neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Viro

#61 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 11:41

apm niemcy to nie Polska
tam jest uklad , ze chuigani leja sie poza stadionami itd
u nas niestety sa inne realia jak narazie i gdziekolwiek jedziesz za swoim klubem nie mozesz czuc sie bezpieczny

qweRty

#62 Post autor: qweRty » 5 maja 2004, o 11:50

tak się zastanawiam co dalej? czy ma sens aby ludzie zaangażowani w pozytywną działalnośc na rzecz klubu cokolwiek robili!!?? bo przyjdzie kolejny meczyk o podwyższonym ryzyku i ekipa ro***erdoli w drobny mak to co inni wypracowali przez ten czas. dopóki ci <cenzura> sa bezkarni i mogą co chcą i kiedy chcą to nie ma najmniejszego sensu. bo czy ma sens przekonywać mieszkańców chorzowa, świon i innych miast na przyjście na mecz skoro mogą dostac w ryj od <cenzura>, cgegłówką czy kula gumową. widzowie nie zjawią się dopóki nie będą mieć gwarancji bezpieczeństwa [/b]. to jest najważniejsze. po tym co zobaczyli ludzie w wielu telewizjach w europie to możemy zapomnieć o publice na kilka lat. 3000 to jest w tej chwili rekord.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: AdiC » 5 maja 2004, o 11:51

ku*** mac
PF nic nie kumają. Dla nich nic się nie stało.
Ludzie - jesteście (a raczej byliście potrzebni) ale 3 maja przekroczyliście granicę której nigdy w Chorzowie nie powinniście przekroczyć. Czy to do was dociera, czy nie (już mi nawet bluzgać się nie chce)? Zniszczyliście klub!!!!!!!!!!!!! Nasz Ruch. A teraz macie czelność prosić o kasę na adwokatów. Gdyy to było poza stadionem, ok. Zastanowiłbym się, ale zburzyliście świętość. I kasę to ja bym chętnie dał, ale na prokuratora.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

niebieski78

#64 Post autor: niebieski78 » 5 maja 2004, o 12:00

reden pisze:Tak my sie cieszyli z mojim bajtlym że pódymy sie we maju razym na jego piyrszy szpil, mieli my kupić szal...
Umi już 3 piosenki śpiywać (gizd mo 3 latka).
:cry:
to najsmutniejsze podsumowanie tego co stalo sie w pon ,w zasadzie nic dodac nic ujac Mam tylko nadzieje ze twoj bajtel bedzie mial tyle szczescia ze jeszcze kiedys zdecydujesz sie go zabrac na Ruch

Bylem jestem i bede przeciwny kosowaniu tego tematu ale stalo sie i juz sie nieodstanie

a teraz klka slow do ciebie Chuliganeria to nie 1 raz jak "blyszczysz" na naszym forum wiec...

" ja mam takie pytanie teraz wszyscy najaezdzaja na PF a po co produkowalsicie vlepki z PSYCHOFANs ? to pytanie kieruje do stowarzyszenie skoro wiecie ze to zle t6o po co to produkowwalsicie"

przylozylem reke do tych vlep i masz tacje byl to blad ,wstydze sie tego strasznie i przepraszam kobicow Ruchu

"mam jeszcze pytanie wiadomo chlopaki od nas wpadli i pewnie bedzie potrzebna kasa na adwokata moze bysmy ich jakos finansowo chociaz wspomozyli bo widzie ze na pomoc duchowa nie maja co liczyc ;/"

ciebie chyba centralnie popierdolilo koles!!! ze co kasa dla nich? moze medal?Predzej pojde z kwiatami do tego polcjanta bo mniej wiecej tyle samo mnie z nim laczy co z nimi(PF)! Wiesz w zasadzie to gdyby nie fakt ze Tomek Wantula jest fajnym kolesiem to bym ci napisal wiecej co mysle
o kibicach zza brynicy ale moze w tym Viro ma racje -bluzgow starczy

absolutnie cie ku*** nie pozdrawiam

Marek Nowak
Kontakt:

#65 Post autor: Marek Nowak » 5 maja 2004, o 12:17

kilkadziesiat wpisow i bluzg na grupe PF ! tylko sie ku*** zastanowcie co byscie zrobili jak by tych chlopakow nie bylo! byscie nawet nie upilnowali porzadku w mlynie a co dopiero jak byscie mieli sie zebrac i gdzies pojechac w polske !

By byl po prostu swiety spokoj - takich psycholi RUCH nie potrzebuje !

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#66 Post autor: Patton » 5 maja 2004, o 12:25

Vahanara - ty mi mozesz possac i nic wiecej kompleksiarzu 8) Chcecie cos ode mnie - gg 558119, ewentualnie PW, a nie obrazajcie mnie na forum, bo nie macie do tego prawa. Wy pojedziecie po mnie, ja wam nie odpuszcze az mnie ktos nie zbanuje. :lol: Chuliganeria - jakos nie wydaje mi sie, zebys byl w PF, wiec nie pisz bzdur tutaj oki? Co do reszty - fajny cytat L. Degrelle:

" Bo nienawisc umiera, umiera przygnieciona ciezarem swej glupoty i podlosci."
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#67 Post autor: Viro » 5 maja 2004, o 12:40

apm mam kuzyna w niemczech jest kibicem Bochum bylem nieraz z nim na meczu i widzialem jak jest uwierz mi ze chcialbym , zeby u nas bylo tak jak tam
full stadiony nasze za***iste oprawy poprostu swieto
a chuligani byliby tez i laliby sie za stadionami
niestety to dla nas tylko marzenia, a jedna z przyczyn jest panujaca napewno bieda w spoleczenstwie

tifoo

POzdrowienia Dla fanatyków Ruchu.

#68 Post autor: tifoo » 5 maja 2004, o 12:43

Nie kłóccie się juz Niebiescy. TO PF' organizowali wyjazdy , oprawy , doping. Niejednokrotnie walczyli w imieniu Was wszytskich ratując dupy wielu z was !!! Teraz gdy fakt faktem zaszkodzili pośrednio Ruchowi ( punkty, zamkniety stadion itd..) odwracacie sie od nich i nazywacie skurwysynami. Ruch to Historia którą tworzą równiez chuligani . Nie mozecie ze sobą walczyć bo to nic nie da. Podrawiam . ELana Toruń

grhoak

#69 Post autor: grhoak » 5 maja 2004, o 13:14

I koniec tego pierdolenia.

WOJTEKK

#70 Post autor: WOJTEKK » 5 maja 2004, o 13:20

ja proponuje ,jezeli maja byc stołki numerowane i tylko te sektory dostepne dla kibiców,to równie dobrze mozna zostawic 10 i tam tez sprzedawac po uprzednim wylegitymowaniu sie bilety,nie widze przyczyny aby zamknac 10,moga nas nazywac jak chca,ale jest tam tyle starej wiary,ze az zle by było zamknac a i swój udział w dopingu 10 tez ma
-zdziwiłem sie jak przeczytałem,ze jakas nowa grupa kibiców Ruchu zaczeła to cała awanture i starsi nie mieli wpływu,no cos jest nie tak chyba zeby młodzi rzadzili starymi w młynie,co nieszło utemperowac tej młodziezy???to pytanie w takim razie do starszych pf.Jak wam kaza majty sciagac tez sciagniecie bo młodzi kaza??????
-jezeli ma byc młyn rowniez pełna identyfikacja
-do tej pory zatrzymane osoby zakaz wstepu na Ruch
-co do wynajecia adwokata no to juz tak dojebało sie ze historia,za co im adwokat????to w takim razie ja wynajme adwokata i złoze pozew przeciw tym,przez których nie zobaczyłem meczu,niech ojciec który chował na 10 swoje dziecko oskarza równiez za zaisntniałe niebezpieczenstwo itd,wiec bez pierddzielenia o adwokatach
-ile by kosztowało zrobienie kart identyfikacyjnych na sezon kazdy ze swoim nazwiskiem??????moze jak sie zbierze wieksza ilosc bedzie to taniej??cos na wzór kart bankomatowych

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#71 Post autor: amra » 5 maja 2004, o 14:13

10 bedzie zamknięta i jeśli bedzie stadion otwarty to tylko na krzesełka bo bilety bydom imienne z numerami, jeśli wogóle bedom.
Takie są minimalne kosekwenchje które musimy wszyscy w chwili obecnej ponieść nawet jesli sie ktoś z tym niezgadza.
a z tematu neutralngo robi sie mały dymek 8)
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#72 Post autor: radzion » 5 maja 2004, o 14:17

ja jeszcze odnosnie jednej sprawy: otoz:
niektorzy z was maja za zle iro ze wykasowal ten temat moim zdaniem dobzre zrobil ale nie otym chcialem pisac,
chcialem poruszyc sprawe zbanowania bezdomnego88

otoz:
sami piszecie ze forum jest po to zeby pisac swoje zdanie, niezaleznie jakie one jest:
wy pisaliscie tez rozne rzeczy, najezdzaliscie, bluzgaliscie itd itd na PF, chlopakich bronil,i wy!i on! uzywaliscie slow ze tak powiem lagodnie niecenzuralnych!!!powiem wiecej, wasze wpisy zawieraly wiecej wrzutow!
i nie chodzi tu o to ze mieliscie racje itp,
ale dlaczego rzadaliscie zbanowania go??udalo wam sie, bo chlopak dostal bana!
dlaczego?bo mial inne poglady niz wy, inaczej patrzyl na ta sprawe?
pamietacie kiedys mi ktos zarzucal ze moderator powinien byc bezstronny. i co?? bezdomny zostal zbanowany bomial inne zdanie niz wy!pomijam tu juz bluzgi, bo jesli przykladowo na to mialoby sie patzrec to polowa z was zasluzyla na to samo,niezaleznie czy mielsicie racje czy nie!!
sam wiele razy sie z bezdomnym nie zgadzalem i pewnie w wielu kwestiach nigdy sie z nim nie zgodze,ale beda moderatorem tzreba byc troche obiektywnym ( Schlesien twoje slowa, kiedys mi to napisales), dlatego TO JA odbanowalem bezdomnego,bo uwazam ze jedna i druga strona ma prawo sie tu wypowiedziec,

na koniec chcialem zaznaczyc ze nie bronie tutaj nikogo,chcialem tylko podac przyklad ze mimo wszystko zostalo to zle rozegrane!

powyzszy tekst kieruje glownie do moderatorow i adminow , tak jak wy kiedys pisaliscie ze mod powinien byc obiektywny tak ja teraz to pisze!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: gerhat » 5 maja 2004, o 14:29

Widze ze juz wszyscy walcza ze wszystkimi i mozna sie zatracić.
W tym calym zamieszaniu korzysta Rogala bo znów mu sie upiecze.

grhoak mo racja - koniec pierdolenia, zwlaszcza ze najwiecej zamieszania robia Ci co ponoć coś robią
koniec cenzury na forum - jak stowarzyszenie kilku osób, pikniki, PF lub rogala wykupią ten serwer to niech se cenzurują, na dziś tego nie powinno być
bandyci to bandyci - niezależnie pod kogo się podszywają

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#74 Post autor: 19r20 » 5 maja 2004, o 14:30

i bardzo dobrze że go odbanowałeś!
niech każdy się wypowie choćja też nie zgadzam się z tym co PF +DHW zrobili bo to było jawne sk***ysyństwo i nóż w plecy całemu klubowi
Ale niech każdy się wypowie a my możemy uważać go za idiotę lub nie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gregor
Kontakt:

#75 Post autor: gregor » 5 maja 2004, o 14:33

:oops: Panowie przestańcie już sie przegadywać musi dojść do wspólnego porozumienia STAŁO się i trudno teraz trzeba żeby znowu pikniki, NU i PF razem zasiedli na stadionie. Tylko jak to zrobić ? Bo nie dość że klub ucierpial to dochodzi do podziałów między kibicami.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ