RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów
- radzion
- Kontakt:
jak dla mnie jest dziwne wyjasneinie ze sie nie bylo na wyjezdzie bo jest za blisko, wyjazd jest wyjazd
ja tam wyjazdow nei organizowalem i nie organizuje ale sie nie dziwie ze nie mzona do porzadku nic zorganizowac, skoro wogole sie nie mzona w tym klubie dogadac, kazdy by chcial sobie,m kazdy ma do kazdego pretensje
polowa sie wybiero ino szpile na keire pojedzie, drugo polowa jedzie bez pieniedzy. coniektorzy sa jeszcze na dodatekj najebani no i jak tu normLNIE COS ZROBIC?
a prowda jest teroz tako ze w tej chwili som my slabi, za dzuo podzialow jest i jesli tego szybko sie nie naprawi to niedlugo bydmy tako samo wiocha jak teroz wronki czy im podobne,
ja tam wyjazdow nei organizowalem i nie organizuje ale sie nie dziwie ze nie mzona do porzadku nic zorganizowac, skoro wogole sie nie mzona w tym klubie dogadac, kazdy by chcial sobie,m kazdy ma do kazdego pretensje
polowa sie wybiero ino szpile na keire pojedzie, drugo polowa jedzie bez pieniedzy. coniektorzy sa jeszcze na dodatekj najebani no i jak tu normLNIE COS ZROBIC?
a prowda jest teroz tako ze w tej chwili som my slabi, za dzuo podzialow jest i jesli tego szybko sie nie naprawi to niedlugo bydmy tako samo wiocha jak teroz wronki czy im podobne,

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
|_ () |_CYRAX pisze: radom to jest fajny wyjazd !!!!!! na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:
ja tego nie rozumia... zamiast sie cieszyc ze bliski wyjazd, mniej czasu zajmie dojazd i w ogole taniej jest i tym bardziej jechac to nie jedziesz z kuli tego, ze jest blisko :?
to ja proponuje przeniesc sie na rosje ... tam niektore druzyny maja srednia odleglosc wyjazdow ok 400-500 km a czasem odleglosc wynosi wiecej niz 1000km, ewentualnie moshesz przenies sie na bukowa 8)
-
- Kontakt:
Im gorsza gra drużyny tym mniej ludzi będzie jeździło na wyjazdy. I nie ważna jest tutaj odległość. Tak jest (prawie) zawsze. Jak będzie drużyna to będą i kibice. Widać nie każdemu zależy na Ruchu skoro nie potrafią przyjść na mecz nawet u siebie. A swoją drogą to brakuje mi takich wyjazdów (wyjść) jak do Katowic (może za rok) i do Zabrza.
WieRny kibic jeździ na każdy wyjazd(wiadomo chyba , że ktoś nie może akurat jechać , bo praca lub jakieś sprawy rodzinne itp.)i nie ważne czy liczy on 5km czy 500km!także jak czytam takie bzdury to mi sie niedobrze robi :?CYRAX pisze:dobra niech wam bedzie ale k...... radom to jest fajny wyjazd !!!!!! radzion na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:
pozdRo
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mi znowu praca koliduje,i nie moge być w Radomiu.TAU1920ZEN pisze:WieRny kibic jeździ na każdy wyjazd(wiadomo chyba , że ktoś nie może akurat jechać , bo praca lub jakieś sprawy rodzinne itp.)i nie ważne czy liczy on 5km czy 500km!także jak czytam takie bzdury to mi sie niedobrze robi :?CYRAX pisze:dobra niech wam bedzie ale k...... radom to jest fajny wyjazd !!!!!! radzion na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:
pozdRo

PozdRawiam.
RADOMIAK
WIESNIAK TO TY JESTEScicero17 pisze:frajerzy z wiara niech jadą do Radomia, jo to srom, niechca zas sie robic gańby kajś na wsi. Bez jakiegoś Abramowicza to my są już w III lidze...jo stracił wiara w łśniąco eRka. Gratuluja wom tego że jeszcze niektórzy wierza w 3 punkty z Radomiakiem, bo jo nie wierza w 1 punkt. Chca sie mylic
Sorki za bark wiary, ale jo po wczoajszym meczu sie czja tak jakbysmy spadli do IV ligi....
- vinc84
- Kontakt:
Ja juz nie moga wytrzymac z nerwow.
Jeszcze 2h i 20 min do pierwszego gwizdka.
Swoja droga to ciekawe czy w tym Radomiu tysz tak dupi zabami jak w Chorzowie.
Chociaz zech nie pojechol na ten wyjazd to sie w doma ubiora szal i byda sie gapil w ta durno telegazeta przy warce strong
Niebiescy!Niebiescy! Ten mecz musimy wygrac! Ten mecz musimy wygrac!
Wygramy! Wygramy! Wygramy! Radom dzis pokonamy!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jeszcze 2h i 20 min do pierwszego gwizdka.
Swoja droga to ciekawe czy w tym Radomiu tysz tak dupi zabami jak w Chorzowie.
Chociaz zech nie pojechol na ten wyjazd to sie w doma ubiora szal i byda sie gapil w ta durno telegazeta przy warce strong

Niebiescy!Niebiescy! Ten mecz musimy wygrac! Ten mecz musimy wygrac!
Wygramy! Wygramy! Wygramy! Radom dzis pokonamy!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: