Apel Stowarzyszenia skierowany do Zarządu KS RUCH Chorzów
- radzion
- Kontakt:
chmielok - jakie podwyzki cen biletow???????
jesli mnie pamiec nie myli, to na stolki jzu od dluzszego czasu bilety byly po 15zl, byly jeszcze nawet jak my grali w 1 lidze, potym ino na krotklo byly po 10 i zas po 15
zmeinilo sie tylko to ze zostaly zniesione bilety dla klubu kibica!i jo akurat to rozumia i wiem z jakiego powodu zostaly zniesione :? :x
jesli mnie pamiec nie myli, to na stolki jzu od dluzszego czasu bilety byly po 15zl, byly jeszcze nawet jak my grali w 1 lidze, potym ino na krotklo byly po 10 i zas po 15
zmeinilo sie tylko to ze zostaly zniesione bilety dla klubu kibica!i jo akurat to rozumia i wiem z jakiego powodu zostaly zniesione :? :x
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A mnie troszka nie bylo i sie sam powydarzalo.A tera jo wyraza swoje opinie.Napewno udalo sie troszka zmienic ceny biletow i te sprawy napewno zawdzieczamy to stowarzyszeniu i jakby nie napor kibicow ktorym te ceny nie pasowaly to by tego nie bylo i karzdy wie kto ila do klubu czy do kibicow zrobiol wiec poco te zbedna slowa.Ale trzeba pamietac jadna warzna rzecz ze trzeba samemu pomiedzy soba wspulpracowac a nie z dzialaczami.Inne kluby umiom same sie radzic baz zarzadu.I mysla ze pomalu sytuacja sie pozmienio i pomalu to wszystko odbudujemy.
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
reden za***iste ale lepiej jakby byla podany na tym plakacie termin meczu to moga to druknac razy X i porozwieszac ino potrzebny mi projekt,jakby ci sie chcialo to zrobic to poslij na pw albo na maila [email protected] gory dzieki.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Reden masz u mnie WIELKIEGO PLUSA
Faktycznie przydałaby się jeszcze data najbliższego meczu no i wkradła się mała pomyłka w przedostatniej linijce, ale poza tym extra.
A ta dama w szaliku to ja
:lol:

Faktycznie przydałaby się jeszcze data najbliższego meczu no i wkradła się mała pomyłka w przedostatniej linijce, ale poza tym extra.
A ta dama w szaliku to ja

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
spyru pisze::? :? :? no comentsburi co sie tak preżysz
łaski nikt nikomu nie zrobil
ciekawe czy ty za bilety placisz
ku*** Chmielok , Buri i Migu nie robcie zas zwady kto ile i co zrobil wszyscy jestesmy za 1 klubem
no Chmielokowi to akurat racji nie idzie odmówić, przynajmniej tym razem
a Viro zaś dyplomata, ale jemu też racji nie idzie odmówić, przynajmniej tym razem

- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Patton pisze:Niebieska - dla mnie to ta babka wyglada jak zywcem wzieta z plakatu PZPR pt. "Kobiety na traktory" 8)
P.S. Zartowalem... 8)
Bo jo ja richtig ze traktora ściep.
Tam błyndy toć że som bo to je yno taki ersatz. Gibko toch machnoł dzisioj po robocie bo zauważyłech tyn plakat propagandowy z PRLu. "Kobiety na traktory" mie sie tak skajorzyło z "Kobiety na sektory" i ostatniom decyzjom Zarzondu Ruchu. Pomyślołech coby tako propaganda machnonć bo lubia sie w przerwie szpilu zapomnieć i "kajś łoko zawiesić".
Jo to porobia jeszcze i som trocha podrukuja i porosklejom po Hajdukach. Dom też link na jakiego zipa ze formatym A4.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt: