4 lis 2004, o 21:47

prześledziłem forum i wiem co pisze , a ty co zatraciłes szacunek to tez pomysl co piszesz bo jesli wrzucasz wszystkich Arkowców do jednego worka przez jedna osobe to chyba...dokoncz sam ....... szkoda mi takich ludzi jakimi jestescie co poniektórzy zegnam ARKA GDYNIA PONAD WSZYSTKO

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#70 Post autor: Neo » 4 lis 2004, o 21:56

arka choby zoglymbie
a myslalem ze sa inni
ale oni maja wszystko zrombane
jak jechalem zwiedzac trojmiasto to w gdyni co chwila byly swiatla i korki niy ma tam kaj zaparkowac :twisted:

kuba182

#71 Post autor: kuba182 » 4 lis 2004, o 22:01

jakby w Arce nie było Bartosza Ławy to byście mieli jakieś małe szanse na remis, a tak to porazka pewna.
Orientuje się ktoś może czy będzie grał Toborek? Według moich obliczeń dostał 7 kartke z
Oby grał :twisted: bo wtedy rozgromimy was nieźle :twisted:

PS: Uczą u was w szkołach takiego języka jak Polski? Bo by się przydał wam.

Damiano
Kontakt:

#72 Post autor: Damiano » 4 lis 2004, o 22:05

kuba182 pisze: PS: Uczą u was w szkołach takiego języka jak Polski? Bo by się przydał wam.
A uczą wos gorole kultury jak przyłazisz kajś w gości to godosz tak jak łoni albo sie nie wymądrzosz paciuloku
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#73 Post autor: Simone » 4 lis 2004, o 22:12

co jeden to bardziej wku*wiajacy ... ja proponuje konkurs na rymy i pedalskie zdrobnienia bo chyba to lubia ...
Areczka Gdynieczka moze podetrzec nam du***zka :wink: Do jutra 8)

kuba182

#74 Post autor: kuba182 » 4 lis 2004, o 22:16

Damiano pisze: A uczą wos gorole kultury jak przyłazisz kajś w gości to godosz tak jak łoni albo sie nie wymądrzosz paciuloku
spokojnie, nie stersuj sie niepotrzebnie
poprostu czasem można źle zrozumiec jakiś post, przez tą waszą gware

Ps: ale jesteście agresywni :wink: pozdro
Ostatnio zmieniony 4 lis 2004, o 22:20 przez kuba182, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#75 Post autor: Gość » 4 lis 2004, o 22:18

NeoKibol19R20 pisze:ale oni maja wszystko zrombane
jak jechalem zwiedzac trojmiasto to w gdyni co chwila byly swiatla i korki niy ma tam kaj zaparkowac :twisted:
a tyn szacunek straciłeć przez te światła czy przez tekst tamtego arkowca ??? :lol: :lol: :lol:

pozdRo

ODPOWIEDZ