Oj pattonku- nie nasmiewam się z wszystkich, popieram wojta w 100%, tylko może jestem bardziej radykalny w poglądach. Co więcej jego dzisiejsze argumenty jak i twoje wcześniejsze oraz groźby cielesne ortworzyły mi :shock: na wiele spraw, o których wczesniej nie miałem pojęcia i mój tok myslenia jest dzisiaj jak najbardziej zgodny.Patton pisze:8) Oj Gerhatku - nie nasmiewaj sie z wszystkich. Pamietaj, ze nie kazdy user forum, to Patton, zeby go wysmiewac i udowadniac mu cokolwiek. Mysle, ze tymbardziej nie powinienes tego pisac w stosunku do wojta, ktory ma 100% racji... PozdRo krakusie
ZEGAR
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: panowie
Jo chyba ze strachu przed tym żeby zaroz nie byc sprzezywanym hu*** albo pedałem odmówia se tego browara. Na zegarek z ... kukułką powinno wystarczyćhanysek pisze:MOZE MY KIBICE ZROBIMY COS DLA KLUBU I ZROBIMY ZBIÓRKE PIENIEDZY NA ZEGAR NA RUCHU ODPUSCIC JEDNO PIWO W TYGODNIU I ZBIERAC PRZEZ CAŁA RUNDE A NA NASTEPNY SEZON BY BYŁ CO WY NA TO.

janysek podej nr konta i jakiś projekt tego zegra z kosztorysem, załatw tez zezwolenie z klubu, miasta i architekta
- esiu1920
- Kontakt:
Re: panowie
MOZE MY KIBICE ZROBIMY COS DLA KLUBU I ZROBIMY ZBIÓRKE PIENIEDZY NA ZEGAR NA RUCHU ODPUSCIC JEDNO PIWO W TYGODNIU I ZBIERAC PRZEZ CAŁA RUNDE A NA NASTEPNY SEZON BY BYŁ CO WY NA TO. Jeden warunek: nie jedno a pięć piw, i nie raz w tygodniu a codziennie musielibyśmy odpuszczać. No jeszcze rzucić papierosami i będzie więcej. I tak z pare lat.Moim zdaniem cel nie do zrealizowania.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"