RKS Radomsko-Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hej Niebiescy Ole!!!
Mamy ważne 3 punkty i nieważne jaki był przeciwnik.Wygraliśmy i to się liczy.Tydzień temu remis i mogliśmy ponarzekać,ale teraz zwycięstwo,a co niektórzy dalej narzekają,że przeciwnik słaby.Myśle,że to zwycięstwo zmobilizuje wielu do przyjścia za tydzień na Cichą.Jestem ciekawy co teraz napisza Ci dziennikarze,którzy twierdzili,że mecz jest ustawiony.
Ps.Niebieska,dziękuję!!!
Mamy ważne 3 punkty i nieważne jaki był przeciwnik.Wygraliśmy i to się liczy.Tydzień temu remis i mogliśmy ponarzekać,ale teraz zwycięstwo,a co niektórzy dalej narzekają,że przeciwnik słaby.Myśle,że to zwycięstwo zmobilizuje wielu do przyjścia za tydzień na Cichą.Jestem ciekawy co teraz napisza Ci dziennikarze,którzy twierdzili,że mecz jest ustawiony.
Ps.Niebieska,dziękuję!!!
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Volek, not at all ! 

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Bogas, trza sie cieszyć z tego co mamy... ja już nie pamietam kiedy ostatni raz Ruch był tak wysoko w tabeli... i kiedy wygrał 2 bramkami... na wyjazdach gramy coraz lepiej /trzeba to podtrzymać na zagłębiu/, czas na spektakularne zwycięstwo w Chorzowie, takie 3:0 z Piastem....
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
By bylo dobrze jakby my jebli 3:0 Piastowi a puznie tak 0:5 na Zaglebiu.Wiadomo Ruch po malu sie rozkreco ino zeby sil im nie zabraklo.Jakby tak grali ciagle to by sie szlo cieszyc i nowo runda jakby tak zaczeli grac to by bylo dobrze.By szlo nawet tam o 1 lidze pomyslec.Ale tera ino som najwarzniejsze te 2 szpile mysle ze wygrany a puzniej zoboczymy co dalej.
- radzion
- Kontakt:
narazie to my lepiej gromy wlasnei na wyajzdach, patrz 2 zwyciestwa, mimo porazki bardzo dobry mecz na widzewie,bardzo dobry mecz na bieslku, remis na polkowicahc , no i 2 wpadki na gks i szczakowej,
a u siebie?
oprocz szczescliwego zwyciestwa ze switem nic nie pokazalismy, takze ja bym byl ostrozny w typowaniach wyniku z piastem
a u siebie?
oprocz szczescliwego zwyciestwa ze switem nic nie pokazalismy, takze ja bym byl ostrozny w typowaniach wyniku z piastem
-
- Kontakt:
Radzion, bo też u siebie zagRaliśmy tylko 3 mecze (w tym jeden na całkowicie zamkniętym dla publiczności stadionie), a na wyjazdach aż 7. Poza tym 2 remisy i zwycięstwo to nie tak źle (choć zawsze mogły być 3 zwycięstwa), gRa też nie była taka zła.
Ja obstawiam, że po meczu z Piastem będzie 2-2 (dwa zwycięstwa, dwa remisy). WygRana będzie minimalna, myślę, że jedną bRamką, ale wieRzę w 3 punkty, będzie OK. Poza tym po Raz pieRwszy zamieRzam zabRać na mecz mojego 6-letniego chRześniaka i wyciągnąć jakąś kumpelę, mam nadzieję, że mi się to uda, więc nie może być inaczej.
PozdRo
Ja obstawiam, że po meczu z Piastem będzie 2-2 (dwa zwycięstwa, dwa remisy). WygRana będzie minimalna, myślę, że jedną bRamką, ale wieRzę w 3 punkty, będzie OK. Poza tym po Raz pieRwszy zamieRzam zabRać na mecz mojego 6-letniego chRześniaka i wyciągnąć jakąś kumpelę, mam nadzieję, że mi się to uda, więc nie może być inaczej.
PozdRo

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października