Stal-Ruch(baragge)
wilus dzieki za pozdrowienia ekipy niebieskich z Tychów zapomnioł zes o mojej frelce,która zaliczyła pierwszy wyjazd
,super spotkanie z piłkarzami,trener Wyrobek super gosc wogóle przywitali my ich pozadnie i wspólna fotka na koniec
Kosta jak mogła ci ta gorzoła wejsc???? czy wsród nas sa jeszcze tacy naiwni,którzy jeszcze sa mamieni pzrez Rogale??zochowam sie teraz jak niewierny Tomasz "dopóki nie przeczytam oficjalnego pisma o rezygnacji nie uwierze" a tak bardzo bym chciał zeby tak sie stało!!!!!!!!! powiadasz ze sponsorem był :shock: chyba tej gorzoły,która wam stawiał !!!!!!!!!!

- 19r20
- Kontakt:
nie byłem i strasznie żałujęze tak się stało ale było to niezalażne odemnie
Dla Konrada który narzeka
my nie oglądamy Ruchu raz na 10 lat (to nie zarzut że daleko mieszkasz!)
tylko od 4 lat z krótkimi przerwami Ruch gra taką padlinę!
dobrze że chociaż zremisowali za tydzień będzie strasznie ciężko....a ja znowu pod stadionem!
Dla Konrada który narzeka
my nie oglądamy Ruchu raz na 10 lat (to nie zarzut że daleko mieszkasz!)
tylko od 4 lat z krótkimi przerwami Ruch gra taką padlinę!
dobrze że chociaż zremisowali za tydzień będzie strasznie ciężko....a ja znowu pod stadionem!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19r20 - poniekąd rozumiem tą niską frakwencję. Ja patrzę na to z perspektywy człowieka, który mieszka ok 400km od Chorzowa i 1 na rok ma okazję zobacyć Ruch na żywo. Dla mnie nazwa RUCH to świętość, to moja religia, a mecz to swoista Msza. Gdybym mieszkał na Śląsku to nie wyobrażałbym sobie mojej nieobecności na Cichej bez względu na to jak piłkarze grają - jesli nie na stadionie to chociaż pod bramami naszego skansenu...
popieram w 100% Wojtkak - jak można z grabarzem pić gorzała?? Szok :? Gdybym coś łyknął od tego człowieka to chyba dostałbym coś w rodzaju zatrucia
popieram w 100% Wojtkak - jak można z grabarzem pić gorzała?? Szok :? Gdybym coś łyknął od tego człowieka to chyba dostałbym coś w rodzaju zatrucia

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad