Szczakowianka - Ruch 6:0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
HBSiwy
Kontakt:

#61 Post autor: HBSiwy » 8 sie 2004, o 22:38

barnaba chcialbym abys za tydzien to wlasnie ty mial taki hummor jak my dzisiaj!! a teraz pakuj manatki z naszago forum dobranoc .
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Siemce_Fan

#62 Post autor: Siemce_Fan » 8 sie 2004, o 22:38

zgadzam sie z Radzionem w 100 %

Wlasnie wrocil zech ze szpilu i dalej mnie ciepie po pokoju .
To co zech dzis zoboczy to była totalna olefka ze strony pilkarzy !!
Jeb... chu.. jak mocie tak grac to WYPIER...

RUCH TO MY A NIE wy !!

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#63 Post autor: anyfor » 8 sie 2004, o 22:39

BARNABA od***rdol SIE DZISIOJ !!!
WSZYSCY MY SOM WKÓRWIYNI JESZCZE TYM SZPILYM, A TY NOS ZA ci*** ROBISZ . TY SIE DZISIOJ DEJ NA LUZ I PITEJ DO MAMINEGO CYCKA , A NOM POZWÓL ŁYKAĆ TA GORYCZ
POZDRO

BATORY F@NS
Ostatnio zmieniony 8 sie 2004, o 22:40 przez anyfor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Barnaba

#64 Post autor: Barnaba » 8 sie 2004, o 22:39

ale gościnny jestes. bramki sie posypią w sobote. zgadnij kto ma wieksze szanse na zdobycie ich?????

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: Goscioo » 8 sie 2004, o 22:42

meczu nie bede komentowal ... w drugiej polowie czesc kibicow zajelo sie integracja z miejscowymi dziewczynami ktore byly na naszym sektorze :wink:

HBSiwy
Kontakt:

#66 Post autor: HBSiwy » 8 sie 2004, o 22:42

GOROLU WYDUPIEJ !!!!!!!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

bRyl4nt

#67 Post autor: bRyl4nt » 8 sie 2004, o 22:43

co za ciula , idz synku spac bo głodno pi***olisz pi***olone goorlskie nasienie :x

Barnaba

#68 Post autor: Barnaba » 8 sie 2004, o 22:47

dobranoc dzieci... papa miło było was poddenerwować troszke. śłodkich snów.
do zobaczyska w radomiu

AndRe
Kontakt:

#69 Post autor: AndRe » 8 sie 2004, o 22:51

:shock: :shock: :shock:

o ja pi***ole :shock: :cry:

2-0 , 4-1 , 6-0 ...

dobrze ze tego nie widzialem , nie na moje nerwy
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Pavlique
Kontakt:

#70 Post autor: Pavlique » 8 sie 2004, o 22:53

Tera łody mnie trocha. Dopiyro coch wrócioł ze szpila. Cóż... miołech 2 godziny jazdy toch sie ło tym szpilu na spokojnie myśloł. No wiync po mojymu: grajki som kompletnie nie na II liga - i to zarówno piłkarsko jak i fizycznie no i mentalnie - sorki ale Ćwielong odbijoł się łod obrońców niczym ping pong; torman i łobrona szkoda godać, jedyne - przy dużej dozie życzliwości - pozytywy to Bartos i Pokładowski; dalij trener z całą pewniością nad tym niy panuje - jo sie pytom kto ustawio gra tryner czy Mariusz Ś. - łon non stop opierdzieloł Ćwielonga że mu abo źle zagroł abo sie źle ustawioł i takie tam - jak w końcu synek przy stanie 0:3 dostoł bal na 7 metrach to nie nie poradzioł przijonć; i dalij - zero myśli taktycznej - zejście jendryczki i wpuszczenie molka to miało być niby co? ustawienie ofensywne? no i na co tryner czekoł ze zmiana do 90 minuty boł sie 7 tora?
I tak na koniec jak żech sie zbiyroł toch sie tak prziglondoł jak chopcy sciongali fana "NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB"
Stawiom pytani tukej (bo niy chce mi sie nowego wontka zaczynać) czyj klub i czyim honorem. Bo mi sie zdo że to coś co grało dzisioj na ściekowej ni mo nic wspólnego - poza nazwą - z moim Ruchem.
Za tych grajków co dzisioj grali jo honoru niy dom.
Juz na Drwęcej my godali że można przegrać nawet z IV ligom ale trza grać;
Panowie grajkowie żarty się skończyły.
A w kwestii gierczaka - to był ewidentny - chamski faul na nogi - gościu wyprostowanymi nogami walił w nogi Mosóra - ja bym miejscu Mosóra załozył sprawę w sądzie.
Znojdom sie świadkowie ze to było zagranie celowe.
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#71 Post autor: anyfor » 8 sie 2004, o 22:53

AndRe pisze::shock: :shock: :shock:

o ja pi***ole :shock: :cry:

2-0 , 4-1 , 6-0 ...

dobrze ze tego nie widzialem , nie na moje nerwy

no mosz chopie szczynście ześ tego niy widzioł bo zawał pewny

BATORY F@NS
Obrazek

nudny

#72 Post autor: nudny » 8 sie 2004, o 22:54

niebieska wez mnie nie rozpierdalaj jak jestes siostra zakonna to do kosciola ... to jest szpil emocje milosc wiara nadzieje zawody ... i nie pi***ol mi tu smutow o tym ze zawsze na dobre i na zle ... kobieto my jestesmy na dobre i na zle problem w tym ze ci goscie na boisku nie

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#73 Post autor: anyfor » 8 sie 2004, o 22:58

Gierczak jak groł jeszcze w górniku to przeca Molkowi złomoł szłapa :!:
To niy jego piyrszy roz

BATORY F@NS
Obrazek

elane

#74 Post autor: elane » 8 sie 2004, o 22:59

Temu ciulowi trzeba tyz polamac noga! Bidny Mosor... :(

Gość

#75 Post autor: Gość » 8 sie 2004, o 23:05

TRAGEDIA!!! takiego szpilu zech sie nie spodziewal. po "obiecujacej"koncowce 1 polowy wszystko sie zawalilo przed zejsciem do szatni. w tym meczu nie widziolem zadnego pozytywnego grajka w niebieskim stroju. transfer naszego bramkarza (ch** wie jak on ma na nazwisko) to byla wielka pomylka. przy 3 bramce to nic ino sie smiac. srutwa to juz powininen skonczyc na zawsze z pilka. moze gdyby mosor nie zszedl tak szybko to przegralibysmy ino 3:0.
jedyne co mi sie podobalo w tym szpilu to piekna gra Szczakowianki. trza z nich brac przyklad.

co do dopingu... zaczepki slowne miedzy kibicami zawsze sa na meczu i niepowinno Cie to NIesbieska dziwic. a co do jechania na pilkarzy ja uwazam ze im sie nalezalo i to nie tylko skarcenie slowne. My placimi swoje ostatnie grosze aby jechac i ich ogladac a oni dostaja kase i nic nie robia na boisku. zaden doping im sie nie nalezy, zadne fany zadna oprawa. ja sie dziwie czemu tylu kibicow przyjechalo do jaworzna.
zadaje sobie i wam pytanie. NIE SZKODA WAM PIENIEDZY!!! ktos mi odpowie ze nawet w 3 lidze Ruchu sie nie wstydze. ok... ale mysle ze nam tez jakis szacunek sie nalezy.

jakos nie widze przyszlosci naszego klubu, na radomiaku wtopa jaga wtopa co dalej :?: :roll:

ODPOWIEDZ