Ruch-Zagłębie L.
No to wyglądaże długo nie będzie derby
Niestety dzisiejszym spotkaniem zbliżyliście się do baraży.
Praktycznie poza spotkaniem z Pogonią to z kim wygraliście?
Z Aluminium? z Piastem przy zielonym stoliku .Praktycznie o d rundy wiosennej poprzedzającej sezon , w którym zlecieliście graci to samo badziewie .Nie mówię tego ze złośliwością , ale z przykrością .Niestety jeśli dalej tak będzie się toczyć u was sytuacja to derby z Zabrzem będziecie mieli , ale z ...Walką w III lidze ! Dla mnie prawdziwe derby na Śląsku to tylko Górnika z Ruchem , ale czy są jakiegolwiek przesłanki ,żeby do nich w najbliższym czasie doszło .Mimo wszystko życzę .......utrzymania w II lidze .Forza Górnik !
Praktycznie poza spotkaniem z Pogonią to z kim wygraliście?
Z Aluminium? z Piastem przy zielonym stoliku .Praktycznie o d rundy wiosennej poprzedzającej sezon , w którym zlecieliście graci to samo badziewie .Nie mówię tego ze złośliwością , ale z przykrością .Niestety jeśli dalej tak będzie się toczyć u was sytuacja to derby z Zabrzem będziecie mieli , ale z ...Walką w III lidze ! Dla mnie prawdziwe derby na Śląsku to tylko Górnika z Ruchem , ale czy są jakiegolwiek przesłanki ,żeby do nich w najbliższym czasie doszło .Mimo wszystko życzę .......utrzymania w II lidze .Forza Górnik !
-
- Kontakt:
qr** bo juz nie wytrzymuje
1)DLA WSZYSTKICH PSEUDO FACHOWCOW
Gralismy bez 4 podstawowych graczy (Nowak , Mosor , Zajdel , Smarzynski) .Bronil 20 latek a w obronie byl 40 latek.
W 1 polowie mielismy 3 "setki"
Gralismy z zespolem z ktorym polowa pierwszej ligi w dupe by dostalo.
Organizacyjnie , skladem etc. sa na poziomie 1 ligi.
To sa fakty.
Pierwsza polowa bardzo dobra gdyby nie bramka do szatni byloby super.
Druga zaczela sie od bramki kuriozum. I mecz nie siadl.
2) DLA WSZYSTKICH WSPOLCZUJACYCH - dzieki ale poradzimy sobie.
3) DLA WSZYSTKICH PLACZACYCH LUDZI KTORYCH KORZENIE SIEGAJA TEL AWIFU A KTORZY MIENIA SIE KIBICAMI CRACOVI.
PIEKNY TO WIDOK 8)
To tyle .Przeczytac , zrozumiec , zapamietac.PozdRawiam serdecznie wszystkich
1)DLA WSZYSTKICH PSEUDO FACHOWCOW
Gralismy bez 4 podstawowych graczy (Nowak , Mosor , Zajdel , Smarzynski) .Bronil 20 latek a w obronie byl 40 latek.
W 1 polowie mielismy 3 "setki"
Gralismy z zespolem z ktorym polowa pierwszej ligi w dupe by dostalo.
Organizacyjnie , skladem etc. sa na poziomie 1 ligi.
To sa fakty.
Pierwsza polowa bardzo dobra gdyby nie bramka do szatni byloby super.
Druga zaczela sie od bramki kuriozum. I mecz nie siadl.
2) DLA WSZYSTKICH WSPOLCZUJACYCH - dzieki ale poradzimy sobie.
3) DLA WSZYSTKICH PLACZACYCH LUDZI KTORYCH KORZENIE SIEGAJA TEL AWIFU A KTORZY MIENIA SIE KIBICAMI CRACOVI.
PIEKNY TO WIDOK 8)
To tyle .Przeczytac , zrozumiec , zapamietac.PozdRawiam serdecznie wszystkich
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Patton, fakty są faktami. Mielibyśmy teraz minimum 3 punkty więcej. Piszę minimum, bo zaczynała drużyna łapać taki wiatr w żagle, że mogłaby tych punktów mieć nawet o 6-7 więcej. To po pierwsze.
Po drugie, był to jeden z smutniejszych meczy. Słaba gra, puste trybuny, zgaszeni zawodnicy, jedyny pożytek jaki może powstać z tego meczu, to może to, że Ci którzy jeszcze widzieli sens montowania krzesełek na porośnietych trawą i inną roślinnością, betonowych, zapadniętych stopniach, postukają się w głowę. Kamera pokazała to dziś na dłoni, tyle razy byłam na tym stadionie, ale nie zauważyłam, że jest tak fatalnie. Kamera ma do siebie to, że wyłapie wszystko. Ja się przeraziłam
Niebieskie krzesełka, a przed nimi trawa do kolan, tak to na pewno podniesie standard obiektu, jego bezpieczeństwo i sprawi, że będzie ładniejszy :roll: Tak więc, jeśli ten mecz oglądał w TV ktoś z UM, jakiś radny, to może na chwilę się zastanowi, może ...
Po drugie, był to jeden z smutniejszych meczy. Słaba gra, puste trybuny, zgaszeni zawodnicy, jedyny pożytek jaki może powstać z tego meczu, to może to, że Ci którzy jeszcze widzieli sens montowania krzesełek na porośnietych trawą i inną roślinnością, betonowych, zapadniętych stopniach, postukają się w głowę. Kamera pokazała to dziś na dłoni, tyle razy byłam na tym stadionie, ale nie zauważyłam, że jest tak fatalnie. Kamera ma do siebie to, że wyłapie wszystko. Ja się przeraziłam

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
)Niebieska ja bym z ta gra nie przesadzal.
W pierwszej polowie naprawde nie bylo zle (nawet ja taki malkontent to tak widzi)
Jak pisalem gralismy bez 4 graczy , bramki tracone w ostatniej oraz pierwszych minutach polow.A Zaglebie to naprawde dobry zespol.
Niestety Franke musi sie jeszcze duzo uczyc , Mizia juz szybszy nie bedzie a Fornalik Patrickiem Vieira nie zostanie.
Bedzie ciezko w mecz z Radomskiem gdyz graja naprawde dobra pilke ale trzeba wierzyc i sie nie zalamywac.
Co do stadionu masz racje w 100%
Dobra teraz juz seryjnie ide pic 8) (oczywiscie wypije zdrowie mojego ulubionego forumowicza cracoviaka :lol: )
W pierwszej polowie naprawde nie bylo zle (nawet ja taki malkontent to tak widzi)
Jak pisalem gralismy bez 4 graczy , bramki tracone w ostatniej oraz pierwszych minutach polow.A Zaglebie to naprawde dobry zespol.
Niestety Franke musi sie jeszcze duzo uczyc , Mizia juz szybszy nie bedzie a Fornalik Patrickiem Vieira nie zostanie.
Bedzie ciezko w mecz z Radomskiem gdyz graja naprawde dobra pilke ale trzeba wierzyc i sie nie zalamywac.
Co do stadionu masz racje w 100%
Dobra teraz juz seryjnie ide pic 8) (oczywiscie wypije zdrowie mojego ulubionego forumowicza cracoviaka :lol: )
My name is prince and i'm funky
-
- Kontakt:
Pierwsza połowa dobra (do momentu kiedy błąd popełnił Fornalik)
Później to już było bieganie i bieganie 0 gry. Mizia na obronie i Fornalik to nie porozumienie. Można było przy stanie 2 - 0 zaryzykować i wpuścić 3 młodych graczy może by to lepiej wyglądało.
Acha nie mówmy co by było jak by nie 3 maj i td...
grać trzeba cały sezon a i tak teraz nie jest żale a napewno będzie lepiej
Później to już było bieganie i bieganie 0 gry. Mizia na obronie i Fornalik to nie porozumienie. Można było przy stanie 2 - 0 zaryzykować i wpuścić 3 młodych graczy może by to lepiej wyglądało.
Acha nie mówmy co by było jak by nie 3 maj i td...
grać trzeba cały sezon a i tak teraz nie jest żale a napewno będzie lepiej
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
Andre może masz i rację, może dlatego, że zmuszona byłam oglądać ten mecz w TV, zamiast być tam gdzie moje miejsce, na trybunach, wynik i widok pustych trybun i stadionu, który wygląda jak ruina, tuż przed rozbiórką, tak na mnie wpłynęły, że nie potrafiłam dostrzec tych pozytywów, które Ty widziałeś.
Gregor Ty pewnie też masz rację, ale ja dziś mam straszliwego doła
i widzę wszystko co było, jest i będzie na czarno. Czasem są takie dni. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie.
Gregor Ty pewnie też masz rację, ale ja dziś mam straszliwego doła

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
To ze grac trzeba caly sezon to nie " odkrycie Ameryki " - na co stac RUCH za to chyba kazdy z nas wie i tak na wiosne prezentujemy sie duzo lepiej niz jesienia , chwala za kazdy punkt zawodnikom i trenerom , a gdyby nie 3 maj to nie tylko mielibysmy 3 pkt wiecej i ta dzisiejsza porazka by nam zwisala i powiewala, ale rowniez- jeden z konkurentow - Lks by mial znacznie blizej barazy. Mam nadzieje , ze tych pkt nie braknie w koncowej tabeli 12.06.2004 .
sk***ysyn ..........z ciebie jest!masz tak pisac nie pisz wcale i wy***rdalaj jak ci sie nie podoba!!!Stary kibic pisze:Rozpacz!
Atmosfera! Super
Kubicow co nie miara.
Dochod z tegaz mecze wysoki.
Q - dzieki wam za to co cie zrobili - wspaniala oprawa (Ruch LKS )
Efekty widoczne . To prazka dedykuje wam sk***ysyny!!!!!!!!!!!!!!
czyja mówie że jest dobrze??czy ze popieram ze są puste trybuny??!!tylko są jakies granice obrażania kogoś(po***any , ciul , pisz sobie ile wlezie) !!! ale słowo sk***ysyn to jest przegiecie ...chyba ze piszesz słowa których znaczenia nie znasz!!!Stary kibic pisze:Masz racje, popieraj puste trybuny! Tak dalej. Nie slyszales komentazy na ten temat w TV? Co jest git nie?