RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Szymi

#61 Post autor: Szymi » 12 sie 2004, o 16:38

a czy napisalem ze to Ty najezdzasz na Radziona ??

CYRAX

#62 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 17:03

oki

pozdRo

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#63 Post autor: radzion » 12 sie 2004, o 20:39

jak dla mnie jest dziwne wyjasneinie ze sie nie bylo na wyjezdzie bo jest za blisko, wyjazd jest wyjazd

ja tam wyjazdow nei organizowalem i nie organizuje ale sie nie dziwie ze nie mzona do porzadku nic zorganizowac, skoro wogole sie nie mzona w tym klubie dogadac, kazdy by chcial sobie,m kazdy ma do kazdego pretensje
polowa sie wybiero ino szpile na keire pojedzie, drugo polowa jedzie bez pieniedzy. coniektorzy sa jeszcze na dodatekj najebani no i jak tu normLNIE COS ZROBIC?

a prowda jest teroz tako ze w tej chwili som my slabi, za dzuo podzialow jest i jesli tego szybko sie nie naprawi to niedlugo bydmy tako samo wiocha jak teroz wronki czy im podobne, :(

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: Goscioo » 13 sie 2004, o 14:33

CYRAX pisze: radom to jest fajny wyjazd !!!!!! na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:
|_ () |_
ja tego nie rozumia... zamiast sie cieszyc ze bliski wyjazd, mniej czasu zajmie dojazd i w ogole taniej jest i tym bardziej jechac to nie jedziesz z kuli tego, ze jest blisko :?
to ja proponuje przeniesc sie na rosje ... tam niektore druzyny maja srednia odleglosc wyjazdow ok 400-500 km a czasem odleglosc wynosi wiecej niz 1000km, ewentualnie moshesz przenies sie na bukowa 8)

Elmer
Kontakt:

#65 Post autor: Elmer » 13 sie 2004, o 16:52

Im gorsza gra drużyny tym mniej ludzi będzie jeździło na wyjazdy. I nie ważna jest tutaj odległość. Tak jest (prawie) zawsze. Jak będzie drużyna to będą i kibice. Widać nie każdemu zależy na Ruchu skoro nie potrafią przyjść na mecz nawet u siebie. A swoją drogą to brakuje mi takich wyjazdów (wyjść) jak do Katowic (może za rok) i do Zabrza.

TAU1920ZEN

#66 Post autor: TAU1920ZEN » 13 sie 2004, o 17:44

CYRAX pisze:dobra niech wam bedzie ale k...... radom to jest fajny wyjazd !!!!!! radzion na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:

pozdRo
WieRny kibic jeździ na każdy wyjazd(wiadomo chyba , że ktoś nie może akurat jechać , bo praca lub jakieś sprawy rodzinne itp.)i nie ważne czy liczy on 5km czy 500km!także jak czytam takie bzdury to mi sie niedobrze robi :?

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: Adi-Żory » 13 sie 2004, o 17:47

TAU1920ZEN pisze:
CYRAX pisze:dobra niech wam bedzie ale k...... radom to jest fajny wyjazd !!!!!! radzion na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:

pozdRo
WieRny kibic jeździ na każdy wyjazd(wiadomo chyba , że ktoś nie może akurat jechać , bo praca lub jakieś sprawy rodzinne itp.)i nie ważne czy liczy on 5km czy 500km!także jak czytam takie bzdury to mi sie niedobrze robi :?
A mi znowu praca koliduje,i nie moge być w Radomiu. :(
PozdRawiam.

SZUSZON

RADOMIAK

#68 Post autor: SZUSZON » 14 sie 2004, o 13:02

cicero17 pisze:frajerzy z wiara niech jadą do Radomia, jo to srom, niechca zas sie robic gańby kajś na wsi. Bez jakiegoś Abramowicza to my są już w III lidze...jo stracił wiara w łśniąco eRka. Gratuluja wom tego że jeszcze niektórzy wierza w 3 punkty z Radomiakiem, bo jo nie wierza w 1 punkt. Chca sie mylic

Sorki za bark wiary, ale jo po wczoajszym meczu sie czja tak jakbysmy spadli do IV ligi....
WIESNIAK TO TY JESTES

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#69 Post autor: vinc84 » 14 sie 2004, o 14:48

Ja juz nie moga wytrzymac z nerwow.
Jeszcze 2h i 20 min do pierwszego gwizdka.
Swoja droga to ciekawe czy w tym Radomiu tysz tak dupi zabami jak w Chorzowie.
Chociaz zech nie pojechol na ten wyjazd to sie w doma ubiora szal i byda sie gapil w ta durno telegazeta przy warce strong :D
Niebiescy!Niebiescy! Ten mecz musimy wygrac! Ten mecz musimy wygrac!
Wygramy! Wygramy! Wygramy! Radom dzis pokonamy!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fuhr
Kontakt:

#70 Post autor: fuhr » 14 sie 2004, o 15:09

ja tez jestem ciekaw jaki bedzie wyniki - bo jak narazie Radomiak to jeden z najslabszych zespolow - obok nas :oops: - i jezeli tam przegramy - to chyba bedzie trzeba zrobic pielgrzymka do piekar i prosic zeby sie jakos sponsor znalazl
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#71 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 15:12

Dzisiej wygromy momy kilka wzmocnien i bydzie dzorze jo wom godom

Chcialem dobrze - Adolf Hi :rambo: tlergGks Ksg

Dixi20

#72 Post autor: Dixi20 » 14 sie 2004, o 15:14

Zobaczycie ze wygramy. Ja stawiam na 2:0 do naszych. Srotwa i Biza po jednej bramie. Teraz bydzie ino lepiyj.

DO BOJU NIEBIESCY DO BOJU NIEBIESCY MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIESTWO CZEKA NAS

HEJ HEJ HEJ NIEBIESCY HEJ NIEBIESCY HEJ HEJ HEJ NIEBIESCY HEJ HEJ

fuhr
Kontakt:

#73 Post autor: fuhr » 14 sie 2004, o 15:18

oby!

ja sie boje strasznie o nasza obrone - do tej pory robila straszne bledy a do tego brak Mosora :oops:

ale wiare trza miec - spotykamy sie na czacie i szukamy relacji w radiu...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Jr

#74 Post autor: Jr » 14 sie 2004, o 16:25

No niema co trzeba walnąć browca bo już nie moga strzymać a na olmpiadzie lipa to może Ruch da trocha radości

Gość

#75 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 16:50

bydzie dobrze jo wom godom wygromy

Chcialem dobrze Adolf - Hitler

ODPOWIEDZ