Wyjazd do Białegostoku

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
_MIKOLOW_

#61 Post autor: _MIKOLOW_ » 9 cze 2004, o 10:24

WojtekO pisze:info o wyjezdzie nie zostanie podane na forum, kontaktowac sie najlepiej telefonicznie. Licho nie śpi :?
Z calym szacunkiem do Ciebie ale nie pisz takich bzdur, ze "Licho nie śpi" :lol: :!: Zawsze było info odnosnie wyjazdu podawane na forum a nawet w gazetach. Z tego co sie orientuje to Wy (stowarzyszenie) wzieliscie sie za organizacje wyjazdów, na Radomsko Wam to wyszło, ale tera jest Jagielonia, jeden z lepszych wyjazdów a co najwazniejsze bardzo ważny dla nas, dla układu tabeli, a tu cicho i głucho nic nie słychać o wyjeżdzie (nawet w telefonach i na pw :wink: ). A chętnych napewno jest sporo tylko kazdy czeka na jakieś info, a do wyjazdu zostały tylko 2 dni :!:
Mając honor przyznajcie sie do porazki, że przerósł Was ten wyjazd, znaczy jego organizacja lub podajcie oficjalne info wyjazdu :!:

Panie H....n, nie pan wRóci :lol: :!:

PozdRawiam

Ruda Śląska

#62 Post autor: Ruda Śląska » 9 cze 2004, o 10:59

Mikołów 100% racji ..... każdy wyjazd był zawsze podawany tutaj .... a ile było wyjazdów co można było się wszystkiego dowiedzieć w "Sporcie".....BARDZO WAZNY WYJAZD U TU NIC NIE BEDZIE PODANE... a potem bedzie płacz ze pojechało 30 osob ....

TomekJaga

#63 Post autor: TomekJaga » 9 cze 2004, o 12:02

Serdecznie Zapraszamy do Białegostoku, mobilizujcie się, my bylismy u Was

Weteran

Gość

#64 Post autor: Gość » 9 cze 2004, o 12:13

zgadzam sie z MIKOLOWEM
szacunek za to co napisal
MECZ WIOSNY PRZED NAMI A TU ZADNYCH WIESCI !

kamil_1927

#65 Post autor: kamil_1927 » 9 cze 2004, o 12:56

Chyba sie nie zorganizujecie ........ wyjazd już w piątek a u was nic niewiadomo.

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: Adi-Żory » 9 cze 2004, o 13:02

Mikolow bardzo ładnie to określił. 8)
Taki wyjazd a My nic niewiemy,rzadnego info,ani nic. :?
PozdRawiam.

JOTKA1927

WYJAZD DO BIAŁEGOSTOKU

#67 Post autor: JOTKA1927 » 9 cze 2004, o 13:57

ZAPRASZAMY DO BIAŁEGO WARTO PRZYJECHAC ZAPOWIADA SIE DUZO WALKI NA BOISKU I NIEZŁA OPRAWA (PRZYNAJMNIEJ MY)
POZDROWIENIA [/b]

Jotka

#68 Post autor: Jotka » 9 cze 2004, o 14:02

kamil_1927 pisze:Chyba sie nie zorganizujecie ........ wyjazd już w piątek a u was nic niewiadomo.
Czy niektórych "wielkich kibiców Jagiellonii" przypadkiem nie popierdoliło ? Co tu taki wysyp debilnych wpisów?
Uprzejmie proszę o wypad z tego forum i nie róbcie kichy naszym barwom.

A ty kamilku powinieneś dostać bana na kazdej stronie imbecylu.

Sorry Niebiescy , ale już nie mogłem wytrzymać.

Viro

#69 Post autor: Viro » 9 cze 2004, o 14:52

a ja napisze tak specjal na Jage odpada bo wylazi w ch** kasy kazdy wie jaka sytuacja jest i nikt za ta kase nie pojedzie bo nie ma zlotowki nie ma kasy nie ma z czego pokryc ewentualnych strat
2 sprawa to taka ze nie ma tam osobowego i sa tylko pospiechy wiec wyjazd w 2 strony wylazi 50 zeta + 10 zeta bilet na mecz to jest razem 60 zeta tak samo napisal jakis gosc z Jagi ze ich tyle wyszedl a ilu od nas pojedzie za ta kasa jak niektorzy nawet na radomsko nie mieli kasy??
mam nadzieje ze dzisiaj bedzie wszystko wiadomo do wieczora i tyle w temacie

Gość

#70 Post autor: Gość » 9 cze 2004, o 14:54

Mikołów żeby Ciebie nie przerosło :twisted:

Viro

#71 Post autor: Viro » 9 cze 2004, o 14:56

a i jeszcze jedno sprostowanie na temat wyjazdow
Stowarzysznie nigdzie nie moilo ze organiuzje wszystkie wyjazdy itd
poprostu na Radomsko nikt nie organizowal wyjazdu i razem z D dogadalem sie ze to pochyta sie i bylo
Jonek byles na Radomsku Chmielok tez byles i slyszales co gadali starzy odnosnie Jagi albo i nie to zagadaj do mnie na gg a nie robcie zas fermentu

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#72 Post autor: 19r20 » 9 cze 2004, o 16:45

Viro nareszcie jakaś konkretna odpowiedź
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Gość

#73 Post autor: Gość » 9 cze 2004, o 17:18

ja zadnego fermentu nie robie !!
albo sa wyjazdy opisane na forum albo ich nie ma
ferment sie robi sam jak sie non stop je opisuje a pozniej to zanika !
ja ososbiscie wolal bym wziasc przyklad z innych ekip i nie opisywac co gdzie kiedy jak kto chce jechac to i tak sie zawsze dowie a po ch** maja jakies zakazane ryje to czytac

_R_Y_Z_K_I_

JAGA_WISLA

#74 Post autor: _R_Y_Z_K_I_ » 9 cze 2004, o 18:20

tam scisnij z deka kolego sympatyczny ze gnojki z jaki po14lat wchodzą i wkrecają makarony to nie znaczy ze masz cosnąc z calą jagą

_MIKOLOW_

#75 Post autor: _MIKOLOW_ » 9 cze 2004, o 19:18

Nikt tu nie ma zamiaru siać zamętu bynajmniej nie jo, napisałech co napisałech i dalej sie byda tego trzymoł. Mam tylko jedno pytanko, jeśli te info ma sie nie pojawiać na forum (nawet jestech za), to jak zwykły kibic, ktory nie ma zbytniego kontakty z żadnom kompetentnom osobom, a chce jechać ma sie dowiedziec coś na ten temat, jeśli Wy nawet na PRIV na 2 dni przed wyjazdem nic nie wiecie :?: :?:
ViRo - co do mojego stwierdzenia ze Stowarzyszenie wzięło sie za organizacje wyjazdu, wnioskowałech ostatnio to po Radomsku i wogole po turnieju, moze moja droga dedykcji była mylna :wink:
Mam nadzieje ze juz wszystko sie wyjaśni i na Jaga pojadymy :!:

AHA - jeszcze jedno, do osób piszących na PW, troche kultury 8)

PozdRawiam i do zobaczenia na Jadze :!:

ODPOWIEDZ