Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: spyru » 25 maja 2004, o 23:36

durzo
:hehe: :hehe:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Wojtek29

Nowi piłkarze

#62 Post autor: Wojtek29 » 26 maja 2004, o 11:27

Michał Probierz to zawodnik z charakterem zostawia zdrowie i serce na boisku, marzy mi sie powrót Wosia, postawiłbym też na Moskala albo Niznika w Górniku ich nie chcą więc może Ruch?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: spyru » 26 maja 2004, o 12:48

Panu Janowi to ja już podziękuję.....

Ruda Śląska

#64 Post autor: Ruda Śląska » 26 maja 2004, o 13:19

Woś to najemnij zapomniałeś jak się zachował......???? Takim piłkarzom w Ruchu mówi się NIE....... co do zabskich zawodników nigdy ich nie lubiałem i nie polubie ...... Pamiętacie jakie życie miał u nas pfffpff żurek

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: spyru » 26 maja 2004, o 13:41

Tyle że Żurek to jest żabol z krwi i kości, a Niżnik i Moskal to Łodzianin i Krakus :lol:

Jr

#66 Post autor: Jr » 26 maja 2004, o 16:37

jak Probierz przyjechał do Polski to chciał grać w Ruchu ino rogali go niechcioł to poszoł do kurnika i temam wtedy sie urwał.
co do Tukaja to jest za ale jakoś innym w Ruchu chyba nie zależy

AndRe
Kontakt:

#67 Post autor: AndRe » 27 maja 2004, o 12:01

[quote="AndRe"]- Witkowski Rafal - wprawdzie gieksiarz-> jednak Aluminimumo male szanse na utrzymanie , on pewnie wrocilby w rodzinne strony a w gral w Rozwoju niczym profesor.Gra na stoperze lub w srodku defensywy.Jeden minus - w Radzionkowie sie nie sprawdzil.
[quote]

za 90.minut

Rafał Witkowski, były zawodnik m.in. pierwszoligowych GKS-u Katowice, Zagłębia Sosnowiec, Dyskobolii Grodzisk Wlkp. i Pogoni Szczecin, który wiosną dołączył do kadry II-ligowego Aluminium Konin, nie jest już piłkarzem tego zespołu.

"Zarząd KS Aluminium Konin na posiedzeniu w dniu 25 maja 2004 roku, na wniosek zawodnika, postanowił rozwiązać umowę o pracę z Rafałem Witkowskim z dniem 24 maja w drodze porozumienia stron" – tak brzmi oficjalny komunikat rzecznika prasowego klubu, Leszka Czajora.

Wiadomo jednak, że stało się tak z powodu naruszenia dyscypliny pracy.

– Wystąpiłem do zarządu z wnioskiem o półroczną bezwzględną dyskwalifikację Rafała Witkowskiego, który odmówił wyjazdu na mecz z Piastem Gliwice. Teraz w klubie mamy ważniejsze sprawy na głowie niż brak odpowiedzialności byłego stopera. Przed nami trudny mecz z Cracovią i to jest teraz sprawą pierwszoplanową - powiedział trener Romuald Szukiełowicz.

:roll:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

f@n

#68 Post autor: f@n » 27 maja 2004, o 20:26

witkowski to jest nieporozumienie.gdyby był dobry to zaraz by go ktoś zgarnął.to jest stary boiskowy kelner a do tego wali kire jak stary bryna.teraz niedawno w przerwie ligowej zamiast sie przygotowywać do sezonu co wieczór na***any na ligocie biegał i to jeszcze z takimi ciulami gieksiorzami.
JESTEM ANTY-WITKOWSKI. :evil:
w Ruchu nie ma miejsca dla takich ciuli.pozdRo

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#69 Post autor: wolfik » 27 maja 2004, o 21:23

chciałbym Probierza i Grzyba :)

a pamieta ktos kiedy ostatnio nasz klub zapłacił za transfer, bo zdaje mi sie ze wszysttkich sciagamy za darmo...

volek
Kontakt:

#70 Post autor: volek » 28 maja 2004, o 14:34

Pojawił sie tutaj wątek Juliano,niestety temat chyba staje sie nieaktualny:
Korzystając z przerwy w rozgrywkach I ligi w Polsce, pomocnik Widzewa Juliano César Koagura wyjechał na testy do niemieckiego Hannover 96.

We wtorek i w środę H96 rozegrał dwa sparingi - wygrany 7-2 z Bad Nenndorf i wygrany 10-1 z Wacker Neustadt. W pierwszym spotkaniu Juliano zagrał od 1. do 62. minuty i zdobył jednego gola w 51. minucie spotkania.

W drugim spotkaniu Juliano zaprezentował się jeszcze lepiej, bowiem grając już w całym spotkaniu ustrzelił hat-tricka (gole w 25., 48. i 49. minucie).
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Gość

#71 Post autor: Gość » 28 maja 2004, o 14:49

volek pisze:Pojawił sie tutaj wątek Juliano,niestety temat chyba staje sie nieaktualny:
Korzystając z przerwy w rozgrywkach I ligi w Polsce, pomocnik Widzewa Juliano César Koagura wyjechał na testy do niemieckiego Hannover 96.

We wtorek i w środę H96 rozegrał dwa sparingi - wygrany 7-2 z Bad Nenndorf i wygrany 10-1 z Wacker Neustadt. W pierwszym spotkaniu Juliano zagrał od 1. do 62. minuty i zdobył jednego gola w 51. minucie spotkania.

W drugim spotkaniu Juliano zaprezentował się jeszcze lepiej, bowiem grając już w całym spotkaniu ustrzelił hat-tricka (gole w 25., 48. i 49. minucie).
A my go do Ruchu chcielismy :roll:

AndRe
Kontakt:

#72 Post autor: AndRe » 28 maja 2004, o 16:51

Widze ze czesto pojawia sie nazwisko Tukaja.
To ja proponuje innego naszego eks-gracza Rafala Zuge.Gra w Szombrach i jest jej drugim strzelcem.

Kiedys duzym talentem wydawal sie Marcin Folga.Jakos szybko w Ruchu znikl.A te zmiany ktore robil nie byly najgorsze.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

kibic1920

#73 Post autor: kibic1920 » 28 maja 2004, o 16:53

Hmmmm i tak Juliano byl dla nas za słaby :) a tak na poważnie to chyba najwazniejsze w tym momecie staje sie sciagniecie defensywnego pomocnika. Malinowski odchodzi do Odry Wodzislaw i mamy luke w środku pola. Wiec myśle ze Probierz ( w środku pola radzi sobie bardzo dobrze ) by sie w tym miejscu sprawdzil a on napewno chetnie zagrałby dla "niebieskich" tylko czy ktoś coś robi z Chorzowa w tej sprawie ? Dlatego czekam na inne propozycje defensywnych pomocników

Ps : Narazie najciekawsze propozycje to Tukaj i Solnica
Bardzo ciekawy jest także Artur Kopytko ( 21 lat ) a w IV lidze strzela średnio prawie 2 bramki na mecz
POZRDOWIENIA

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#74 Post autor: Scypion » 28 maja 2004, o 18:44

jak dla mnie to naprawde warto pozyskac Probierza , bedzie miał chop ambicje zeby pokzac płazowatym ze za szybko z niego zrezygnowano...

gregor
Kontakt:

#75 Post autor: gregor » 28 maja 2004, o 21:07

Nowi w Ruchu ? jutro na turnieju będzie w czym wybierać kto wie może kilku zawodników zaprezentuje lepszy poziom od niektórych kopaczy:D :shock: :D :shock:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ